- 10 Ocak 2011
- 14.966
- 47
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy insallah mutlu bir hafta olur.. buna cok ihtiyacimm varr
in cin top oynuyor burda yahu meydani bos birakmayin fazlaa
bende geldim inlerle cinlerle top oynamaya
yine kismecikler yokkk
peri meriiiii nasılsın
iyiyim canımcım sen nasılsınnnn eşin ameliyat olucaktı inş atlatmıştır canımmm
iyi canım bugün işe gitti kan pıhtısı çıktı delindiğiyle kaldı :)
evet kızlar hemen eltimi çekiştiriyorum size
malum tek maaş asgari ücret ev birikim bişiy yok cesaretle 3. çocuğa hamiş kalmıştı.
doktor demişki çocuk sakat dağar yada düşer bir test varya su alınıyor filan onu yaptır demiş bir kart vermiş buraya giit diye alt üst olmuşlardı çok üzülmüşlerdi dün tekrar başka doktora gitmişler sağlıklı 3. erkek geliyor demiş oradan başka doktora gitmiş oda sağlıklı o teste gerek yok isterseniz yaptırın ama gerek yok bence gayet sağlıklı demiş
yani doktorun kendi özeliymiş gönderdiği yer eşi dükkanı işlettiyor kendi müşteri yolluyor bizde kendimizden önde tuttuğumuz yavrularımızın canını bunlara emanet ediyoruz Allah bu tür insanlardan uzak tutsun bizi işe bak ya
gelmiş geçmişş olsunnn tatlım allah bir daha göstermesin inşş
eltini çekişteme canımm rabbim kısmetiyle gönderir bebeği rabbim yardımcıları olsun inş sağlıklı doğsunn ve isteyen herkese versin inşş
amin peri meri amin
benimki aslında çekiştirme değil doktorun onlara verdiği üzüntüyü anlatmak istedim yaşadıkları sıkıntıyı paylaştım ama kendisi burada olmadığı için çekiştirme dedim
doğru diyosun aslında canımmm kızdırmak istemedim senii