Gelinbaşı ve Gelin Tacı Nokta express mi yoksa ali gür merter mi?

Ben Noktayı bilmiyorum ama merter Ali Gür de Gürkan Bey var saçımı ondan başkasına teslim etmem ..
Saçlarımı o kadar güzel kesiyor ki herkes hayran kalıyor ... Haziranda düğünüm var gelin saçımıda o yapacak elleri sihirli sanki :)) Ayrıca çok tatlı bir ekip.
Kınamın olacağı gün manikür pedikür ve diğer işlemleri yaptıracağım ayrıca düğün saçı için prova yapacağız ...
Benim tercihim onlardan yana ...

Ben Noktayı bilmiyorum ama merter Ali Gür de Gürkan Bey var saçımı ondan başkasına teslim etmem ..
Saçlarımı o kadar güzel kesiyor ki herkes hayran kalıyor ... Haziranda düğünüm var gelin saçımıda o yapacak elleri sihirli sanki :)) Ayrıca çok tatlı bir ekip.
Kınamın olacağı gün manikür pedikür ve diğer işlemleri yaptıracağım ayrıca düğün saçı için prova yapacağız ...

canım benimde düğün eylülde fakat hiç bişeye karar veremiyorum onun sıkıntısını yaşıyorum birazda..
daha önceden oraya hiç gitmedim çokk özel bigün nasıl olucak bilmiyorum :84: ...
tavsiyen üzerine gürkan beyi bulup konuşuyım ozaman :)

200 lira gelinbaşı için çok iyi fiyat. makyaj da dahil mi buna acaba? nokta ekspres'teki fiyat makyaj+saç diye biliyorum. makyajı da porselen makyaj yapıyolar sanırım.

canım peki makyajda hangi ürünleri kullanıyolar porselen makyaj yapabiliyolar mı? bilgin varmı

Tekrar merhaba arkadaşlar makyajı porselen de yapıyorlar ama ben düşünmüyorum , porselen makyaz bana çok sahte geliyor insanın yüzünde mimikleri kalmıyor sanki daha önce denemiştim ben düğünümde daha doğan bir şeyler istiyorum ...
Ali Gürde istediğiniz makyaj tarzını seçme şansınız var.
Ben nokta kuaförü bilmiyorum belki onlarda iyidir, burda nokta ile ilgili hem iyi hemde olumsuz bir sürü yorum yapılmış ... Ben daha önce gidip memnun kaldığım için Ali Gür Merter'i tavsiye ediyorum ...

Bir tanıdığım Ali Gür'de saçtan memnun kalmış ama makyajı hiç mi hiç beğenmemiş. Hatta çok kötü olduğunu söylemedi. Kararsızım oraya yaptırma konusunda. Ya da saçı oraya yaptırıp makyajı başka bir yerde yaptırabilirim ama o da zahmetli olur :(

merhaba ben ekim 2010 da evlendim ve uzun arastırmalar sonucu merter ali gür deydim , evet ekip cok iyi zaman sorunu olmuyor cok hızlılar ama malesef ben ne saçımı ne de makyajımı hiç beğenmedim , aşağıda düğün fot bakabilirsin bilemiyorum tabii senin fikrini ama cok aşırı bir makyaj ve hiç istemediğim bir saç oldu cok üzülüyorum bu yüzden ama olan oldu :(

http://img261.imageshack.us/slidesho...d=dsc1623c.jpg

merhaba ben ekim 2010 da evlendim ve uzun arastırmalar sonucu merter ali gür deydim , evet ekip cok iyi zaman sorunu olmuyor cok hızlılar ama malesef ben ne saçımı ne de makyajımı hiç beğenmedim , aşağıda düğün fot bakabilirsin bilemiyorum tabii senin fikrini ama cok aşırı bir makyaj ve hiç istemediğim bir saç oldu cok üzülüyorum bu yüzden ama olan oldu :(

http://img261.imageshack.us/slidesho...d=dsc1623c.jpg

resmin adresi doğru çıkmamış. tekrar verebilir misin?

Merhabalar ya belki alakasız olacak ama ben bahçelievler yayladaki nexus u tavsiye ederim. Nişanımda saçımı ve makyajımı orda yaptırdım herkez bayıldı. Kullanılan malzemelerde çok kaliteli. Valla o kadar iyi yapmışlarki dağınık model olmasına rağmen gece eve gelince ben kendim bozdum saçımı :34:

çünkü;
nokta express, express olduğu için en kıdemsiz ve en beceriksiz elemanlarını salıyor oralara. 3 saatte saçımı kesmişlerdi cinnet geldi bir ara.

Ali gür, isim yapmaya çalışan, bunu da fiyatlara yansıtarak kaliteli durmaya çalışan bir kuaför. tavsiye etmem.

ben yeni keşfimi sunuyorum sizlere. teşekkürlere boğulacağım tannnnnrımm :) :)
Bahçelievlere çok yakın olmasa da makul uzaklıkta amaaa iyi kuaför için değer yani ;)
şüphesiz yeni keşfim FENOMEN Bay & Bayan Kuaför Salonu.
sanatları,ciddiyetleri, müşteri ilişkileri ve işlerine olan hakimiyetleri süper.
İçeri girdiğiniz anda atmosfer harika. Kokusu bile bir başka.
Ellerinden çıkan saçlar çok başarılı. Yerleri çok merkezi. Ben nişanlımla gittim. O da bay bölümünden çok memnun kaldı. Fiyatlar mantıklı.
Beylikdüzü Migrosun arkasında MEDILIFE hastanesi var. onun tam acil kapısı karşısında yerleri. Salon çok şık. Bir kere gidin, farkı farkedersiniz zaten. Bu da tüm iyi kuaför arayanlara yeni kıyağım :)
arkadaşım gelin başı için anlaştı orayla. müdavim olduk zaten. çok kaliteliler. provalarıyla bile şahaneydi.hele ki o en özel günde o atmosferde... gelin başı paketleri varmış:
SAÇ + MAKYAJ + MANİKÜR + PEDİKÜR + PROVA = 350 TL
Bu saçları yapan adam yıllarca Mehmet Tatlı'da çalışıp sadece bu paketteki saçı 600 700 liralara yapmış. Aynı eller aynı sanatı çok daha ekonomik sunuyor. Kesinlikle denenmeli.

Back