KIZLAR BUDA KZIIMIN BEBEBĞİ BİZİMLE GELEBİLİR Mİ?
Gelebilir tabiki........................
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KIZLAR BUDA KZIIMIN BEBEBĞİ BİZİMLE GELEBİLİR Mİ?
AY BUDA KOMŞUMUN KIZI İSTİYOMUŞ CANIM YA AĞLAMASIN BUDA GELSİN Mİ?
AMA BEN KUCAĞIMA ÇOK ALAMAM BELKİ BENİMDE BİR TANE OLACAK BEBEİŞİM AYIN 3 DE BELLİ OLUR KESİN TEYZECİKLER......
İNSAN Bİ TEŞEKKÜR EDER SÜPRİZ İÇİN YA klava:kötükedihüso:teselli:bebişte gelsin tabi yaa
ben en çok o kalpli yeri isterim ama sevgilimde gelcek oraya
çok romantik yaa o yüzden :)
İNSAN Bİ TEŞEKKÜR EDER SÜPRİZ İÇİN YA klava:kötükedihüso:teselli:
Bu kıyıdan karşı kıyıya geçicez ve ben size bunu çıktığımız bu dağın tepesinde sölicem kızlar....imkansız gibi mi hayır değillll....
Süpriz yapacaktım kıss sana ama buldun hemn demi ?
Kızlar benim annem şu kıyının öbür tarafına gelmeden ki gölün kenerının solunun sağındaki evin arkasındaki bahçenin içinden geçince görünen havuzlu,egzotik meyvelerin olduğu,hayal düntyası kadar güzel olan o evde oturuyor ben bi koşu anneme gidim gelimmmm... Tel açtı beni çağırıyor 10 dk içinde annemde olamm lazım...
Sevgimle kalın hoşçakalın...
eee gidemedim ki daha geleim yaabla cabuk gel ama ben sensiz ne yaparim senağlama
KIZ HADİ DUR SENİN YUVANIDA YAPAYIMDA ÖLE GİDEİM BARİİİİ....delikafaduldenhııııımmmm bende noel babadan sağlık huzur dolu yıllar ,bide hayırlısı ile bizi kiradan kurtaracak güzel kendimizin olan bir ev istiyorum ,güzel olsun ,6 yıldan beri kiradayız alışamadım o yüzden ev istiyorum ben,