- 7 Haziran 2010
- 4.569
- 189
yapom nerdesin göremedim yaaa cikmistim.yarın 1 aylık oluyoruzzz teyzesi..
evden giriyorumm.. eve net bağlattık
ekliyimde bak poli.. sen bakta hemen kaldırıyım
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapom nerdesin göremedim yaaa cikmistim.yarın 1 aylık oluyoruzzz teyzesi..
evden giriyorumm.. eve net bağlattık
ekliyimde bak poli.. sen bakta hemen kaldırıyım
offff
poffff
üffff
evet mandişim değişir diyolar daha.. ama eşime çok benziyo ben bile doğar doğmaz doktorlara ayyy aynı eşim demişim :)))))
geceleri uykusu fena değil şu sıralar.daha minikken ben uyandırıp emziriyodum... sıpa şimdi büyüdüya kendi acıkınca uyanıyo o şimdi beni uyandırıyo..geceleri bi kere uyanıyo 2-3 saat uyumuyo
sonradan iyice büyüdükçe inşallah uyku sorunumuz olmazzz
ay çektim bilo kameraya falan..bende bakıp bekıp duruyorum şimdiden
sen çektiklerini cdyemi aktardın nasıl sakladın
bi denede bana ver nen cüvaranerde beleş oraya yerleş
girince bir mesaj yolla esen yel ile.al cikolu hemde
nerdesiniz yine nen üfff tek kaliyorum kocaaaa kadinlar kulübünde:26:
selam kizlar nasilsiniz? biz iyiz cok sukur yapoo simayin resmini yukle bende gormek istiorum yigenimi:)fazla yazismiyorsunuz denk gelmiyorsunuz galiba benim pc geldi daha cok ugrarim buraya artik:)
nerde o eski gunlerrrr biz iyiz cnm yusufta iyi buyudukce daha cok hareketleniyor ,agustosta krese baslicak esimde calisiyor cnm bende aksam norvec kursuna gidiyorum haftada iki kere, norvec testini kazanmam gerekiyor yoksa ise basliyamam.mayista sinav var insAALLAH KAZANIRIMDA BENDE IS dunyasina katilirim.sen nasilsin cocuklarin nasil cnm nihanla gorusen varmi o nasil?bocugum brownim ceydamda pek ugramamis umarim onlarda iyidirler.simdi evi supurcem silcem ben isleribitirene kadar gelirsiniz umarim biraz muhabbbet ederiz.
selam canım. iyiyim şükür. kimse gelmeyince kitaba verdim bende kendimi. çocuklarda iyi şükür.rabbim seninle olsun inşallah en kısa zamanda sanada nasip eder bu duyguyuMerhabalar kızlar,
geldikçe arada yazmaya çalısıyorum herkes kimselerin olmamasından şikayetçi,
Cadumun cevabı çok hoşuma gitti ''kimse gelmezse-kimse olmaz'' ahaha alemsin canım ya
Yapomu tebrik ettim kocaman kocaman,bebişinide yirim yirim maşallah çok tatlı
Hazalcım inşallah kazanırsın sınavıda çalışmaya başlarsın,yusuf paşa nasıl?
Cadummm sende iyisin mi,senin çocuklar nasıllar?
Polly'cim canım,bebiş nasıl,sen nasılsın?
Herkes çoluk çoçuğa karıştı,ben de hala durumlar iyi olmaya çalısıyorum işte bebişte yapamıyoruz zaten
güleyim mi ,ağlayayım mı bilemiyorum
Dualarınızı beklıyorum,inşallah rabbim banada nasip eder anneliği.
Öptüm hepinizi