• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur artık bir cevap…

alssy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2023
25
9
1
25
image.jpg
Reglme 10gün kala kan aldırırken beta da baktırdım 0.100 cıktı. Reglme 5 gün kala erken gebeliktenpozitif silik çizgi aldım 1 gün kala da yaptım daha belliydi. Regl oldum bildiğiniz toz pembeydi sonra kahveleşti 5 gün sürdü baya regl gibiydi. Ama korktum tabi silik pozitif alınca çocuk varsa ve onun kanamasıysa onun vebalini ihmalkarlığını yaşamıyım diye reglmden 7 gün geçti kaset test yaptım sonuç bu. Sonuç nedir ben çözemedim bi türlü. Bunun yanında erken gebelikte yaptım o negatif çıktı kaset test pozitif

Eki Görüntüle 3269360 Reglme 10gün kala kan aldırırken beta da baktırdım 0.100 cıktı. Reglme 5 gün kala erken gebeliktenpozitif silik çizgi aldım 1 gün kala da yaptım daha belliydi. Regl oldum bildiğiniz toz pembeydi sonra kahveleşti 5 gün sürdü baya regl gibiydi. Ama korktum tabi silik pozitif alınca çocuk varsa ve onun kanamasıysa onun vebalini ihmalkarlığını yaşamıyım diye reglmden 7 gün geçti kaset test yaptım sonuç bu. Sonuç nedir ben çözemedim bi türlü. Bunun yanında erken gebelikte yaptım o negatif çıktı kaset test pozitif
Bu testte bulaşma var, biraz fazla damlatılmış gibi yayılmış o köşe

Hastane fobisiyle yaşadığım için boşuna kan vermek istemediğimden yaşayanlar yorumlasın diye bekliyorum. Adet olupta pozitif almak saçmalık çünkü
O zaman testte problem var cnm bi tane daha yarın ilk idrarla yap yine çizgi çıkarsa öyle kan verirsin

Hastane fobisiyle yaşadığım için boşuna kan vermek istemediğimden yaşayanlar yorumlasın diye bekliyorum. Adet olupta pozitif almak saçmalık çünkü
Birde testin markası ne artimed diye bi marka var o hep pozitif çıkarıyomuş

Eger hamileysen de kimyasal anlattiklarina gore. Bu test bir kere dagilmis bozuk

Çok üzücü ya umut direk allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Eczacılar artimettw onu pozitif kabul etmiyor benm daha belirgin çıkmıştı. Eczacı negatif bu demişti kanda da negatif çıktı zaten

NEGATİF

Back