• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Nolur bakın evde kimse yok cildiricam

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gec yumurtlamissindid telas yapma kan ver cnm hayirli olsun

Yaaaaa tebrikler pozitif gibi görünüyor inşallah sağlıkla mutlulukla ve huzurla kucağına alırsın bebişini🙏🏼 Hadi kan testi ver de kesinleşsin inşallah Rabbim bana da nasip eder bu Sevinç’i inşallah

Kuzum hic kötüyü düşünme
13.gün için gayet güzel bi koyuluk. Rabbim sağlıkla ilerlemeyi nasıp etsin💕💕

Bunu da şimdi yaptım

Eklentiler

• IMG_20200623_154809.webp
    IMG_20200623_154809.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 144
  • IMG-20200623-WA0014.webp
    IMG-20200623-WA0014.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 149
Canım merhaba kızma darılma gücenme ama kan testi yaptır teste güvenme ocak ayında başladık biz denemeye ilk ay gecikti test yaptım biri kırmızı çizgi diğeri daha belirgin kırmızı çizgi çıkmıstı ama hamile değilmişim.Kan testi verdik 4,22 çıktı ama adet oldum nasip Bizzat yaşadığım için söylüyorum bunu.Ben doktora gittim bu ay herşey normal ama benimde olmuyor.Doktora gidip adetin gecikirse 10 gün kadar test yaptırmanı öneririm.

Bu da lh testi iki gün önce yapmıştım tamamen silikti ama şimdi de milletini gibi çok koyu değil
Canım merhaba kızma darılma gücenme ama kan testi yaptır teste güvenme ocak ayında başladık biz denemeye ilk ay gecikti test yaptım biri kırmızı çizgi diğeri daha belirgin kırmızı çizgi çıkmıstı ama hamile değilmişim.Kan testi verdik 4,22 çıktı ama adet oldum nasip Bizzat yaşadığım için söylüyorum bunu.Ben doktora gittim bu ay herşey normal ama benimde olmuyor.Doktora gidip adetin gecikirse 10 gün kadar test yaptırmanı öneririm.
Estağfurullah bende ondan korkuyorum zaten şuan en çok korku hissediyorum eşim akşam predictor early getirecek inşallah bide onunla bakıp kan veririm inşallah

Bu da lh testi iki gün önce de yapmıştım tamamen silikti zor görünüyordu ama şimdi de milletinki gibi çok koyu değil

Eklentiler

• IMG_20200623_155729.webp
    IMG_20200623_155729.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 101
Bu da lh testi iki gün önce yapmıştım tamamen silikti ama şimdi de milletini gibi çok koyu değil

Estağfurullah bende ondan korkuyorum zaten şuan en çok korku hissediyorum eşim akşam predictor early getirecek inşallah bide onunla bakıp kan veririm inşallah

inşallah vardır ben üzülme diye dayanamadım yazdım.Ben çok ağladım çünkü akışına bıraktım umarım rabbim sağlıkla kucağına bebeğini almanı nasip eder canım benim.Hakkında hayırlısı ne ise o olsun bir de kafaya takmayınca oluyor diyorlar stres engelmiş

Var mı nolur diyin. Bir gün kaldı adetime ama catlamadan 13 geçti olsa daha mu köyü olurdu ağlamaktan helak oldum nolur bakin
hamile olsaydın diğeri gibi koyu olurdu. ama adetin gecikirse 3,4 gün sonra yine yap o zaman daha net sonuç alırsın şimdi yanıltma payı var. Benim de adetten önce belli olmamıştı daha sonradan belli oldu

Bu da lh testi iki gün önce de yapmıştım tamamen silikti zor görünüyordu ama şimdi de milletinki gibi çok koyu değil
adetin daha yeni geciktiği için siliktir, 1 hafta sonra yapınca daha koyu çıkar büyük ihtimalle hamilesin hayırlı olsun :anneadayı:

Sizin muhtemelen kimyasal olmuş eğer kuruma çizgisi değilse çünkü idrarda 5 dk içinde beliren çizgide yanılma payı olmuyor yani bebek yoksa pozitif çıkma ihtimali yok

Var canım. Sağlıkla gelsin inşallah

Sizin muhtemelen kimyasal olmuş eğer kuruma çizgisi değilse çünkü idrarda 5 dk içinde beliren çizgide yanılma payı olmuyor yani bebek yoksa pozitif çıkma ihtimali yok
yok canım kimyasal da olmamış gittim doktora adet dönemlerinde de beta hcg yüksek çıkıyormuş.Ben gecikince hamileyim sandım o yüzden 5 in altında çıkan değeri negatif sayıyorlarmış.

Back