Nöbetçi Muhabbetçi

bilocum bunlar devlet hastanesi bahçesi hepsiiiii:KK33:

o gün hastanedeydim de ...:KK14:
:26::26::26::26: hadi ya öhü möhü , ben ilk geldiğimde hastanı bahçelerine bayılmıştım:KK68:
t-box-saat.jpg
ya ben bu saatten istiyorummmmmm ama satış yapan heryer kkartı istiyo havale kabul etmiyo çatlaklar...

ama benim kredi kartım yok ki yaaaaaaa gece bile rüyamda bu saatlerden aldığımı görüyodummm hem de her rengini:KK52:

bu nasıl bi saat ben anlamadım. duvar saatimi kol saatimi. cahalliğıma verin gari:44:

kızlar

peri meri bitirmiştir kepelek onları lop lop yedi hepsini :))

kepelek oğlan uşağı severmi öyle mağaza dolaşmayı bıraksaydın onları oyun parkına :))

dadlum bittimi izin pc yapıldımı artık düzene girdinmi :))

bamyaaaaa gülzelim benimm nasılsın bakalım

paris nerelerdesin sen
yok be mandiş düzelmedi pc. iki saattir bi cevap yazmaya çalışıyom. :KK50:

günaydın hayırlı haftalar hanımlar

günaydınlarrrrr:KK3::KK3::KK3::KK3:

günaydın hanımlar. tatil bitti mesai başladı. pofffffff:KK31:

bi günaydında bendennn:KK3:

günaydınn hanımlar....:KK3:

pericik bakıom burda almışsın soluğu...:KK55:

tünaydın canlarım,,
bende evde iş yaptım biraz...

t-box-saat.jpg
ya ben bu saatten istiyorummmmmm ama satış yapan heryer kkartı istiyo havale kabul etmiyo çatlaklar...

ama benim kredi kartım yok ki yaaaaaaa gece bile rüyamda bu saatlerden aldığımı görüyodummm hem de her rengini:KK52:

canım saat çok güzel..çarşıda yokmudurki bundan..
domates bende yaptım ama taze gibi olmuyor..:KK31:

annemlere gitmiştim. gelncede iş güç derken girmeye fırsat bulamadım. :KK31:

iyi yapmışsın canım..
kendimden pek memnun değilim bende:KK9:
allahın adına güç gitmesin,takı bile takmıyorum yav alyans bile rahatsız ediyo sanki elimiz sudan çıkmıyoki,makyaj zaten nadir yaparım,yüzümde ağırlık yapıyo sanki..
kokoş hatunalara özeniyorum..bazı kapalı hatunlar bile okadar bakımlı oluyor...

:26::26::26::26: hadi ya öhü möhü , ben ilk geldiğimde hastanı bahçelerine bayılmıştım:KK68:

bu nasıl bi saat ben anlamadım. duvar saatimi kol saatimi. cahalliğıma verin gari:44:

yok be mandiş düzelmedi pc. iki saattir bi cevap yazmaya çalışıyom. :KK50:

kol saati yafrummmm ...

canım saat çok güzel..çarşıda yokmudurki bundan..
domates bende yaptım ama taze gibi olmuyor..:KK31:

yok malesef çakmaları çıkarsa belki olur ama daha ben burada görmedim...

iyi yapmışsın canım..
kendimden pek memnun değilim bende:KK9:
allahın adına güç gitmesin,takı bile takmıyorum yav alyans bile rahatsız ediyo sanki elimiz sudan çıkmıyoki,makyaj zaten nadir yaparım,yüzümde ağırlık yapıyo sanki..
kokoş hatunalara özeniyorum..bazı kapalı hatunlar bile okadar bakımlı oluyor...

niye öyle yapuıyon canım. benim arada eser çok bakarım arada da es geçerim. benim takılardıa kız sakladı epeydir alyans falan takmmıyom

beymende siteden baktım çanta 400 küsür..sentetik birde deri bile değil...bu çantayı alanın aklına şaşarım kızlar..:KK52:

cry ye tarihimde bir çantaya 20 tlden fazla verdiğim yoktur 400 tl vereceğime 20 tane alır değişik değişik takarım :KK1:

X