Nöbetçi Muhabbetçi

şükür yazdırana bi ara hiç yazmayacaksın sandım

ilk defa bugün toplandık kız bişye kaçırmadın

şükür yazdırana bi ara hiç yazmayacaksın sandım

ilk defa bugün toplandık kız bişye kaçırmadın

yusuf biraksa hizli yazacamda oda tuslara basmak istiyor ne anliyorsa sipa:)

ha iyi de kimse gelmemiski brownimm ses ver bacim ya:)
eee bayadir uzaktim neler oldu herkes iyidir umarim nihanla gorusen varmi nasil keske oda girebilse

Benim herif yatti oglum ayakta bir turlu erken yatirmaya alistiramdim ya, gecede 2 3 kere kalkiyor 1,5 yasinda ama hala geceleri kalkip sut iciyor.
yarinda sevgililer gunu esimden guzel bi cep telefonu bekliyorum benim telefonun uzerine kola dokuldu simdi baska telefon kullaniyom insaallah telefon alir ya

inşallah.ben gece kalkmasında kurtuldum şükür ama çok deli yatıyo

inşallah.ben gece kalkmasında kurtuldum şükür ama çok deli yatıyo

bilgecim sen tecrubelisin yusufa gece sutu vermeyinasil kestircem bi ara denedim gece sut icmeyince uyumadi nasil olacak ya dr.uda kesmemi tavsiye etti ama nasil olacak bu vermesem uyumuyor dovmusum gibibagirip cagiriyor:26:

bilgecim sen tecrubelisin yusufa gece sutu vermeyinasil kestircem bi ara denedim gece sut icmeyince uyumadi nasil olacak ya dr.uda kesmemi tavsiye etti ama nasil olacak bu vermesem uyumuyor dovmusum gibibagirip cagiriyor:26:

bence oluruna bırak inatlaştıkça üstüne düşüyolur. gündüz çok yorulursa gece uyunmaz. sen onu gündüz yor biraz

hahahaha benımkıde uyuyor yatırdım geldım :))

iyi yaptin cnm :) benimki derin uykuya gecti bile

bence oluruna bırak inatlaştıkça üstüne düşüyolur. gündüz çok yorulursa gece uyunmaz. sen onu gündüz yor biraz

gunduz yoruluyor ama gunduz uykusu 3 saati buluyor acaba gunduz 1,5 saatmi yatirsam gecede hem erken yatar hemde hic kalkmaz belki:26:

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
hazal87,
Brownim+,
DatluCadu+
bu gorunmeyen iki kisi kim yahu :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…