noel babanın torunu hediye dağıtıyor!!

kız napem orman içini ,çocuklarımın geleceği için şöle güzel bi yerden olsun,
senin seçtiğin emekli olunca,hani görelim bakem ,çağırdın süpriz var diye hani süpriz ben bişeymi kaçırdım

Bak söz en iiisnden oda falan herşey onların valla gelince hepsini vericendünya kadar herşey.. Ama annem arıooooooooooooo gelllllllll diooooooooooooooooooooooo
ben çıkıommmmmmmmmmmmmmmmm

Berfincim annemmmmmm canım bnm ............ Ben çıkıom kırılma oki sohbet ii ama gelince oki canım seviom hepinizi arkadaşlarımmm benim ....

Hıhhhhh annemim evine gidiom işte ben hıhhhhh
topladım valizimi gidiom mum yakın dert yanın artık yanarsanız tabbi......

Yukarı çık oku süpriz orda ohoooooo sende hiç takip etmion bacım ama ormandaki evide beğenmion valla haaaaaaaaaaaaa...
Nese tamamm sen haritada yer beğen gerisi bnm işim şekerimmm....eşyada benden ...
Arabada
limuzin sana kızzzzzzzzzz herkese ferrari sana limuzin valla....
Bide yattt
bide kolej sahibi olda çocuklarımız okusunlar senn eğitim yuvanda die bide kollejjjjj anam benden sanaa...
Yeter mi??????

Ohhhhhhhhhhhhh yoruldum anam yoruldummmm
hamişsem var yaaaaaaaaaa alllahhhhhhhhhhhhh
bebeişime yazık kısss.....

Yukarı çık oku süpriz orda ohoooooo sende hiç takip etmion bacım ama ormandaki evide beğenmion valla haaaaaaaaaaaaa...
Nese tamamm sen haritada yer beğen gerisi bnm işim şekerimmm....eşyada benden ...
Arabada
limuzin sana kızzzzzzzzzz herkese ferrari sana limuzin valla....
Bide yattt
bide kolej sahibi olda çocuklarımız okusunlar senn eğitim yuvanda die bide kollejjjjj anam benden sanaa...
Yeter mi??????

Ohhhhhhhhhhhhh yoruldum anam yoruldummmm
hamişsem var yaaaaaaaaaa alllahhhhhhhhhhhhh
bebeişime yazık kısss.....

kız noluyo sana delikafaduldenhahahahaha ben sakince söledim hemen yapıştır hedayeyi dimedimki :roflol:sen gidiver annnene :eek: bebişimde iyi bak :teselli:
ok. seniŞeniz seviyorum anacım

kız noluyo sana delikafaduldenhahahahaha ben sakince söledim hemen yapıştır hedayeyi dimedimki :roflol:sen gidiver annnene :eek: bebişimde iyi bak :teselli:
ok. seniŞeniz seviyorum anacım
kız ben sana ölürüm ya ölürüm neydi o fotolarıma msjlar ya bayıldım anam bayıldım canımsın benm güzel yürekli,kloraklı yıkanmış kadar temiz gönüllü arkadaşım hemşom bnm.....

aaa yok canım ya kk daki herkesin içi çok temiz olduğu için biende temizlik malzemesi yok.bende yat ,kat ,araba,bebek falan bişiler var iste mütevazi hediyeler...
sna da canım öncelikle izmirli hemşehrime uzağımda olmayıp yakınınmda olduğu için bir yat,karşıyaka sahilinde bir yalı,siyah ferrari havası çok oluyor die bide sevgilerimi canım...
umarım beğenirsin....

aaa yok canım ya kk daki herkesin içi çok temiz olduğu için biende temizlik malzemesi yok.bende yat ,kat ,araba,bebek falan bişiler var iste mütevazi hediyeler...
sna da canım öncelikle izmirli hemşehrime uzağımda olmayıp yakınınmda olduğu için bir yat,karşıyaka sahilinde bir yalı,siyah ferrari havası çok oluyor die bide sevgilerimi canım...
umarım beğenirsin....

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

sağol canım hemşerim....

ilosh95_YeniYil012.jpg

pasta_resimleri2.jpg

KIZLAR YENİ YIL KUTLAMASINA HAZIR MISINIZ!
HAYDİ PASTA YEMEĞE BAŞLAYALIM...
ELİ BOŞ GELMEYİN İKRAMLAR BEKLİYORUZ BİR HAYLİ KALABALIYIZ!

X