evet kızlar hemen eltimi çekiştiriyorum size
malum tek maaş asgari ücret ev birikim bişiy yok cesaretle 3. çocuğa hamiş kalmıştı.
doktor demişki çocuk sakat dağar yada düşer bir test varya su alınıyor filan onu yaptır demiş bir kart vermiş buraya giit diye alt üst olmuşlardı çok üzülmüşlerdi dün tekrar başka doktora gitmişler sağlıklı 3. erkek geliyor demiş oradan başka doktora gitmiş oda sağlıklı o teste gerek yok isterseniz yaptırın ama gerek yok bence gayet sağlıklı demiş
yani doktorun kendi özeliymiş gönderdiği yer eşi dükkanı işlettiyor kendi müşteri yolluyor bizde kendimizden önde tuttuğumuz yavrularımızın canını bunlara emanet ediyoruz Allah bu tür insanlardan uzak tutsun bizi işe bak ya
doktorldara artık okulda insanların umutları nasıl yıkılır dersi veriliyo galiba. ablam dahil kaç kişiye bu şekilde şeyler söylediler.geçende bdkıcımın torununa pat diye lösemi olabilir demiş. kadının dünyası başına yıkıldı. testler temiz çıktıda derin bir nefes aldıevet kızlar hemen eltimi çekiştiriyorum size
malum tek maaş asgari ücret ev birikim bişiy yok cesaretle 3. çocuğa hamiş kalmıştı.
doktor demişki çocuk sakat dağar yada düşer bir test varya su alınıyor filan onu yaptır demiş bir kart vermiş buraya giit diye alt üst olmuşlardı çok üzülmüşlerdi dün tekrar başka doktora gitmişler sağlıklı 3. erkek geliyor demiş oradan başka doktora gitmiş oda sağlıklı o teste gerek yok isterseniz yaptırın ama gerek yok bence gayet sağlıklı demiş
yani doktorun kendi özeliymiş gönderdiği yer eşi dükkanı işlettiyor kendi müşteri yolluyor bizde kendimizden önde tuttuğumuz yavrularımızın canını bunlara emanet ediyoruz Allah bu tür insanlardan uzak tutsun bizi işe bak ya
datluuuuuum yakaladım senii gel bi öpeyim
yLNIZIM SANIYODUM
ben burdayım...
Soteye yattım geleni gideni sobeliyorum...
ben burdayım...
soteye yattım geleni gideni sobeliyorum...
bende bi gireyim demiştim. Kaç gündür giremiyom ya bunaldım iyice. Nasılsın görüşmeyeli
ben burdayım...
soteye yattım geleni gideni sobeliyorum...
napıyon leynn büdülatörr
diğer hanımlar sizler nasılsınızzz
sizleri gördüm daha iyi oldum
valla bende iyi oldumm sizleri görünceee canıcağzım sıkılıyordu kocacığım horozum erkenden uyuyuncaaa kaldım tek başımaaaallahtan siz varsınız burası var
bende bi gireyim demiştim. Kaç gündür giremiyom ya bunaldım iyice. Nasılsın görüşmeyeli
iyi geceler kıslar...
napıyon leynn büdülatörr
diğer hanımlar sizler nasılsınızzz
hakikatten sen olmayınca bir boş oluyor buralar...
bende yoğunum pek yazamıyorum bu aralar...
slm cry hoşgeldin...
nasıl olalım pericik salatalığın üzerine çukulata sürüp yiyesim var...
hani kimse yazmıyoki:26:
hakikatten sen olmayınca bir boş oluyor buralar...
bende yoğunum pek yazamıyorum bu aralar...
slm cry hoşgeldin...
nasıl olalım pericik salatalığın üzerine çukulata sürüp yiyesim var...
oğluşumu yatırıp geliyorum kaybolmayın la bir yere benim tosunum beni bıraktı dağa çıktı...
aboooooooooooo anladığım şey değildir inşallah
hararetli olmasa yazışıyoz ya kuzuuu
ahhh o derece iştee anla beniiii
bak senin ki koç burcu tosun olabilir benimkide keçi dicem ama inatçı değil ki herifff
neyi anladığına bağlı kuzummm
hararetli olmasa yazışıyoz ya kuzuuu
ahhh o derece iştee anla beniiii
bak senin ki koç burcu tosun olabilir benimkide keçi dicem ama inatçı değil ki herifff
neyi anladığına bağlı kuzummm