Noktalı kaka resmine bir bakar mısınız ?

Yesldenz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2022
283
85
28
31
Öncelikler merhaba. Bebeğim 4 buçuk aylık. Kakada kan şikayetimiz vardı. Çok yoğun ve canlı kırmızı renk kan geliyordu. 2 ay boyunca çocuk immünoloji, gastroentereloji ve hemotoloji doktorları kontrolünde diyetler, makatta çatlak tespiti kremler, diyet açma derken kakada kan kesildi. 2 buçuk aydır kan gelmiyor. Bebeğim son zamanları kakasını 2 günde bir yapmaya başladı. Son 2 kakasini eskisi gibi kanlı değil noktalı yaptı. Noktaları pamuğa aldım bastırıp baktım. Kan değil kahverengi renk. Şimdi her bezini korkarak açmaya başladım yine. Bu kaka sizce normal mi ?
Not: 1 buçuk aydır diyet bitti ve tüm besinleri tüketmeme rağmen hiç kan gelmedi.

Eklentiler

• 1000010728.webp
    61,1 KB · Görüntüleme: 44
L Liyalim
albatroza
Merhaba , diğer konulardan sizlerin bebeğinizin alerjik olduğunu okudum. Bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz ? Haftaya kontrolümüz var. Doktora söylesem belki diyete sokacak yeniden. Hiç diyete girmeden ek gidaya erken mi başlasam diyorum. Erken baslamasam da zaten 6 ay olmasına 1 buçuk ay kaldı. Şimdiden teşekkür ederim

Böyle kaka ilk defa görüyorum yediğiniz birseyden kaynaklı olabilir mi acaba

Farklı bir şey yedim mi diye düşündüm. Hep aynı şeyler. Yalnızca farklı bir marketten simit yedim. Başka farklı bir ürün yemedim. Alerjisi olsa 1 aydır her şeyi tüketirken gelirdi diye düşünüyorum bilemedim neden olduğunu

Ama onu da yaklaşık 10 gün içinde 2 günde bir falan tükettim. Yediğimde hemen gelmedi böyle bir şey yaklaşık. 10 gün sonunda gelmiş oldu o yüzden simite de pek ihtimal vermiyorum

Şu an sadece D vitamini kullanıyoruz. Kan ilacını kakada kanı takip ettiğimizden doktorumuz henüz başlatmadı.
Bu arada alerjik tepkide kakada yer yemez ortaya cikmiyor haftalar surebiliyor yani bagirsagin tepkisi bir surecten sonra gorunur hale geliyor. Bence bir sorun yoktur belkide katilasmis kucuk kakalar bile olabilir ama doktora sorun iciniz rahat etsin.

Doktora soracağım, haftaya kontrolümüz var. Acaba kakası mi katılaşıyor diye biz de düşündük. Ama şu an sadece anne sütü ile besleniyor. Beslenme değişmediği için kakada değişmez diye düşündüm. Kakasını takip edeceğim. Çok teşekkür ederim

Kaka degisiyor. Cunku bebeginiz degisiyor. Saglikla buyusun ❤

Kan değil gibi. Muz vs yediniz mi? Kaka rengi de güzel. Biz ek gıdaya geçtiğimizde buna benzer kaka olmuştu. Tekrar ederse doktora sorun bence. Bi daha olmazsa alerji değildir diye düşünüyorum

Kan değil gibi. Muz vs yediniz mi? Kaka rengi de güzel. Biz ek gıdaya geçtiğimizde buna benzer kaka olmuştu. Tekrar ederse doktora sorun bence. Bi daha olmazsa alerji değildir diye düşünüyorum
Muz vs dediniz aklıma geldi. Galiba portakal suyu. 3 gündür günlük 4 tane falan portakal suyu sıkıp içiyordum hem de posasiyla Galiba ondan oldu. Portakal suyunu bırakıp bir takip edeceğim. Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…