Nöbetçi Muhabbetçi

canım geçmiş olsun eşine demek istediğini anladım allah evlatlarımıza sağlık versin bizde düşünmüyoruz ikinciyi manevi sorumlulukta çok fazla...yetebileceyimi sanmıyorum bende..

selam hanımlar. iş yeri pc bozuk giremiyom evdekide bozuldu. eşim laptop getirdi şimdi ona giriyom
doktorldara artık okulda insanların umutları nasıl yıkılır dersi veriliyo galiba. ablam dahil kaç kişiye bu şekilde şeyler söylediler.geçende bdkıcımın torununa pat diye lösemi olabilir demiş. kadının dünyası başına yıkıldı. testler temiz çıktıda derin bir nefes aldı

bende bi gireyim demiştim. Kaç gündür giremiyom ya bunaldım iyice. Nasılsın görüşmeyeli

hakikatten sen olmayınca bir boş oluyor buralar...
bende yoğunum pek yazamıyorum bu aralar...

iyi geceler kıslar...

slm cry hoşgeldin...
napıyon leynn büdülatörr

diğer hanımlar sizler nasılsınızzz

nasıl olalım pericik salatalığın üzerine çukulata sürüp yiyesim var...

oğluşumu yatırıp geliyorum kaybolmayın la bir yere benim tosunum beni bıraktı dağa çıktı...

hani kimse yazmıyoki:26:

hararetli olmasa yazışıyoz ya kuzuuu

hakikatten sen olmayınca bir boş oluyor buralar...
bende yoğunum pek yazamıyorum bu aralar...

slm cry hoşgeldin...

nasıl olalım pericik salatalığın üzerine çukulata sürüp yiyesim var...

ahhh o derece iştee anla beniiii

oğluşumu yatırıp geliyorum kaybolmayın la bir yere benim tosunum beni bıraktı dağa çıktı...

bak senin ki koç burcu tosun olabilir benimkide keçi dicem ama inatçı değil ki herifff

aboooooooooooo anladığım şey değildir inşallah

neyi anladığına bağlı kuzummm

hararetli olmasa yazışıyoz ya kuzuuu

ahhh o derece iştee anla beniiii

bak senin ki koç burcu tosun olabilir benimkide keçi dicem ama inatçı değil ki herifff

neyi anladığına bağlı kuzummm

yok datluumm yanlış anladın...

ben anlıyorum kuzu seniii ben öyleydim ya sen ondan öylesindir hatta annemin ruh halide aynen öyledir şu an...
sen boşuna kafanı yorma genetik bir olay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…