• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Nolur bakın evde kimse yok cildiricam

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizin test kesin positif değil mi? MaşAllah Allah bizede nasip eder inşAllah hayırlısıyla. Belirtiler var mıydı?
Yarın sabah deneyin bence çıkar . Birsuru idrar testi yaptım pozitif yarın doktora gidicem kan tahlili ne ama bugün adet gunumdu üç dört saat sonra biraz kahvemsi pembemsi leke geldi endişe ediyorum inşallah devam ediyordur gebeliğim

Yarın sabah deneyin bence çıkar . Birsuru idrar testi yaptım pozitif yarın doktora gidicem kan tahlili ne ama bugün adet gunumdu üç dört saat sonra biraz kahvemsi pembemsi leke geldi endişe ediyorum inşallah devam ediyordur gebeliğim

İnşAllah korkmayın Rabbim korusun. İnşAllah sağlıkla kucaklarımızı doldursunnnn Rabimmmm💕💕

Canım hayırlı uğurlu olsun rica etsem hikayeni paylaşır mısın? Bir rahatsızlığın var mı neler denedin? Gibi?
Tabi bir yıldır istiyordur hsg spermiyogram pko vb hiçbir sıkıntı yoktu ,kilo yoktu yaşım genç. Ovulasyon testi kullandım bir iki ay hariç onun dışında kür falan hiç denemedim normal olan hormonlarimi bozar diye. İki aydır yastık da koymuyordum az normal uzanıp kalkiyodum olacağı varsa olur napiym diye , nasip ne zamansa o zaman oluyor . İnşallah sağlıkla devam eder de Allah razı olsun.allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin

Back