Nöbetçi Muhabbetçi

datlummm hani geleceğdin yav bir haftadır gözüm telefonda :KK19::KK19::KK19:

mandişim hayırlısı olsun bacım Rabbim sağlıklı imanlı hayırlarla dolu uzun bir ömür versin...

kendi adıma iyiyim çok şükür okul ev çocuklar uğraşıp duruyoruz... sen nasılsın?

aynen canım..bu günümüzede şükürler olsun..kışın kilo almıyım diyede kendimle mücadele ediyorum:KK53:evde sıkıntıdan insan hep birşeyler yemek istiyor..3 kilo aldım bu kış ilkbaharda veririm inşallah,oğlanda sağolsun yaramazlık peşinde:KK4:eşimde dizilerin ortasına gelince uyumaya başlıyo:26:

ansdjandjkhdjhad ksuura bakmayin fotolara bakabilmem icin bi kac yorum atmam lazim bu saatde de düzgün birsey atmak mümkün deyil gözler yari acik sekilde beyin uyku moddunda hahaha :KK70:

Evet bende uyumadim . =)
Bi girdim sayfaya 3-4 saatden beri icerdeyim onu bunu okurkene iste saat kac olmus ....
O Kalpler ne anlama geliyor üyelik süresi icin gibi birsey mi ???

Evet bende uyumadim . =)
Bi girdim sayfaya 3-4 saatden beri icerdeyim onu bunu okurkene iste saat kac olmus ....

O kalpler yazdıkça çoğalıyor 5 tane olunca tamamlanıyor ama bayabi yazman lazım.
KK çok eğlenceli insan keşfetmeye çalıştıkça saatlerin nasıl geçtiğini anlamıyo.

datlummm hani geleceğdin yav bir haftadır gözüm telefonda :KK19::KK19::KK19:

mandişim hayırlısı olsun bacım Rabbim sağlıklı imanlı hayırlarla dolu uzun bir ömür versin...
a benim canım numaran yokki bende:26: bende senden mesaj bekledim durdum. geçen hafta ordaydık. fatih parkına gittik. bakındım durdum tubanın evi nerelerde acaba diye , görebilrmiyim seni diye epey otuturdum bizimkileir parkta:KK53: ama göremedim:KK50:. üzüldüm bak şimdi. hatta mesaj gelmeyince acaba olumsuz bişeymi oldu dedim. şükür bişey olmamış.:KK19:

naılsınız kızlar.....:KK49:
bilseydim gece burdasınız dalardım yahu. :KK30: kimse yok diye boş boş takıldım bilgisayrad tühhhh:KK14:

aynen canım..bu günümüzede şükürler olsun..kışın kilo almıyım diyede kendimle mücadele ediyorum:KK53:evde sıkıntıdan insan hep birşeyler yemek istiyor..3 kilo aldım bu kış ilkbaharda veririm inşallah,oğlanda sağolsun yaramazlık peşinde:KK4:eşimde dizilerin ortasına gelince uyumaya başlıyo:26:
sen zaten zayıfsın canım.3 kilo zarar vermez senin güzelliğine. :KK34:

Evet bende uyumadim . =)

sen takıl sayfaya kendiliğinden artar kalpler bebek:KK51:

Son düzenleme:
a benim canım numaran yokki bende:26: bende senden mesaj bekledim durdum. geçen hafta ordaydık. fatih parkına gittik. bakındım durdum tubanın evi nerelerde acaba diye , görebilrmiyim seni diye epey otuturdum bizimkileir parkta:KK53: ama göremedim:KK50:. üzüldüm bak şimdi. hatta mesaj gelmeyince acaba olumsuz bişeymi oldu dedim. şükür bişey olmamış.:KK19:

bilseydim gece burdasınız dalardım yahu. :KK30: kimse yok diye boş boş takıldım bilgisayrad tühhhh:KK14:

sen zaten zayıfsın canım.3 kilo zarar vermez senin güzelliğine. :KK34:

saolasın bitanem o senin güzelliğin..şu bir gerçekki zaman ve yaşanmışlıklar insanın güzelliğinide alıp görtürüyo,zaten yaş 35

cildim çok esnek değil artık onun doğumla ilgisi yok bence yaşla ilgili,nice bebeği olmayan tanıduıkalrım var göbekte oluyo kiloda belirli bir yaştan sonra..bir ara göz altımdaki kırışıklıklara takmıştım..kendi kendime yaptım bir şeyler:KK6:

acnelyse diye bir krem var sivilce için aslında cilt soydurucu ama cilt çok alerjikse kullanmamak gerekiyo,,mercimek kadar sürüceksin..onunla cildimi 3 kat soydurdum peeling siyorlar ya..altından yeni bir cilt çıkıyor..

kızlar sizlerde yazın kendiniz için yaptıklarınızı..yüzümü oğlanın dalin şampuğanıyla yıkıyorum çünkü sabunla çok geriliyo cildim..

carfur markette sevgililer günü için el yüz kremlerinde 100de 50 indirim olacakmış fırsatı kaçırmayın derim kızlar..

X