aynen öyle canım. nerde 18 yaşın duru cildi, parlaklığı. bi saatten sonra fondötönlere muhatcızsaolasın bitanem o senin güzelliğin..şu bir gerçekki zaman ve yaşanmışlıklar insanın güzelliğinide alıp görtürüyo,zaten yaş 35
neler yaptın. iyi geldimicildim çok esnek değil artık onun doğumla ilgisi yok bence yaşla ilgili,nice bebeği olmayan tanıduıkalrım var göbekte oluyo kiloda belirli bir yaştan sonra..bir ara göz altımdaki kırışıklıklara takmıştım..kendi kendime yaptım bir şeyler
çeşit çeşit krem kullanmıyom cry. bi tek nemlendirisi. sivilse içinde sabun kullnaıyom. bend eakne çok oluyoç özellikle çene altımda oda siyah nokta sıkmaktan. maalesef kurtulmaıyom bu huyumdan sıkılınca ayna karşısında siyah nokta patlatmaca oynuyomacnelyse diye bir krem var sivilce için aslında cilt soydurucu ama cilt çok alerjikse kullanmamak gerekiyo,,mercimek kadar sürüceksin..onunla cildimi 3 kat soydurdum peeling siyorlar ya..altından yeni bir cilt çıkıyor..
normal sabunu haftda abi kere kullanacakmışsın. bende öyle yapıyom. özellikle yaplı bölgeler olan t bölgesine sürüyom.kızlar sizlerde yazın kendiniz için yaptıklarınızı..yüzümü oğlanın dalin şampuğanıyla yıkıyorum çünkü sabunla çok geriliyo cildim..
carfur markette sevgililer günü için el yüz kremlerinde 100de 50 indirim olacakmış fırsatı kaçırmayın derim kızlar..
migrosla tansaştada aynı indirimi yapıyorlar canım bu sene olurmu bilmemem ama kadınlar gününde kesin oluyo her sene o zamn 50..60 liraya bir sürü krem alabiliyorsun...şu dediğim peeling etkisi olan kremi sen yapamazsın güzelim çalıştığın için çünki ciltte soyulma kızarma oluyo bir süre..kansızlık içinaynen öyle canım. nerde 18 yaşın duru cildi, parlaklığı. bi saatten sonra fondötönlere muhatcızben pekmez içiyom bu ara eccikde olsa kan gelsin yüyüme diye.
neler yaptın. iyi geldimi
çeşit çeşit krem kullanmıyom cry. bi tek nemlendirisi. sivilse içinde sabun kullnaıyom. bend eakne çok oluyoç özellikle çene altımda oda siyah nokta sıkmaktan. maalesef kurtulmaıyom bu huyumdan sıkılınca ayna karşısında siyah nokta patlatmaca oynuyom
normal sabunu haftda abi kere kullanacakmışsın. bende öyle yapıyom. özellikle yaplı bölgeler olan t bölgesine sürüyom.
carfurumuz yok kki
nemlendirici olarak neotrigina kullanıyorum. çok güzel bir krem. yeni almıştım ama çanta çalnınca kremde gitti
manisaya gezmeye gitmiştik, çantayı iki dk arabada bıraktım. bi baktık cam kırılmış çanta uçmuşçok geçmiş olsun datlum nasıl olduki..
slm kızlar..........
manisaya gezmeye gitmiştik, çantayı iki dk arabada bıraktım. bi baktık cam kırılmış çanta uçmuş
selam kız . nerelerdesin. arada uğra selam ver
inan ki çok üzüldüm ya buraya kadar gel hatta evimin dibine kadar ve görüşemeyelim ...
manisaya gezmeye gitmiştik, çantayı iki dk arabada bıraktım. bi baktık cam kırılmış çanta uçmuş
selam kız . nerelrdesin. arada uğra selam ver
selam kız . nerelrdesin. arada uğra selam ver
slm kızlar..........
aaa tüh çok paran varmıydı bari :)) ben çantayı arabada bırakacaksam mutlaka koltukların altına sokarım daha önce böyle bi haber duymuştum çünkü..
nolsun bilom geliyom bakıyom kimse yok gidiyodum bende..ama muhabbetler açılmış inşallah devamı gelir..
çok tşekkr ederiz teyzesi :))pariscim bebişin kıyafetin benzeri avatardakinden bizim oğlanında vardı..veniceden aldıydık pek yakışmış maaşallah 41 kere
yok canım, boştu ıvır zıvır vardı. aklıma gelmedi benim de hiç, sürekli malzeme indiryoduk ya , bişey olmaz dedim.
he inşallah gelir devamı muhabbetin
ne haber fistik
vayy gizli takılıyoruzz :)) iyiyim bilom kahvaltı yapıyorum çay içiyorum sen nasılsınn görüşmeyeli özledim seni öpeyim bi
aynen oyle. afiyyet bal, seker ve sut olsun. yarasin kucuk hanima. bende isteyim.takiliyom oyle
Aminn yarasın minnoşuma..
senin çocklar nasıl kız büyümüştür iyice..tubiş falanda gelsede onada söyleyeyim bi