Nöbetçi Muhabbetçi

normalde fiyatı 20 lira olan bir losyon var nutrucinanın 400 ml..uzun basmalı şişede ben onu indirimlerde on liraya alıyorum ve yağsız gibi elinize bir kere kullanın hemen düzeltiyo..yüzümede onu sürüyorum çok güzel tavsiye ederim kızlar..:KK6:

hu huuu kızlar nerdesiniz birazdan yine gelip yazmaya devam edicem kendim yazar kendim okurum artıkın:KK52:

saolasın bitanem o senin güzelliğin..şu bir gerçekki zaman ve yaşanmışlıklar insanın güzelliğinide alıp görtürüyo,zaten yaş 35
aynen öyle canım. nerde 18 yaşın duru cildi, parlaklığı. bi saatten sonra fondötönlere muhatcız:KK31:ben pekmez içiyom bu ara eccikde olsa kan gelsin yüyüme diye.:KK31:
cildim çok esnek değil artık onun doğumla ilgisi yok bence yaşla ilgili,nice bebeği olmayan tanıduıkalrım var göbekte oluyo kiloda belirli bir yaştan sonra..bir ara göz altımdaki kırışıklıklara takmıştım..kendi kendime yaptım bir şeyler:KK6:
neler yaptın. iyi geldimi
acnelyse diye bir krem var sivilce için aslında cilt soydurucu ama cilt çok alerjikse kullanmamak gerekiyo,,mercimek kadar sürüceksin..onunla cildimi 3 kat soydurdum peeling siyorlar ya..altından yeni bir cilt çıkıyor..
çeşit çeşit krem kullanmıyom cry. bi tek nemlendirisi. sivilse içinde sabun kullnaıyom. bend eakne çok oluyoç özellikle çene altımda oda siyah nokta sıkmaktan. maalesef kurtulmaıyom bu huyumdan sıkılınca ayna karşısında siyah nokta patlatmaca oynuyom:KK53:
kızlar sizlerde yazın kendiniz için yaptıklarınızı..yüzümü oğlanın dalin şampuğanıyla yıkıyorum çünkü sabunla çok geriliyo cildim..
normal sabunu haftda abi kere kullanacakmışsın. bende öyle yapıyom. özellikle yaplı bölgeler olan t bölgesine sürüyom.

carfur markette sevgililer günü için el yüz kremlerinde 100de 50 indirim olacakmış fırsatı kaçırmayın derim kızlar..

carfurumuz yok kki:KK43:

aynen öyle canım. nerde 18 yaşın duru cildi, parlaklığı. bi saatten sonra fondötönlere muhatcız:KK31:ben pekmez içiyom bu ara eccikde olsa kan gelsin yüyüme diye.:KK31:

neler yaptın. iyi geldimi

çeşit çeşit krem kullanmıyom cry. bi tek nemlendirisi. sivilse içinde sabun kullnaıyom. bend eakne çok oluyoç özellikle çene altımda oda siyah nokta sıkmaktan. maalesef kurtulmaıyom bu huyumdan sıkılınca ayna karşısında siyah nokta patlatmaca oynuyom:KK53:

normal sabunu haftda abi kere kullanacakmışsın. bende öyle yapıyom. özellikle yaplı bölgeler olan t bölgesine sürüyom.

carfurumuz yok kki:KK43:
migrosla tansaştada aynı indirimi yapıyorlar canım bu sene olurmu bilmemem ama kadınlar gününde kesin oluyo her sene o zamn 50..60 liraya bir sürü krem alabiliyorsun...şu dediğim peeling etkisi olan kremi sen yapamazsın güzelim çalıştığın için çünki ciltte soyulma kızarma oluyo bir süre..kansızlık için

ssk veriyo bir kutuda 10 lu minik tek içimlik şuruplar var folik asitte var içinde ondan kullandım 6 ay canım..bizrazdan yazarım ismini kilo yapmıyo bu şurup..pekmezi kızkardeşimde çok içer..

nemlendirici olarak neotrigina kullanıyorum. çok güzel bir krem. yeni almıştım ama çanta çalnınca kremde gitti:KK43:

inan ki çok üzüldüm ya buraya kadar gel hatta evimin dibine kadar ve görüşemeyelim ...:KK14::KK14::KK14:

:KK19::KK19::KK19:kısmet değilmiş canım. yüz yüze tanşmayı çok istemiştim ama ne yaplım sağlık olsun. bi daha ki sefer inşallah. bide az kaldık ve dolu dolu geçti. spile at alanına çıktık, o soğukta . çamurda . ertesi gün başka yerler derken baya tıkış tıtkıştı günler. kısmet olurda bi daha gelirsek geniş bir zamnda gelriis inşallah.:KK34:

manisaya gezmeye gitmiştik, çantayı iki dk arabada bıraktım. bi baktık cam kırılmış çanta uçmuş:KK50:

selam kız . nerelrdesin. arada uğra selam ver:KK3:

aaa tüh çok paran varmıydı bari :)) ben çantayı arabada bırakacaksam mutlaka koltukların altına sokarım daha önce böyle bi haber duymuştum çünkü..

nolsun bilom geliyom bakıyom kimse yok gidiyodum bende..ama muhabbetler açılmış inşallah devamı gelir..

manisaya gezmeye gitmiştik, çantayı iki dk arabada bıraktım. bi baktık cam kırılmış çanta uçmuş:KK50:

selam kız . nerelrdesin. arada uğra selam ver:KK3:

allah beterinden korusun saklasın canım çok geçmiş olsun iki defa benim başıma geldi..nasıl hissettiğini anlayabiliyorum..:KK31:

aaa tüh çok paran varmıydı bari :)) ben çantayı arabada bırakacaksam mutlaka koltukların altına sokarım daha önce böyle bi haber duymuştum çünkü..

nolsun bilom geliyom bakıyom kimse yok gidiyodum bende..ama muhabbetler açılmış inşallah devamı gelir..

yok canım, boştu ıvır zıvır vardı. aklıma gelmedi benim de hiç, sürekli malzeme indiryoduk ya , bişey olmaz dedim.

he inşallah gelir devamı muhabbetin:KK31:

pariscim bebişin kıyafetin benzeri avatardakinden bizim oğlanında vardı..veniceden aldıydık pek yakışmış maaşallah 41 kere:nazar::nazar::nazar:
çok tşekkr ederiz teyzesi :))

yok canım, boştu ıvır zıvır vardı. aklıma gelmedi benim de hiç, sürekli malzeme indiryoduk ya , bişey olmaz dedim.

he inşallah gelir devamı muhabbetin:KK31:

günaydın herkeslere ben buralardayım gelin hade sabah muhabbetine

X