- 1 Haziran 2010
- 10.223
- 12
çok güzel olduk dimi peri meri kırmızı kırmızı :))
aman 2012 size yoğunluk getirdi yaaaben geldim sen gittin
kiz valla yetisemiyorum öyle yogunumki yaa.bende söyle rahat rahat sohbet etmeyi özledim.
pro olmussun
hayirli olsun cok yakismis
slm kızlarrr yeni topik mi açsak kızaranlar diye nerdeyse topikin hepisi kızardııı
çok güzel olduk dimi peri meri kırmızı kırmızı :))
burada hava acayip soğuk kızlar ve piyango bana vurdu. sabah evimi su bastı
ne alaka demi.
apartman mutfak tahliye borusu donmuş. apartman 10 katlı ve ben 1. katım. milletin kullandığı su benim eve doldu.çıktım tek tek herkezi uyardım. sonra sil babam sil. çok şükür toparladım. halıda çok ıslanmdı da atlattık.
çok geçmiş olsun canım bu soğukta vallaaa ayy allah yardımcın olsunnn
oooooooo herkezler kızarmış hayırlı günler arkadaşlar.....
hayırlı olsun kızlarrrr
darısı bana inşallah
aman 2012 size yoğunluk getirdi yaaa
ayrıca teşekkür edrim. yakıştı gerçekten. darısı başına
selam kızarmış piliçlerim. yerim sizi
ne alaka demi.
apartman mutfak tahliye borusu donmuş. apartman 10 katlı ve ben 1. katım. milletin kullandığı su benim eve doldu.çıktım tek tek herkezi uyardım. sonra sil babam sil. çok şükür toparladım. halıda çok ıslanmdı da atlattık.
çok geçmiş olsun canım bu soğukta vallaaa ayy allah yardımcın olsunnn
ne alaka demi.
hayırlı günler canım
aminnn bamyanın annesi
yi bizi yii
ayyy çok geçmiş olsun nasıl bir şey olduğunu bilirim eski evde 2. kattaydım alt katın borusu tıkanmış vidanjörmü ne onu çağırmış yolu açtılar oradan su mu havamı ne pompaladılar benim mutfak pis göl oldu buzdolabının arkasına kadar dolap molaphep çekipsilmiştim ne küfür etmiş ama
amin
ne alaka demi.