Nöbetçi Muhabbetçi

isiririm dediysem etini koparcak kadar degil cnm, zaten benim oglan aglamiyor alismis hem acisa kiyamet koparir oglum sorun yok yani.

ama cok tatli yapiolar kendilerini isirmamak ede deil:)))

hosbuldum brownimmm ozledim sizleri ya geceleride toplasiyormussunuz cok guzel valla. oglum dun 1 de yatti bilseydim gelirdim bende .Eki Görüntüle 346418 kahvemi aldimda geldim :)

şükür yazdırana bi ara hiç yazmayacaksın sandım:KK52:

ilk defa bugün toplandık kız bişye kaçırmadın:KK34:

şükür yazdırana bi ara hiç yazmayacaksın sandım:KK52:

ilk defa bugün toplandık kız bişye kaçırmadın:KK34:

yusuf biraksa hizli yazacamda oda tuslara basmak istiyor ne anliyorsa sipa:)

ha iyi de kimse gelmemiski brownimm ses ver bacim ya:)
eee bayadir uzaktim neler oldu herkes iyidir umarim nihanla gorusen varmi nasil keske oda girebilse :KK43:

Benim herif yatti oglum ayakta bir turlu erken yatirmaya alistiramdim ya, gecede 2 3 kere kalkiyor 1,5 yasinda ama hala geceleri kalkip sut iciyor.
yarinda sevgililer gunu esimden guzel bi cep telefonu bekliyorum benim telefonun uzerine kola dokuldu simdi baska telefon kullaniyom insaallah telefon alir ya :KK14::KK14::KK14:

Benim herif yatti oglum ayakta bir turlu erken yatirmaya alistiramdim ya, gecede 2 3 kere kalkiyor 1,5 yasinda ama hala geceleri kalkip sut iciyor.
yarinda sevgililer gunu esimden guzel bi cep telefonu bekliyorum benim telefonun uzerine kola dokuldu simdi baska telefon kullaniyom insaallah telefon alir ya :KK14::KK14::KK14:

inşallah.ben gece kalkmasında kurtuldum şükür ama çok deli yatıyo:KK50:

inşallah.ben gece kalkmasında kurtuldum şükür ama çok deli yatıyo:KK50:

bilgecim sen tecrubelisin yusufa gece sutu vermeyinasil kestircem bi ara denedim gece sut icmeyince uyumadi nasil olacak ya dr.uda kesmemi tavsiye etti ama nasil olacak bu vermesem uyumuyor dovmusum gibibagirip cagiriyor:26:

bilgecim sen tecrubelisin yusufa gece sutu vermeyinasil kestircem bi ara denedim gece sut icmeyince uyumadi nasil olacak ya dr.uda kesmemi tavsiye etti ama nasil olacak bu vermesem uyumuyor dovmusum gibibagirip cagiriyor:26:

bence oluruna bırak inatlaştıkça üstüne düşüyolur. gündüz çok yorulursa gece uyunmaz. sen onu gündüz yor biraz:KK1:

hahahaha benımkıde uyuyor yatırdım geldım :))

iyi yaptin cnm :) benimki derin uykuya gecti bile
:KK34:

bence oluruna bırak inatlaştıkça üstüne düşüyolur. gündüz çok yorulursa gece uyunmaz. sen onu gündüz yor biraz:KK1:

gunduz yoruluyor ama gunduz uykusu 3 saati buluyor acaba gunduz 1,5 saatmi yatirsam gecede hem erken yatar hemde hic kalkmaz belki:26:

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
hazal87,
Brownim+,
DatluCadu+
bu gorunmeyen iki kisi kim yahu :44:

X