Kızlar bısey sorucam, gebelik testi sabah mı yapılmalı sadece.
Kimyasal gebelik geçirmişsiniz siz.Canım merhaba kızma darılma gücenme ama kan testi yaptır teste güvenme ocak ayında başladık biz denemeye ilk ay gecikti test yaptım biri kırmızı çizgi diğeri daha belirgin kırmızı çizgi çıkmıstı ama hamile değilmişim.Kan testi verdik 4,22 çıktı ama adet oldum nasip Bizzat yaşadığım için söylüyorum bunu.Ben doktora gittim bu ay herşey normal ama benimde olmuyor.Doktora gidip adetin gecikirse 10 gün kadar test yaptırmanı öneririm.
Çok teşekkür ederim hepinize tekrar tekrar Allah razı olsun hepimize nasip olsun inşallah sağlıkla
Tamam.Böyle kesin konusup umutlandirmayin insanlari varsa ne mutlu da ya yoksa bosuna umut verip gunahina gireceksiniz
Canım bende senin gibi çok sevindim bizde çok beklemiştik Kanda hamile olduğumu öğrendim eşime söyledim ilk zamanlar arttı şimdi çok yavaş artıyor kimyasal olabilir sanırım. Sende hemen söyleme kimseye sadece eşin bilsinDuşa gircektim birkaç gündür göğsüm az aciyodu bugün geçti çok üzülüyordum sonra eve gelince kızdım kendime niye ümit kesiyorsun test yapmadan .sonra yaptım böyle oldu nolur olsun yarabbim nolur olsun çok ihtiyacım var çok üzülüyorum artik
Test yaparsanız çıkar aslında en azından kesin olurKızlar ya bir şey sorucam. Benim sağ kasığım baya şişti bugün. Anlamadım neden? Bat tarihim 25 yada 26 haziran. 12 gün önce yumurtlamam oldu değerlendirdik. 1 haftadır uyku halim çoğaldı. Bir ara da hafif iğne batması oldu Rahime. En son da dün kahve kırmızı tarzı leke geldi çamaşırıma. Bugünde birden kasığım ağrıdı Lavobada baktım baya sağ kısım şiş acaba neden bilgisi olan var mı? Neden böyle oldu anlamadım?
Test yaparsanız çıkar aslında en azından kesin olur
Yumurtlamanın tarihinden yani adet tarihinizden de eminseniz cikarErken değil mi çıkar mı testte? Negatif görürsem çok üzülürüm
Yumurtlamanın tarihinden yani adet tarihinizden de eminseniz cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?