• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur bana fikir verin son noktodayim artik

Evet kaç kez gelip gözyaşlarimi elleriyle sildi kızım 😢 şuan bile biri bagirdiginda anneme kızma bağırma diyor çok etkilendi bazı durumlardan ve biyerime birşey olsa baba vurdu bana yaptı diyor halbuki öyle çok şiddetli kavgalarimiz olmadı genelde tartışmalarimizi çok görüyordu kızım belki bu yüzden böyle davranıyor demem o ki ya şuan güvenmediğim ona karşı artık hislerimde bitti zatende ya boyle bir hayatı devam ettirip mutsuz olucam yada kendime yeni hayat kurucam

Bir çocuğun yetişmesinde anne de baba da çok önemli ama ben bir tık annenin daha önemli olduğunu düşünüyorum. Çocuğun sorumluluğu daha çok annede. Çocuk daha çok anne ile vakit geçiriyor. Anneden etkileniyor.
Anne neyi severse seviyor.
Anne ne yaparsa yapıyor.
Ve

Mutsuz anne mutsuz çocuk yetiştiriyor.
Bu evde anne de baba da bitik .
Ama yeni bir hayat yeni bir ev , anneyi canlandirabilir.

Annesini kazanmak için bir şansı varsa bu şansı değerlendirmek lazım .

Eşiniz ıslah olmuyor, olmayacaksa da nereden dönerseniz kardır.

Pişman olduğunu sürekli söylüyor ama gelipte hiç gönlümü almaya çalışmıyor sürekli herşeye kuşkuyla yaklaşıyor ben ailemin yanında olduğum için whatsapta bile olsam kiminle ne konusuyorsun bu saatte birimi var hayatinda kesin beni aldatiyon belalar okuyor sürekli hergun böyle benim ona güvenim bitti ama sanki bütün herşeyi ben yapmışım gibi o bana güvensizlik yapıyor
İş de sizi manipüle etmeye çalışıyor bence birde pişmanım deneyle pişman olunmuyor hareket lazım bir eylem lazım bir söz vardır duvarda beni seviyor olabilir ama nereden bileyim diye

Eğer pişmansa ve daha önce hiç şans vermediyseniz bir şans verebilirsiniz, 1 senedir böyle diyorsunuz, daha önce başka başka sorunlar olmadıysa bir şans verilebilir diye düşünüyorum, en azından ileride boşansanız bile, ben elimden geleni yaptım, düzelmesi için bu evliliği sürdürebilmek için uğraştım dersiniz.
Tabi düzeleceğine dair en ufak umudunuz yoksa ,kendinizi daha fazla tüketmeden bir an önce bitmesi daha iyi olur,

Bir çocuğun yetişmesinde anne de baba da çok önemli ama ben bir tık annenin daha önemli olduğunu düşünüyorum. Çocuğun sorumluluğu daha çok annede. Çocuk daha çok anne ile vakit geçiriyor. Anneden etkileniyor.
Anne neyi severse seviyor.
Anne ne yaparsa yapıyor.
Ve

Mutsuz anne mutsuz çocuk yetiştiriyor.
Bu evde anne de baba da bitik .
Ama yeni bir hayat yeni bir ev , anneyi canlandirabilir.

Annesini kazanmak için bir şansı varsa bu şansı değerlendirmek lazım .

Eşiniz ıslah olmuyor, olmayacaksa da nereden dönerseniz kardır.
Olmucagini biliyorum çünkü her konuda baskıladigini farkettim bu durumda sanki ona mahcup gibi yaşamaya alışmışım su 4 aydır annemlerdeyim ve çalışıyorum ayaklarimin üstünde durmak banada çok iyi geldi sadece çalıştığım için kızıma pek vakit ayiramiyorum oda şöyle 2 senedir hep yanındaydim işe giderken çok özlüyorum tatillerimde yada işten gelince hemen dışarı çıkartıyorum gezdiriyorum kafası dagilsin evde sıkılmasin diye ve işten hergun gelirken. Mutalaka onu. Sevdiği oyuncağı yada istedigi çikolatayı alıyorum ki mutlu olsun diye yani babasının kızıma yapmadığı tüm şeyleri ben yapıyorum şuan

Pişman olduğunu sürekli söylüyor ama gelipte hiç gönlümü almaya çalışmıyor sürekli herşeye kuşkuyla yaklaşıyor ben ailemin yanında olduğum için whatsapta bile olsam kiminle ne konusuyorsun bu saatte birimi var hayatinda kesin beni aldatiyon belalar okuyor sürekli hergun böyle benim ona güvenim bitti ama sanki bütün herşeyi ben yapmışım gibi o bana güvensizlik yapıyor
Şu anlattıklarınız bile dönmemeniz için yeterli sebepler bence.

Olmucagini biliyorum çünkü her konuda baskıladigini farkettim bu durumda sanki ona mahcup gibi yaşamaya alışmışım su 4 aydır annemlerdeyim ve çalışıyorum ayaklarimin üstünde durmak banada çok iyi geldi sadece çalıştığım için kızıma pek vakit ayiramiyorum oda şöyle 2 senedir hep yanındaydim işe giderken çok özlüyorum tatillerimde yada işten gelince hemen dışarı çıkartıyorum gezdiriyorum kafası dagilsin evde sıkılmasin diye ve işten hergun gelirken. Mutalaka onu. Sevdiği oyuncağı yada istedigi çikolatayı alıyorum ki mutlu olsun diye yani babasının kızıma yapmadığı tüm şeyleri ben yapıyorum şuan
Maşallah!

Daha iyi olun inşallah.

Allahım gücünüzü kuvvetinizi arttırsın inşallah.

Eğer pişmansa ve daha önce hiç şans vermediyseniz bir şans verebilirsiniz, 1 senedir böyle diyorsunuz, daha önce başka başka sorunlar olmadıysa bir şans verilebilir diye düşünüyorum, en azından ileride boşansanız bile, ben elimden geleni yaptım, düzelmesi için bu evliliği sürdürebilmek için uğraştım dersiniz.
Tabi düzeleceğine dair en ufak umudunuz yoksa ,kendinizi daha fazla tüketmeden bir an önce bitmesi daha iyi olur,
Defalarca kumar. İçin şans verdim onca sözler verdi hiç birini tutmadı bide biz kaçarak evlendik ailesinde başka kız istiyordu sürekli istenmeyen gelindim hala daha boşanma aşamasında olduğumuz halde kayınvalidem ben demiştim bunu alma diye eşimin kafasına kakiyormus boşver para gönderme destek olma felan diyorlarmış

Merhaba arkadaşlar şimdi direk konuya girmek istiyorum uzatmadan şuan boşanma aşamasındayım eşimde kumar bağımlılığı vardı arada şiddeti ve küfürü vardı şuan bosanma aşamasında bile küfürü bana ve aileme devam ediyor bir tanede 2 buçuk yaşında kızım var babasına cok düşkün napicagimi şaşırdım artık aileme ve bana edilien küfürleri unutup kızım için sanmi vermeyelim yoksa cizgimi çizip kızıma yeni hayat mı kurmayalim normalde eşim çok efendi biriydi son 1 senedir kumardan sonra hayatım degisti yalanlar siddetler başladı şuan bıraktım diyor ama ben güvenemiyorum aileme ve bana edilen küfürleri de unutamıyorum napmam lazım acil destek olurmusunuz
Kumara 1 defa bile bulaşan birisi bir daha yeminler de etse bırakamıyor bunu doktorlar ve psikologlar söylüyor..

Merhaba arkadaşlar şimdi direk konuya girmek istiyorum uzatmadan şuan boşanma aşamasındayım eşimde kumar bağımlılığı vardı arada şiddeti ve küfürü vardı şuan bosanma aşamasında bile küfürü bana ve aileme devam ediyor bir tanede 2 buçuk yaşında kızım var babasına cok düşkün napicagimi şaşırdım artık aileme ve bana edilien küfürleri unutup kızım için sanmi vermeyelim yoksa cizgimi çizip kızıma yeni hayat mı kurmayalim normalde eşim çok efendi biriydi son 1 senedir kumardan sonra hayatım degisti yalanlar siddetler başladı şuan bıraktım diyor ama ben güvenemiyorum aileme ve bana edilen küfürleri de unutamıyorum napmam lazım acil destek olurmusunuz
Sakın şans falan vermeyin kızınızın bu ortamda mı büyümesini istiyorsunuz! Şiddet ve küfür olan evde çocuk büyütülmez. Sonra çocuklar neden böyle oldu deniliyor. Çocuğun huzurlu bir ortama ihtiyacı var tabi sizin de. Lütfen şiddeti hoş görmeyin ve kendi değerinizi bilin. Ailenize ve size saygısı olmayan bir adamdan bir şey çıkmaz.

Kızınızı bahane etmeyi bırakıp boşanmanız lazım

Kızınız babasına düşkün çünkü babasını tanımıyor. Tanısa annesine dedesine küfredeni, eve getireceği parayı kumarda harcayanı sevecek mi bakalım büyüyünce?

boşandınız diye bbaalıktan istifa etmiyor hala babası yine görür eder boşanın

Asıl kızınız sağlıklı büyüsün diye ayrılmalısınız, ben de anne babası ayrı olarak büyümüş bir çocuğum Allah annemden razı olsun beni o psikopat adamla büyütmedigi için, şuan meslekli kendine güvenen genç bir kadınım, babam olsaydı ben henüz ortaokul bile okuyamadan saçma sapan biri ile evlendirilip tüm haklarım elimden alınmış haldeydim, Allah aşkına şu bosananlar çocuğum için katlanayım bahanesinden bir vazgeçin, konfor alanından çıkmamak için çocuğu bahane etmeyin, bırakın çocuğunuz tertemiz bir hayat yaşasın, baba çokta gerekli bişey değilmiş yeterki insanin akıllı tuttuğunu koparan bir annesi olsun benim gibi 😌

Bir karar vermişsiniz vazgeçmeyin. Aileniz de destekmiş ne güzel. Kumar öyle bitti oynamıyorum denilen bir şey değil her fırsatta yine oynar.

Evet psiman olsa çabalar birşeyleri gelip gönlümü alır gelir kızını görur daha çok üstüne titrer ama yok gerseye kuşkuyla yaklaşıyor güvensizlik hat safada hep herşeyi yanlisa çekiyor
Bu yazdıklarınız bana nedense sanki adam pişmanım diye yalvarsa affetmek istiyorsunuz gibi hissettiriyor. Çocuğunuz işin bahanesi olmasın. Böyle bir babayla büyüyeceğine sağlam karakterli dik duran bir anneyle büyüsün hiç bir eksiği olmaz, yeter ki siz dik durun. Affetmek için bir bahane aramayın.

Back