Nolur bana fikir verin son noktodayim artik

Berna danali

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2022
17
-4
1
27
Merhaba arkadaşlar şimdi direk konuya girmek istiyorum uzatmadan şuan boşanma aşamasındayım eşimde kumar bağımlılığı vardı arada şiddeti ve küfürü vardı şuan bosanma aşamasında bile küfürü bana ve aileme devam ediyor bir tanede 2 buçuk yaşında kızım var babasına cok düşkün napicagimi şaşırdım artık aileme ve bana edilien küfürleri unutup kızım için sanmi vermeyelim yoksa cizgimi çizip kızıma yeni hayat mı kurmayalim normalde eşim çok efendi biriydi son 1 senedir kumardan sonra hayatım degisti yalanlar siddetler başladı şuan bıraktım diyor ama ben güvenemiyorum aileme ve bana edilen küfürleri de unutamıyorum napmam lazım acil destek olurmusunuz

Tabiki çıktığın yola devam etmelisin..
Asla ama asla inanma arkana da bakma kendin için kızın için..
Ailemde son destek yanimdalar onlarda istemiyorlar artık devam etmemi bana ve annemi arayıp kufurler edilmesi gerçekten çok zoruma gidiyor o yüzden asla affetmek istemiyorum şuan bile gönül almak yerine hala daha kavgalarimiz oluyor bu arada bende ailemin yanına geldim kumarı artık maaşı kaybetme durumuna geldigi için herkez destekcim ben yaparım kızımı zaten tek başıma büyüttüm bundan sonra çok daha güzel büyütürum diye düşünüyorum doğumda bile yanımda yoktu eşim hamileyken bile çalıştığım dönemler oldu çok maddi sıkıntılar çektik ama şuan maddi durumu düzeldi ne huzur kaldı ne sevgi ne saygı hissislestim ona karşı sadece arada kızım aglayarak babamı özledim dediğinde canım aciyor o kadar pismaik duygusunu hissediyorum ama biliyorumki kızım byudugunde beni anlicak hak vericek

O adam değişmez.kararindan dönme.

Kızınız için küfürü şiddeti tolere ederseniz, büyüdüğünde o da şiddet gördüğünde, küfür edildiğinde gitmez., affeder. Ona bunu öğretmiş olursunuz.
Bende ondan korkuyorum işte kızım da ya babasız ortamda büyüdüğünde beni dinlemez başına buyruk olursa yada evliligime çocuğum için katlansam kendime yazık edicem üstüne kızımı huzursuz bir ortamda büyütmüş olucam

Kızınız hafta sonları görüşür babayla. Aynı şeyleri yine yaşarsınız. Bağımlı olduysa bırakması zor.

Emin olun şiddetin, küfürün içinde büyümekten daha iyidir. Üstüne kumar var, borç harçla geçecek hayatınız. Babasız büyüyünce başına buyruk olacak diye bir şey yok. Huzurlu mutlu bir ortamda büyüyorsa, koşulsuz sevildiğini hissediyorsa güçlü bir karakteri olur.

Babsiz ortamda buyuse niye sizi dinlemesin basina buyruk olsun illa bir otorite olcaksa siz olun babaniz olsun o adamdan baba olmaz. Dogumunuz bile yalniz gecmis daha iyi bakarim diyorsunuz sans felan vermeyin bosanin

Babsiz ortamda buyuse niye sizi dinlemesin basina buyruk olsun illa bir otorite olcaksa siz olun babaniz olsun o adamdan baba olmaz. Dogumunuz bile yalniz gecmis daha iyi bakarim diyorsunuz sans felan vermeyin bosanin
Evet haklısınız kafam karışık bu hafta içi davayı açmak istiyorum artık kafamda netleştirmek istiyorum uzatmak istemiyorum artık

2,5 yaşındaki bebek zaten anne babaya düşkün olur. Şu an ağzı var dili yok kendi halinde oyun oynuyor yemek yiyor yatıyor yani. Asıl 7-8 yaşlarına geldiğinde aklı ermeye başlayacak ve babasının size uyguladığı şiddeti, kumarı, mutsuzluğu görüp “anne bu adamla ne işin var” diyecek. Zannediyor musunuz ki size kalkan el ileride kızınıza kalkmayacak? Onun çocukluğunu, mutluluğunu, hayatını çalmayın. Boşanın bu pislikten.

Babasız çocuk büyütmenin evet elbette zorlukları vardır.
Peki bu babayla çocuk büyütmek kolay mı da ?

Bir kere babayı geçiyorum, siz iyi bir anne olmakta zorlanacaksiniz.. Babanin size olan eziyetleri, sözleri sizde psikolojik sıkıntılar yaratacak . Öfke kontrolünüz kalmayacak .
Bu da en savunmasız evladiniza etki edecek.

Gücü yeten yetene şeklinde. Bu illa fiziksel şiddet anlamında değil.
Ama mutsuz kırgın üzgün bir kadın bunu etrafına belli eder. Ediyor .
Çocuğunuz sürekli sizi ağlarken görecek. Evde mutsuz bir hava..
İsyankar sitemkar aglak bir anne .

Kendinize karşı dürüst olun .
Anneyiz falan ama her şeyden öte insanız.
İnsan kafası duygu durumu müsait olmayınca kimseye fayda sağlayamiyor.

Çocuğunuz için katlanin boşanmayın tamam ama bu çok çok çok gerçekten çok büyük bir sabır irade meselesi.
Ben hiç yansitmiyorum demeyin . İnanmam.
Yansır. Yansıyor .
Çocuklar umdugumuzdan daha farkındalık sahibi oluyor. Ortamın enerjisini hissediyor .

Evet kaç kez gelip gözyaşlarimi elleriyle sildi kızım şuan bile biri bagirdiginda anneme kızma bağırma diyor çok etkilendi bazı durumlardan ve biyerime birşey olsa baba vurdu bana yaptı diyor halbuki öyle çok şiddetli kavgalarimiz olmadı genelde tartışmalarimizi çok görüyordu kızım belki bu yüzden böyle davranıyor demem o ki ya şuan güvenmediğim ona karşı artık hislerimde bitti zatende ya boyle bir hayatı devam ettirip mutsuz olucam yada kendime yeni hayat kurucam

Lütfen bu hataya düşmeyin adam pişman bile değil hala kavga ettiğinize gore

Lütfen bu hataya düşmeyin adam pişman bile değil hala kavga ettiğinize gore
Pişman olduğunu sürekli söylüyor ama gelipte hiç gönlümü almaya çalışmıyor sürekli herşeye kuşkuyla yaklaşıyor ben ailemin yanında olduğum için whatsapta bile olsam kiminle ne konusuyorsun bu saatte birimi var hayatinda kesin beni aldatiyon belalar okuyor sürekli hergun böyle benim ona güvenim bitti ama sanki bütün herşeyi ben yapmışım gibi o bana güvensizlik yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…