evet ne yazik kiTiroid nodülü mü?
gittik simdi ultrason sonuclarini gosterecegiz moralim cok bozukGenel cerrahi ya da KBB görmediyse yorum yapmak doğru değil
yaa. korkutma beni nolursunDaha çok yeni bir arkadaşımın başına geldi ve sonuçları biraz üzücü çıktı.
Lütfen koşa koşa biyopsi yaptırın. Birşey varsa orada çıkar tedavi olur erkenden. Yoksa da içiniz rahat eder
ya ananeme de ayni seyi soylediler sonra kotu huylu cikmistiCiddi olsaydı risk olsaydı doktor söylerdi emin ol.
Allah razi olsun. AminGeçmişler olsun.
Allahım tüm hastalara şifa versin inşallah.
Ailede varsa eğer genetik olabiliyor kötü huyluysa. Ama ne olursa olsun moral çok önemli. Siz moralinizi yüksek tutun. Anne önemli bir şey değildir deyin. Endişeli olduğunuzu belli etmeyin. Bu yollardan bende geçtim. Babamda akciğerde kitle tespit edilmişti. Tomografi biyopsi vs. Çok uzun bir süreç. Sabırlı olun, iyi düşünün iyi olur herşeyya ananeme de ayni seyi soylediler sonra kotu huylu cikmisti
Ozaman bunu doktora söyleyin biyopsi olabiliyor mu bilemem kötü huyluysa anlama yöntemleri vardır.ya ananeme de ayni seyi soylediler sonra kotu huylu cikmisti
Lütfen ihmal etmeyin.yaa. korkutma beni nolursun
Ne yaptınız? Doktor ne dedi?Allah razi olsun. Amin
Ailede varsa eğer genetik olabiliyor kötü huyluysa. Ama ne olursa olsun moral çok önemli. Siz moralinizi yüksek tutun. Anne önemli bir şey değildir deyin. Endişeli olduğunuzu belli etmeyin. Bu yollardan bende geçtim. Babamda akciğerde kitle tespit edilmişti. Tomografi biyopsi vs. Çok uzun bir süreç. Sabırlı olun, iyi düşünün iyi olur herşey
Ozaman bunu doktora söyleyin biyopsi olabiliyor mu bilemem kötü huyluysa anlama yöntemleri vardır.
Lütfen ihmal etmeyin.
Doktor ona da 'kanamasi iyi birşey , yıllarca farketmeyebilirdiniz' gibi olumlu şeyler söylemişti. Doktorun o haline aldanmayın.
Ne kaybedersiniz ki? Həm (inşallah) birşey çikmazsa bile içiniz rahat olur. Ama kötü birşey varsa ne kadar erken ogrenme o kadar iyi. Erkenden başlar tedavisi, kötü birşey varsa yayılmaz etmez.
Lütfen ihmal etmeyin,koşa koşa biyopsi yaptirin
bi dr a daha gorunun bence yani vucutta bir sey kaniyor kana nirmalin disinda birseyler karisiyor sonucta
Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim. Doktor su dolu olduğunu söyledi. Kötü huylu değilmiş. (ultrason sonuçlarından anlaşılır mı hala emin değilim) Kanama ve su akması normal bir şekilde dışarıya akacak nodülün içi dedi. Ama birden fazla nodül varmış ve bu nodüller giderek büyüyor. Iyi huylu dahi olsa 5 cm ye kadar büyümüş bir tanesi. Nefes almada güçlük, ses kısılması gibi ciddi problemlere sebep oluyor. Bir süre sonra ameliyatla aldırmanız şart dedi doktor. Ilaç vs vermedi. Tabii ben hep anneme moral vermeye devam ediyorum. Hiçbir şey olmayacağını, Gayet normal şeyler olduğunu, 100 kadından 75'inde nodülün var olduğunu söyledim. Morali baya düzgün. Başka bir doktora randevu aldım. Buradaki en iyi doktorlardan biri. Özel hastanelere pek güvenmiyorum para için ameliyat diyor bir çoğu buna çok fazla şahit oldum inanın yalan değil. Ama bu doktor eski bir doktor ve gidip muayne olmakta bir sakınca olmaz diye düşündüm. Belki ilaçla tedavi etmek mümkündür.Ne yaptınız? Doktor ne dedi?
Evet kesinlikle 3 doktor da aynı seyi söylüyorsa inanırsınız, kendiniz de arastırırsınuz zaten. Cok gecmiş olsun tekrar.Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim. Doktor su dolu olduğunu söyledi. Kötü huylu değilmiş. (ultrason sonuçlarından anlaşılır mı hala emin değilim) Kanama ve su akması normal bir şekilde dışarıya akacak nodülün içi dedi. Ama birden fazla nodül varmış ve bu nodüller giderek büyüyor. Iyi huylu dahi olsa 5 cm ye kadar büyümüş bir tanesi. Nefes almada güçlük, ses kısılması gibi ciddi problemlere sebep oluyor. Bir süre sonra ameliyatla aldırmanız şart dedi doktor. Ilaç vs vermedi. Tabii ben hep anneme moral vermeye devam ediyorum. Hiçbir şey olmayacağını, Gayet normal şeyler olduğunu, 100 kadından 75'inde nodülün var olduğunu söyledim. Morali baya düzgün. Başka bir doktora randevu aldım. Buradaki en iyi doktorlardan biri. Özel hastanelere pek güvenmiyorum para için ameliyat diyor bir çoğu buna çok fazla şahit oldum inanın yalan değil. Ama bu doktor eski bir doktor ve gidip muayne olmakta bir sakınca olmaz diye düşündüm. Belki ilaçla tedavi etmek mümkündür.
Lezyon diyorlar genelde içi su dolu olanlara. Akciğerlere de baktırdınız mı? Ses kısıklığı var mı şu an? Ben çok panik oluyorum ses kısıklığını duyunca. Babamın sesi kısılmıştı. Boğaz’da nodül vardı kötü huylu değildi ama daraltıyordu babamı. Çok fazlaydı ameliyat olmuştu. Yıllar sonra tabi bu nodüllerden bağımsız olarak, kanser olduğunu öğrendik. Dediğiniz gibi bize özel hastenede sesi kısık olduğu için hemen bademcik ameliyatı önerdiler. Ama üniversite hastanesinde hiç dokunmayalım dediler. Ve yine üniversite hastanesinde kanser teşhisi konuldu. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Allah annenize uzun sağlıklı ömürler versinÖncelikle hepinize çok teşekkür ederim. Doktor su dolu olduğunu söyledi. Kötü huylu değilmiş. (ultrason sonuçlarından anlaşılır mı hala emin değilim) Kanama ve su akması normal bir şekilde dışarıya akacak nodülün içi dedi. Ama birden fazla nodül varmış ve bu nodüller giderek büyüyor. Iyi huylu dahi olsa 5 cm ye kadar büyümüş bir tanesi. Nefes almada güçlük, ses kısılması gibi ciddi problemlere sebep oluyor. Bir süre sonra ameliyatla aldırmanız şart dedi doktor. Ilaç vs vermedi. Tabii ben hep anneme moral vermeye devam ediyorum. Hiçbir şey olmayacağını, Gayet normal şeyler olduğunu, 100 kadından 75'inde nodülün var olduğunu söyledim. Morali baya düzgün. Başka bir doktora randevu aldım. Buradaki en iyi doktorlardan biri. Özel hastanelere pek güvenmiyorum para için ameliyat diyor bir çoğu buna çok fazla şahit oldum inanın yalan değil. Ama bu doktor eski bir doktor ve gidip muayne olmakta bir sakınca olmaz diye düşündüm. Belki ilaçla tedavi etmek mümkündür.
Allah razi olsun. Eğer hayattaysa babaniza da acil sifalar ve güzel ömürler dilerim. Hayatta değilse de mekanı cennet olsun. Padaloğa gitmeden ben de emin olamiyorum. akcigerle ne ilgisi var ki?Lezyon diyorlar genelde içi su dolu olanlara. Akciğerlere de baktırdınız mı? Ses kısıklığı var mı şu an? Ben çok panik oluyorum ses kısıklığını duyunca. Babamın sesi kısılmıştı. Boğaz’da nodül vardı kötü huylu değildi ama daraltıyordu babamı. Çok fazlaydı ameliyat olmuştu. Yıllar sonra tabi bu nodüllerden bağımsız olarak, kanser olduğunu öğrendik. Dediğiniz gibi bize özel hastenede sesi kısık olduğu için hemen bademcik ameliyatı önerdiler. Ama üniversite hastanesinde hiç dokunmayalım dediler. Ve yine üniversite hastanesinde kanser teşhisi konuldu. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Allah annenize uzun sağlıklı ömürler versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?