Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla kıl tüy ve pislikle ilgili durumları hiç "olur onlar da insan" diye karşılayamıcam.
ama her insanın dudağında ucuk cıkabilir,50 yasında bir cok insanın gıdısı da sarkar bu ck normall
sharon stone ve katie nin durumlarında bir anormallik yok diğerleri bence iğrenç:umursamaz:
Sadece ünlüler değil her kadın kendine dikkat etmeli.Siz her daim pür bakımlı mısınız acaba ? :sm_confused:
Ama ünlüler diye kollarını almak zorunda değiller ki ... :S
Ama ünlüler diye kollarını almak zorunda değiller ki ... :S
bence de her kadın bakımlı olmalıdır ama onlar buna daha fazla dikkat etmeliler..
her daim pür bakımlı olmaya gelince..ojelerim soyulmuş ve tüylerim cıkmış vaziyette sokağa cıkmam şahsen..yapmayın arkadaşlar ele ayaga önem vermek,ağda yapmak pür bakım mı sizcemirmirmirmir
Ünlüler de insan onu anlatmaya çalışıyorum.Bir insan her daim 365 gün 6 saat bakımlı olabilir mi ? Onları da her zaman pür makyajlı,tüysüz göremeyebiliriz.Neden ünlü olunca insanlar böyle bir beklenti içine giriliyor ?Ben de bunu anlamıyorum.Her zaman boyalı bebek gibi dolaşamazlar ki.zemuszemus Tüy ile kılı da ayırt etmek lazım.Aldırmaz aldırmaz tüyünü,bize mi düştü tasası?kaydirigubbakcemile3
Nice insan var dışı janjanlı ,ama o derece de pis.sositososito