• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nolduğunu anlamadım yardım

nightmarenights

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2011
1.238
15
66
Antalya
wc ye gittim küçük abdestimi yapacakken birden kahve rengi hızlı bi akıntı oldu 2 kere .sonra baktım küçük dudaklarımın arasında beyaz et parçası gördüm daha önce böyle birşey yoktu . hiç bi şekilde cinsel ilişkim olmadı . aklıma kötü şeyler geliyo nolmuş olabilir lütfen yardım edin. Pko vardı ayrıca bende

Canım ben de bir keresinde benzer bir durumdan dolayi doktora gitmiştim.. Adet öncesi hazırlık aşaması uzun surmus.. Megersem adet olmak uzereymisim.. Benimde kahverengi et parçaları gelmişti. Sonrasında adet oldum.. Ama ne olursa olsun, bir doktora gözükmekte fayda var. Ihmal etme canım..

wc ye gittim küçük abdestimi yapacakken birden kahve rengi hızlı bi akıntı oldu 2 kere .sonra baktım küçük dudaklarımın arasında beyaz et parçası gördüm daha önce böyle birşey yoktu . hiç bi şekilde cinsel ilişkim olmadı . aklıma kötü şeyler geliyo nolmuş olabilir lütfen yardım edin. Pko vardı ayrıca bende

et parçası olduğuna emin misin ? şikayetlerin daha çok vajinal mantar enfeksiyonun varmış gibi görünüyor. bazı mantar enfeksiyonları kahverengi akıntıyla birlikte süt kesiği, yoğurt gibi kıvamlı ve katımsı tabakalar oluşturur. pek çok kadında olur bu. vajinal temizliğinize özen gösterin ve bir jinekologa gidin. önemli birşey çıkacağını sanmıyorum.

et parçası derken bildiğin vucuttan bi parçaydı yani sonra dayanamayıp aynayla baktım ordaki et gözüküyordu daha önce boyle birşey yoktu . çok moralim bozuldu . bugun doktora gittim hymen zarımın çok etli oldugunu ve sarkma yaptıgını soyledi . bence birşey yok olmamış dedi. hiç iiçime sinmedi ama ya onceden boyle birşey yoktu neden durduk yere boyle bişi oldu o kahverengi akıntı neydi. bilmiyorum offfff

et parçası olduğuna emin misin ? şikayetlerin daha çok vajinal mantar enfeksiyonun varmış gibi görünüyor. bazı mantar enfeksiyonları kahverengi akıntıyla birlikte süt kesiği, yoğurt gibi kıvamlı ve katımsı tabakalar oluşturur. pek çok kadında olur bu. vajinal temizliğinize özen gösterin ve bir jinekologa gidin. önemli birşey çıkacağını sanmıyorum.

yok mantarla ilgili bi problem olsa doktor soylerdi

Back