Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
naılsınız kızlar.....
kendi adıma iyiyim çok şükür okul ev çocuklar uğraşıp duruyoruz... sen nasılsın?
Bu arada ben yeniyim fark etmissindir kesin
Evet bende uyumadim . =)
Bi girdim sayfaya 3-4 saatden beri icerdeyim onu bunu okurkene iste saat kac olmus ....
O Kalpler ne anlama geliyor üyelik süresi icin gibi birsey mi ???
a benim canım numaran yokki bende:26: bende senden mesaj bekledim durdum. geçen hafta ordaydık. fatih parkına gittik. bakındım durdum tubanın evi nerelerde acaba diye , görebilrmiyim seni diye epey otuturdum bizimkileir parkta ama göremedim. üzüldüm bak şimdi. hatta mesaj gelmeyince acaba olumsuz bişeymi oldu dedim. şükür bişey olmamış.datlummm hani geleceğdin yav bir haftadır gözüm telefonda
mandişim hayırlısı olsun bacım Rabbim sağlıklı imanlı hayırlarla dolu uzun bir ömür versin...
bilseydim gece burdasınız dalardım yahu. kimse yok diye boş boş takıldım bilgisayrad tühhhhnaılsınız kızlar.....
sen zaten zayıfsın canım.3 kilo zarar vermez senin güzelliğine.aynen canım..bu günümüzede şükürler olsun..kışın kilo almıyım diyede kendimle mücadele ediyorumevde sıkıntıdan insan hep birşeyler yemek istiyor..3 kilo aldım bu kış ilkbaharda veririm inşallah,oğlanda sağolsun yaramazlık peşindeeşimde dizilerin ortasına gelince uyumaya başlıyo:26:
Evet bende uyumadim . =)
Bi girdim sayfaya 3-4 saatden beri icerdeyim onu bunu okurkene iste saat kac olmus ....
O Kalpler ne anlama geliyor üyelik süresi icin gibi birsey mi ???
a benim canım numaran yokki bende:26: bende senden mesaj bekledim durdum. geçen hafta ordaydık. fatih parkına gittik. bakındım durdum tubanın evi nerelerde acaba diye , görebilrmiyim seni diye epey otuturdum bizimkileir parkta ama göremedim. üzüldüm bak şimdi. hatta mesaj gelmeyince acaba olumsuz bişeymi oldu dedim. şükür bişey olmamış.
bilseydim gece burdasınız dalardım yahu. kimse yok diye boş boş takıldım bilgisayrad tühhhh
sen zaten zayıfsın canım.3 kilo zarar vermez senin güzelliğine.