nlisans mezunlarna KPSS

oykumruyam

Öyküm abla olduuu:)
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
3.016
36
358
Diğer
merhabalar ön lisans mezunuyum
acaba 2010 da bizim için kpss var mı?bunu nerden öğreniyoruz? CADIARZU

merhabalar ön lisans mezunuyum
acaba 2010 da bizim için kpss var mı?bunu nerden öğreniyoruz? CADIARZU

2010 Eylül ayında lise mezunlarının olduğu gün önlisans mezunlarınında sınavı oluyor şimdiye kadar aynı oturumdu ayrı oturumda olabilir ösym sitesinden takip edebilirsin 2009 da 21 eylülde sınav oldu.

2008 21 eylül demek istediniz sanırım

ben hiç girmedim de takip de etmedim pek
demek 2010 da sınav var o halde çalışmak gerek:)

evet çalışmak hem de çok çalışmak gerek artık sınav ortalaması 85-90 arasına çıktı.. 85-86 arası çok yığılma oluyor yani 87+ almak gerek..

evet 2010 da var sınav girebilirsin...en son geçen sene olmuşdu ona girmişdim...2 yılda bir oluyor zaten önlisanslara...

kesinlikle 85 üzerinde puan almak gerekiyor anladığım kadarıyla ve sorular zor oluyormuş
bir kez olsun girip denemek istiyorum gerçi yaşım da geçti sayılır ama

ne zaman başlamak gerek acaba bende gireceğim kpss hiç bir bilgim yok kpss hakkında ama ... sınava gireceklerin bölümleri nedir arakadaşlar ( burdaki arkadaşlar )

kızlar birşey soracağım ben büro yönetimi ve sekreterlik mezunuyum kpss de yerleşebilmem için en az kaç paun almalıyım acaba tşkler

Son düzenleme:
petrokimya mezunuyum ben
dün ösym nin önlisans sonucuna göre yerleştirme puanlarına baktım 85 den az puanla yerleşen yok

bnde giricem ama hiç bilgim yok..seneye inş myo çoc.gelşmden mezun olcam ama..nereye ne şekilde atanıcam hiç bişey bilmiyorum..bilgisi olanlar bnmlede paylaşrsa çook sevinirim)

bende 2010 da haziran ayında diplomamı alıcam inşallah 2010 eylülün de sınav olursa bende ön lisans mezunu olarak giriyorum o zaman.

bende 2010 da haziran ayında diplomamı alıcam inşallah 2010 eylülün de sınav olursa bende ön lisans mezunu olarak giriyorum o zaman.

bölümün nedir ?
bende giricem ama çalışmalara ne zaman başlasam diye düşünüyorum kpss hakkında çokta bilgim yok

bölümün nedir ?
bende giricem ama çalışmalara ne zaman başlasam diye düşünüyorum kpss hakkında çokta bilgim yok

şimdi başlamanın tam zamanı aslında bende kaynak alayım başlayacam hemen konular çalışılcak ,denemeler ,tekrarlarr off planlı ve devamlı çalışmak şart yerimseniben

şimdi başlamanın tam zamanı aslında bende kaynak alayım başlayacam hemen konular çalışılcak ,denemeler ,tekrarlarr off planlı ve devamlı çalışmak şart yerimseniben

bölümün nedir?
dur sakin ol panik yapma hızlı koşarsan çabuk yorulursun
yavaş yavaş :)

bende bilgisayarlı muhasebe ve vergi uygulamaları mezunuyum.. allah kısmet ederse bende girecem.. gerçi bu sınavları para toplama aracı olarak görüyorum ama yinede inek gibi çalışıp şansımı deniycem.. daha sonra keşke girseydim dememek için. bide 3,5 yasında bi kızım var bide hamileyim ekim başı doğacak nasıl çalışırım oda ayrı bi mesele tabiii.. herkese bol şasn

bende işletmecilik mezunuyum bende düşünüyorum girmeyi eşim ısrar ediyor gir şansı dene diye herşeyi unuttum resmen mezun olalı 5 sene oldu artık eşim çalıştırır....şansımı denemek için 2006 daki sınava girmiştim ama olmadı malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…