nlisans mezunlarna KPSS

çalışmalara ne zaman başlıyorsunuz
arkadaşlar tahminen snv ne zaman olur nasıl bir çalışma planı uygulayacaksınız
bende evde çalşıcam bu sene
ve ing. kursuna gidicem
çok sıkıcı geçicek bu yıl öyle geliyor şimdiden onun stresı var üstümde

arkadaslar durun bi sakin olun bu ne panik.bakın bir kere hiç zor diil.çünkü önlisanslar lise mezunlarıyla giriyor.liseden mezun oldugum sene bende girmiştim hiç çalısmadan we gayet iyi bir puan aldım.çok panik paymayın.netten daha önceki sınaw sorularını indirip çözün. bilgi sorularını zatn yaparsınız iki yıl ünw okumussunuz.geriye genel kültür soruları kalıyor onun için de gündem takip edin.birde hukuk bakın biraz.çünkü anayasa la ilgili sorular olur.ama inanın hiç zor diil.mantıklı sallasanız bile tutar.bakın önemle wurguluyorum ne kadar fazla puan alsanızda bu işler torpilsiz olmaz.çünkü yerlestirmeyi öss de oldugu gibi dewletin kendisi yapmıyor.kurumlar kendisi alıyor.anlatabildimmi yani dewletin her hangi bir kurumunda torpiliniz warsa çok rahat yerleşirsini.bu nedenle ailelerinizi dewreye sokun we tanıdıklarınızı arastırın.umarım yeterince acık yazabilmişimdir.yinede sorularınız olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.hepinize basarilar.unutmayin çok kolay:lepi:

merhabalar bende önlisans elektronik bölümü mezunuyum.yalnız 9 sene oldu mezun olalı.eşim matematik öğretmeni ama benim matematik sıfır.geçen hafta başladık derslere inşaallah hakkımızda hayırlısı neyse o olur.

offf kızlar bende girmek isityorum ama bilemiyorum muhasebe mezunuyyum bende gecen sınava gitmiştim ama hiç çalışamamamıştım okuyodum o sene daha 75 almıştım. çalışıyorum şimdi girsemmi acaba ne dersiniz (mafoldumben

tabii ki girmelisin
çalışmadan 75 aldıysan çalışarak daha fazla bir puan alabilirsin
siz bölüm özelsektörde daha bir ön planda sanırım
ama şansını denemelisin :)
bol şanslar iyi çalışmalar

dershaneler ne kadardır ki
bende mi gitsem ki dershaneye nasıl olsa bir kış evdeyim
başvurduğum yerlerden de arayanlar yok

kızlar eger mezun olalı uzun sene oldu we derslere uzak kaldıysanız gidin dersaneye.yoksa bi kpss hazırlık kitabı yeterde artar bile.çok önemsiyorsunuz sizi çok ii anlıyorum ama bu gelecek kaygısı sanırım..umarım çok çok ii olur sizin için..

oo masallah ne sanslısınız..özel ders bu kadar yakınınızda.walla mezun olalı kaç sene olursa olsun bence çalısın we eminim çok basarılı olursunuz. ben şahsen sizi çok çok destekliyorum..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.başarılar..(ah ahh birde biz ewlensek)

Kızlar çok merak ettiğim bir konu var az önce 2009/3 kpss tercih kitapçığını
inceledim k
kpss hakkında çok bilgim yok
yeni yeni araştıra araştıra öğreniyorum
birşey dikkatimi çekti
şimdi kpss'den 80 üstü bir puan aldığımızda girme şansımız var fakat
alınan kadroların karşısında hangı kurum kaç puanla alıyor yazmıyor
bu tamamen şansa mı kalmış arkadaşlar neden yazmıyor
nerden bilicez biz hangı kurum kaç puanla alıyor
bana biz yardımcı olur musunuz
ayrı bir başlık açmak istemedim
:) herkese tşk ediyorum

arkadaşlar kpss konusunda fazlasıyla bilgiye sahip biri olarak her türlü sorunuzu cevaplayabilirim.
önlisanslılar için eylülde sınav var ve soruları lise düzeyleriyle aynı değil moralinizi bozmak gibi olmasın ama çokda kolay değil ve sorulsr gittikçe zorlaşıyor çünkü sınava giren sayısı her geçen gün artıyor.
kpss yerleştirmelerinde torpil de olmuyor çünkü yerleştirmeyi ösym yapıyor torpile güvenmeyin. torpil sadece açıktan alımlarda yani sözleşmelilerde işe yarar o kadar.
eğer yeni mezunsanız evde kitaplardan çalışarak başarabilirsiniz ama mezun olalı uzun zaman olduysa dershaneye gidebilirsiniz.
ders çalışmak için ideal bir zaman kendinizi sıkmadan yavaş yavaş çalışırsanız sizin için çok iyi olur.
büro yöönetimi ve sekreterlik, bilgisayar çok ideal bölümler en çok o bölümlerden alım oluyor ve puanları da çok düşüyor 79ları görüyor. ama diğer bölümlerde biraz sıkıntı var.
kaynak olarakda ben son üç ay çalışmıştım güvenderden birde son bir ay sırf deneme ve genel tekrar yapmıştım. anayasa almıştım onu çalışmıştım. ama güvender çok detaylı değildi pek tavsiye etmem. maksimum kpss diye dergiler var onlar çok süper onlardan çalışabilirsiniz. ben 84 aldım kasım atamasını bekliyorum umutluyum rabbim herkese nasip etsin inşallah. sorularınız olursa yanıtlayabilirim. şimdiden kolay gelsin arkadaşlar... buyrunnnnnnnnn

merhaba..
bende laborant ve veterıner saglık mezunu olarak 2010 kpss ye gırıcem..
kaynak kıtap soran arkadaslara yargı data ıhtıyac yayınlarını onerırım ve yedıklım.net e bakabılırsınız 2010 basımı setlerı satısa baslamıs..
hep beraber burda toplanıp bırbırımızı motıve edelım :lepi:

ösymnin sitesinden taban ve tavan puan tablosu var oradan ulaşabilirsiniz...kurumlar ve aldıkları personellerin en küçük ve en yüksek puanları var....yerimseniben

bende giricem bu sene ...geçen sene girdim fakat yerleşemedim bakalım kasımda tekrar atama varmış sanırım en son şansımı tekrar deniycem...
ve gene eylüldeki sınava gircem...
evde biraz zor oluyor kızlar çalışmak eğer imkanınız varsa iyi bi kursa gitmeyi öneririm...tabi düzenli çalışmak adına...
herkese kolay gelsin..

kpss de yaş sınırı var maalesef 30 diye biliyorum. ankaraya atanmak içinde 89, 88 den aşağı almaman lazım. tabi bölümünde önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…