isiririm dediysem etini koparcak kadar degil cnm, zaten benim oglan aglamiyor alismis hem acisa kiyamet koparir oglum sorun yok yani.
ama cok tatli yapiolar kendilerini isirmamak ede deil:)))
hosbuldum brownimmm ozledim sizleri ya geceleride toplasiyormussunuz cok guzel valla. oglum dun 1 de yatti bilseydim gelirdim bende .Eki Görüntüle 346418 kahvemi aldimda geldim :)
şükür yazdırana bi ara hiç yazmayacaksın sandım
ilk defa bugün toplandık kız bişye kaçırmadın
Alooooooooburdayım hazalcım ses denemedı 1-2 :86:
Benim herif yatti oglum ayakta bir turlu erken yatirmaya alistiramdim ya, gecede 2 3 kere kalkiyor 1,5 yasinda ama hala geceleri kalkip sut iciyor.
yarinda sevgililer gunu esimden guzel bi cep telefonu bekliyorum benim telefonun uzerine kola dokuldu simdi baska telefon kullaniyom insaallah telefon alir ya
ses deneme mukemmel bacim kulaklarimin zari patlicaktio kadar bagirma kiz benim herifi uyandiracan hehehhe:)
inşallah.ben gece kalkmasında kurtuldum şükür ama çok deli yatıyo
bilgecim sen tecrubelisin yusufa gece sutu vermeyinasil kestircem bi ara denedim gece sut icmeyince uyumadi nasil olacak ya dr.uda kesmemi tavsiye etti ama nasil olacak bu vermesem uyumuyor dovmusum gibibagirip cagiriyor:26:
hahahaha benımkıde uyuyor yatırdım geldım :))
bence oluruna bırak inatlaştıkça üstüne düşüyolur. gündüz çok yorulursa gece uyunmaz. sen onu gündüz yor biraz
olubilir. denemete fayda variyi yaptin cnm :) benimki derin uykuya gecti bile
gunduz yoruluyor ama gunduz uykusu 3 saati buluyor acaba gunduz 1,5 saatmi yatirsam gecede hem erken yatar hemde hic kalkmaz belki:26:
kızlaaarrrrrrr canımmm sıkılıyorrrrr
kızlaaarrrrrrr canımmm sıkılıyorrrrr
olubilir. denemete fayda var
ne yapsakki kız sıkıntını geçirmek için
niye cnm ya esin yatti diyemivalla o can skintisi bendede var bir turlu gecmiyor
hahaha bılmem kı neden olduysa bırden bıre oldu :)))
uyusun uyusun ooo hasta gıbı ya dınlensın kuzum
işte geldim burdayım