Noa mi Chloé Love mi?

Aysenaz93

Omrum, canim, sinan'im❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
2.575
3.585
63
31
Hanimlar Noa kullaniyorum uzun zamanlardir asik olarak

Simdi tekrar bir parfum almak istiyorum ama Chloé Love aklimi karistiriyor. Ayni tarz kokularmis.

Kadinlar kulubu'nun mis gibi kokan parfum sevdalisi hatunlarina sormak istedim, hangisini alayim biraz yorumlar misiniz

ikisi de temiz koku ama uzun zamandır noa kullanyorsanız değişiklik olsun chloe love alın çok temiz pudramsı bir koku.. ama denemekte fayda var çok temiz bir koku olmasına ragmen bende baş ağrısı yaptı iyi ki denemişim dedim.

Tesekkur ederim yine noa'dan vazgecemicem yani
Pull&bear'in bir kokusu chloe love'in aynisiymis sisesi bile benziyor orijinal chloe yerine de onu alirim artik

Bu arada pudralı koku diye bu ikisi arasında kaldıysan 3.bir seçenek olarak narciso rodriguez eau de poudree eklemeni de tavsiye ederim. Çok güzel bebek pudrası gibiydi. Bende bugün ilk kez Mascara nın önerisiyle denedim ve gerçekten bayıldım. Çok hafif bir pudra kokusu ama sadece pudra gibi yani bebek kokusu gibiydi. Hani chloe love gibi çiçeksi bir yanı yoktu.

Chloe love yerine emotion love al. Birebir aynı ucuz ve kalıcı. yerli malı ayrıca. Ben emotion love kullandım 2 şişe. Bitince değişiklik olsun chloe love alayım vardır bir kerameti dedim ama hiç farkı yok.

Aysenaz93 ayrıca ben ikisinin arasında kalsam noa yı tercih ederdim. İkisi de elimde mevcut. Şu an senin için tekrar kokladım. Noa daha güzel geliyor bana. Dediğim gibi chloe love kullanmak istiyorsan o kadar para verme emotion al.

Noa aldim tam da bugun:)
Emotion love'i denedim ama begenmedim. Cok cok tesekkur ederim iyice noaci oldum baska bisi begenemiyorum

chloe love denedin mi? emotion love sevmediysen onuda sevmezsin
Yok chloe'yi deneyemedim henuz. Merak ediyorum ama emotion'i begenmediysem onu da begenmem gibi geldi bana da. Yine de emotion kadar kotu olamaz herhalde.
Aslinda emotion ilk notalarinda beni bogdu, 1-2 saate kremsi bir kokuya donustu. Ama almaya degecek kadar cezbedemedi maalesef:)

sadece ben değil çoğu kişi benzetmiş beğenmezsn büyük ihtimal. chloe bende de çok sıktığımda boğuyor baş ağrısı yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…