Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nolur artık bir cevap…
- Konu Sahibi alssy
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilelik kaset test
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Ağustos 2018
- 19.647
- 2
- 73.825
- 598
Bu testte bulaşma var, biraz fazla damlatılmış gibi yayılmış o köşeEki Görüntüle 3269360 Reglme 10gün kala kan aldırırken beta da baktırdım 0.100 cıktı. Reglme 5 gün kala erken gebeliktenpozitif silik çizgi aldım 1 gün kala da yaptım daha belliydi. Regl oldum bildiğiniz toz pembeydi sonra kahveleşti 5 gün sürdü baya regl gibiydi. Ama korktum tabi silik pozitif alınca çocuk varsa ve onun kanamasıysa onun vebalini ihmalkarlığını yaşamıyım diye reglmden 7 gün geçti kaset test yaptım sonuç bu. Sonuç nedir ben çözemedim bi türlü. Bunun yanında erken gebelikte yaptım o negatif çıktı kaset test pozitif
Bu testte bulaşma var, biraz fazla damlatılmış gibi yayılmış o köşe
Şuan böyle
- 7 Haziran 2023
- 936
- 365
- 23
- 32
Kan ver bacım burda sonuç alamazsın test resmiyleEki Görüntüle 3269362
Şuan böyle
Hastane fobisiyle yaşadığım için boşuna kan vermek istemediğimden yaşayanlar yorumlasın diye bekliyorum. Adet olupta pozitif almak saçmalık çünküKan ver bacım burda sonuç alamazsın test resmiyle
- 7 Haziran 2023
- 936
- 365
- 23
- 32
O zaman testte problem var cnm bi tane daha yarın ilk idrarla yap yine çizgi çıkarsa öyle kan verirsinHastane fobisiyle yaşadığım için boşuna kan vermek istemediğimden yaşayanlar yorumlasın diye bekliyorum. Adet olupta pozitif almak saçmalık çünkü
- 7 Haziran 2023
- 936
- 365
- 23
- 32
Birde testin markası ne artimed diye bi marka var o hep pozitif çıkarıyomuşHastane fobisiyle yaşadığım için boşuna kan vermek istemediğimden yaşayanlar yorumlasın diye bekliyorum. Adet olupta pozitif almak saçmalık çünkü
Evet artımed bacım ben aşırı çocuk istemiyorum ama böyle bişey varsa çok isteyenler için üzücü bişey yalancı pozitiflerBirde testin markası ne artimed diye bi marka var o hep pozitif çıkarıyomuş
ziyagillerdenmiyimneyim
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.725
- 48
- 30
- 17 Temmuz 2021
- 6.842
- 22.274
- 298
- 7 Haziran 2023
- 936
- 365
- 23
- 32
Evet maalesef çok gördüm burda artımed marka yalancı pozitif çıkarıyor diyenEvet artımed bacım ben aşırı çocuk istemiyorum ama böyle bişey varsa çok isteyenler için üzücü bişey yalancı pozitifler
Çok üzücü ya umut direk allah kimsenin kucağını boş bırakmasınEvet maalesef çok gördüm burda artımed marka yalancı pozitif çıkarıyor diyen
- 7 Haziran 2023
- 936
- 365
- 23
- 32
Amin cnm valla insanlarla dalga geçiyolar resmen para için herşeyi yapar oldular yazık kimse şu testten almasa bari burdaki yazılanları görüpteÇok üzücü ya umut direk allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Evet inşallah almazlar yılların umudu var bazılarındaAmin cnm valla insanlarla dalga geçiyolar resmen para için herşeyi yapar oldular yazık kimse şu testten almasa bari burdaki yazılanları görüpte
- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- 48
Eczacılar artimettw onu pozitif kabul etmiyor benm daha belirgin çıkmıştı. Eczacı negatif bu demişti kanda da negatif çıktı zatenÇok üzücü ya umut direk allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Yani siz gebeyken adet mi görmüş oldunuzHayırlısı bu zamanaymış 4+3 hamileyim