Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
browni yi biliyomda diğer arkadaşla heç konuşmadıydık emme tanışırıkk yaaaniii
İyiyim pollycım sagol canım sen nasılsın?
bende özlemişim valla eskısı giibi toplanmayı.
ceyda aksamları girebiliyordu haberı var mı onun hazal hıc gıremez sanırım.
böcüğünde evde netı yok,yapoda baglatmıs heralde ama o uyumustur belkıde.
ona mesaj atmadım. :26: bi sebeple girmediğini söylemiş sebebin ne olduğunu bilmeğdiğim için irtibata geçmedim.
hazal bugün girdi. akşam içinde haber verdim ama gelebilrmi bilmiyom
asayiş berkemal gelebilirsin. arkadaşlar yabancı değel. biri mahalleden rıfkı diğeri okuldan halit
browni yi biliyomda diğer arkadaşla heç konuşmadıydık emme tanışırıkk yaaaniii
perimeri sende hosgeldın senı tanıyor muyum bılmıyorum ama sen benı tanıyormussun
Cadum ben herüfü uyuttum,adama bişi oldu hastalanacak sanırım terleyıp duruyor,hıc keyfı yok.
ceyda bu topıgemı bı sebepten gelmıyormus anlamadım canım?
Hazal eşinden cekındıgı ıcın muhtemelen gelmez...Aslında bu saatten sonra kımse gelmez:86:
perimeri sende hosgeldın senı tanıyor muyum bılmıyorum ama sen benı tanıyormussun
Cadum ben herüfü uyuttum,adama bişi oldu hastalanacak sanırım terleyıp duruyor,hıc keyfı yok.
ceyda bu topıgemı bı sebepten gelmıyormus anlamadım canım?
Hazal eşinden cekındıgı ıcın muhtemelen gelmez...Aslında bu saatten sonra kımse gelmez:86:
ölümüne geyig topiğine geliyodunnn ordan tanıyorumm senii bide eski nickim kedimeriydi değiştirdim deee
bencede
evet canım. o yüzden gelmiyomuş, ama sebebi ne bilmiyom diyaloğa girmedim hiç.
Anladım perimericim...
Hımm demekki ceydada bişeye kırılmıs :86:
ilgilen bari browni. sonra bişey demesin
hazalda geldi. iyi insan lafı üzerine gelirmiş
keşke bilseydik. güzel arkadaşları bilmedğimiz sebeplerden aramızda görememk üzücü
Uyuttum canım sen otur dedi...
Evet sebep bilmek önemli aslında,misal bende kırıldım sordunuz söyledim geçti gitti.
Ama tercih meselesi sanırım bilmiyorum.
öyle canım. kimseyi zorla toplayamayız. mkasat şurda toplanıp iki hoş beş etmke. isteyen gelir istemeyen gelmez.
Haklısın...
Polly gitti sanırım :) hazalda kayboldu kaldık başbaşa:26:
eee havalar nasıl
havalar soguk canım sızın oralarda nasıl :)))
buz canım. her yer don. donsuz gecemiz geçmiyo . o biçim yani
bende severim öyle sevmeyi çocukları ama kıyamıyorum ki içimden ısırmak gelsede öpmeye bile kıyamıyorum nasıl acıtıyorsun canını kıyılırmı o canlara ya
tecrübeli arayanları anlamıyorum zaten doğru diyorsun seni işe almazlarsa nasıl tecrübeli olacan
İnşallah alırsınız hazal istediğin gibi
ama cok tatli yapiolar kendilerini isirmamak ede deil:)))bende ısıryom arada totodan. ağlıyo içimi dağlıyo
Aaaaaa hazalda gelmiş hoşgelmiş