• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nokıa 5300

burser.16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2008
121
1
96
Bursa
arkadaşlar telefonumu değiştiriyorum nokıa 5300 almayı düşünüyorum kullannalar varsa aranızda memnun musunuz acaba yerimseniben

arkadaşlar telefonumu değiştiriyorum nokıa 5300 almayı düşünüyorum kullannalar varsa aranızda memnun musunuz acaba yerimseniben

nokia5300xpressmusicdq6.jpg

hihoyyytCanım ben kullandım 5300;gayet güzel ve memnundum;(bebişim fırlatana enkaz edene kadar :roflol:)
Öneririm.
Avantajları
Harici kart girişi, Fm radyo; Geniş bağlantı seçenekleri, renk alternatifleri, medya oynatıcı ve müzik kontrol tuşları.
Dezavantajları
Telefonun dahili hafızası düşük. (tek dezavantajımdı bana çok hafıza gerek...sengözlerimebaksanab)
Tasarım
Telefonun ön yüzü yuvarlak hatlara sahip. Ekranın altında gruplaşmış tuş takımı bulunuyor. Telefonun sağ yanında kamera tuşu ile ses ayar tuşları var. Tuşlar kaliteli plastik ile kaplı.
5300 sadece beyaz renkte var ancak kenarlık rengi olarak kırmızı ve koyu gri seçimi yapılabiliyor.Telefonun kaydırma mekanizması oldukça rahat.Açma ve kapama işlemi işlemi kolaylıkla gerçekleşiyor. Tuş takımı SMS fanatikleri için çok kullanışlı.
Nokia 5300'ın başarılı görüşme ses kalitesi ve netliği,yüksek ses seviyesi avantajlarından. ..

nokia5300xpressmusicdq6.jpg

hihoyyytCanım ben kullandım 5300;gayet güzel ve memnundum;(bebişim fırlatana enkaz edene kadar :roflol:)
Öneririm.
Avantajları
Harici kart girişi, Fm radyo; Geniş bağlantı seçenekleri, renk alternatifleri, medya oynatıcı ve müzik kontrol tuşları.
Dezavantajları
Telefonun dahili hafızası düşük. (tek dezavantajımdı bana çok hafıza gerek...sengözlerimebaksanab)
Tasarım
Telefonun ön yüzü yuvarlak hatlara sahip. Ekranın altında gruplaşmış tuş takımı bulunuyor. Telefonun sağ yanında kamera tuşu ile ses ayar tuşları var. Tuşlar kaliteli plastik ile kaplı.
5300 sadece beyaz renkte var ancak kenarlık rengi olarak kırmızı ve koyu gri seçimi yapılabiliyor.Telefonun kaydırma mekanizması oldukça rahat.Açma ve kapama işlemi işlemi kolaylıkla gerçekleşiyor. Tuş takımı SMS fanatikleri için çok kullanışlı.
Nokia 5300'ın başarılı görüşme ses kalitesi ve netliği,yüksek ses seviyesi avantajlarından. ..

1 gb microsd hafıza kartıyla destekleyebilirsin.5300 ın zaten en büyük özelliği mp3 telefonu olmasıdır ekranında ki yan tuşlar mp3 çalara kolay ulaşım sağlar.şu an üst modeli olan 5310 xpress music telefonudur.özellik anlamında 2 mp kamerası ve çok daha ince bir telefon olmasıdır. 2 gb kadar hafıza kartı desteklemekte zaten tedarikçi firmadan içerisinde artık 2 gb hafıza kartı çıkıyor.Almaya kalktıgınızda hafıza kartının fiyat 35-36 ytl dir. kızaklı modelini isterseniz 5610 xpress music onada bakabilirsiniz.

:1ninca::1rolleyes:

bende bir ara kullanmıştım bu telefonu.çok isteyerek aldım.hiç bir eksiği yok.severek kullanıyordum.sadece biraz nasıl denir oyuncak gibi bir telefon.bide beyaz olduğu için ve metal olmadığı için kirlenen yerlerini bir türlü temizleyemedim.cifle bile temizlemeye çalışmıştım.hemde uzun süre değil bir ay falan içinde bu hale geldi.oysa çok dikkat ederim telefonlarıma.

bende bir ara kullanmıştım bu telefonu.çok isteyerek aldım.hiç bir eksiği yok.severek kullanıyordum.sadece biraz nasıl denir oyuncak gibi bir telefon.bide beyaz olduğu için ve metal olmadığı için kirlenen yerlerini bir türlü temizleyemedim.cifle bile temizlemeye çalışmıştım.hemde uzun süre değil bir ay falan içinde bu hale geldi.oysa çok dikkat ederim telefonlarıma.

bu konuda haklısın kaydirigubbakcemile5 genelde liseye giden arkadaşlarımız çok fazla terch ediyorlar. 6300 önerebilirm ben kullanıyorum ve çok memnunum mp3 anlamında da sesi gayet iyi sengözlerimebaksanab

bu konuda haklısın kaydirigubbakcemile5 genelde liseye giden arkadaşlarımız çok fazla terch ediyorlar. 6300 önerebilirm ben kullanıyorum ve çok memnunum mp3 anlamında da sesi gayet iyi sengözlerimebaksanab

Allah'ım bu 6300 amma tuttu yaa hihoyyyt
Canım cidden güzel seçim yapmışsın 6300 çok beğeniliyor özellikleri itibariyle de çok güzel...

6300ka5.jpg

bu rengine hastayım.
Nokia 63oo..Ben Bu kez SAMSUNG alıcam sanırım...
Sevgiler..Şeniz
.

Allah'ım bu 6300 amma tuttu yaa hihoyyyt
Canım cidden güzel seçim yapmışsın 6300 çok beğeniliyor özellikleri itibariyle de çok güzel...

6300ka5.jpg

bu rengine hastayım.
Nokia 63oo..Ben Bu kez SAMSUNG alıcam sanırım...
Sevgiler..Şeniz
.

evet çok memnunum rengide gri -siyah ve taşıması kolay incecik.sen samsung un hangi modelini düşünüyorsun acaba? 1.5 sene satış danışmanlıgı yaptım her ürünle ilgili bilgim var.Ayrıca hangisi en fazla arızayı veriyor onuda biliyoruz. yardımcı olabilirim belki sanahihoyyytkaydirigubbakcemile5

evet çok memnunum rengide gri -siyah ve taşıması kolay incecik.sen samsung un hangi modelini düşünüyorsun acaba? 1.5 sene satış danışmanlıgı yaptım her ürünle ilgili bilgim var.Ayrıca hangisi en fazla arızayı veriyor onuda biliyoruz. yardımcı olabilirim belki sanahihoyyytkaydirigubbakcemile5

Çok sevinirim yardımcı olursan canımkaydirigubbakcemile5
Ben n95 kullanıyorum daha oncesınde de neredeyse sureklı nokıa kullandım ama degısıklık olsun ıstıyorum bu kez..Cok sık telefon degıstıyorum farkl sebeplerden dolayı bazen cabucak sıkılıyorum bazen kaybedıyorum bazen caldırıyorum son 2-3aydır da mınık bır kedımız var evde (kızım) onun elıne gecınce sızlere ömür ck arastırmacıdır bızım mınık kartopumuz:roflol:
Sony de kullandım Blackberry de Apple de.
Benım ıcın kamerası da HAFIZASI da goruntusu de onemlı..
En cok NOKIA satılıyorbırıncı sırada samsung ıkı sony de beslerde apple ıse telefon alanında yok gıbı ama muthıs bır patlama olacak Apple 3g geldı cunku..

Canım ben karar veremıyorum her dakka fıkrım degısıyıor
ama sunları dusunuyorum en son
Samsung Omnıa;Samsung f400;Samsung f480...Sony shake de olabılır ama o da 2megapıksel o yuzden bıraz teredddutluyum.
FIKIRLERINIZI beklıcem tsk ederım sımdıden..:1hug:

Çok sevinirim yardımcı olursan canımkaydirigubbakcemile5
Ben n95 kullanıyorum daha oncesınde de neredeyse sureklı nokıa kullandım ama degısıklık olsun ıstıyorum bu kez..Cok sık telefon degıstıyorum farkl sebeplerden dolayı bazen cabucak sıkılıyorum bazen kaybedıyorum bazen caldırıyorum son 2-3aydır da mınık bır kedımız var evde (kızım) onun elıne gecınce sızlere ömür ck arastırmacıdır bızım mınık kartopumuz:roflol:
Sony de kullandım Blackberry de Apple de.
Benım ıcın kamerası da HAFIZASI da goruntusu de onemlı..
En cok NOKIA satılıyorbırıncı sırada samsung ıkı sony de beslerde apple ıse telefon alanında yok gıbı ama muthıs bır patlama olacak Apple 3g geldı cunku..

Canım ben karar veremıyorum her dakka fıkrım degısıyıor
ama sunları dusunuyorum en son
Samsung Omnıa;Samsung f400;Samsung f480...Sony shake de olabılır ama o da 2megapıksel o yuzden bıraz teredddutluyum.
FIKIRLERINIZI beklıcem tsk ederım sımdıden..:1hug:

öncelikle şöyle söyliyim samsunglar görüntü anlamında iyi telefonlar üretiyor.göze hitap ediyor incelik,estetik v.s ama ses ve kamera anlamında nokia dan şaşma derim gerçekten güzel telefonlar.BlackBery ler biraz geniş sanırım sen cep bilgisayarlarını kullanmayı seviyorsun o anlamda sana hp tavsiye ederim bilmiyorum şimdiye kadar kullandın mı ama bir çok özellik onlarda gerçekten iyi asus mesela PDI anlamında çok güzel.Apple şu an piyasa yeni çıktı 16 Gb kullanan bir arkadaşım var ve bugün özellikle telefonu inceledim tuş takımı yok sadece ekranda işlem yapıyorsun.Kamera 2 mp ama çok net görüntüsü yok.Ve araba kullanıyorsan senin için arama yaparken zor olur biz genelde müşterilerimize ürün tavsiye etmeden önce ne amaçla kullanmak istediğini sorarız eğer PDI kullanmak isterse seyahat ediyor mu? buda bizim için önemlidir.Sony ericcsonun yeni çıkardıgı bir kaç ürün var onları senin için detaylı araştıracam.N95 güzel telefon navigasyonu da var ayrıca bir navigasyon cihazı almana gerek kalmıyor.kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

Back