Lekeler, Çiller nolucak cildimin hali

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

turuncukelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
608
5
kızlar benim cildim sorunlu mu değil mi ben de anlamadım t bölgem yağlı bi tek kolestrolüm var yağlı yeyiğimde sivilcem çıkıyor birde stress yaptığımda onun dışında aşırı bi sivilcem yok ama durduk yerde de çıkanlar var ve ağrılı oluyor bunları sıkmamak gerektiğini biliyorum leke kalıyor çünkü iyi sıkılmadığı zaman, tam sıkamadığım için yanağımda birinin lekesi kaldı malesef:çok üzgünüm:bir sürü siyah noktam var gözlerim çok iyi görmüyor gözlük kullanıyorum numaram 3.5gözlük takmadığım halde bile görebiliyorum şu anda yüzüm çok fena bi halde:gitme:bir sürü yorum konu okudum o kadar çeşitli şeyler varki ama benim yüzüme farklı bi cisim değmeye görsün hemen tahriş oluyo sabun peeling hepsi kötü yapıyo bi tek kil maskesi iyi geliyo onu da 2haftada 1yapıyorum doktora da gitmiştim onun verdiği kremlerde hiç iyi gelmemişti ya bana yardım edin kızlar siyah noktaları ilaç olmadan halleden var mı bana fikir verin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…