bölümün çok güzel en çok alım olan bölümlerden biri. atanmak için öyle çok yüksek puan almana gerek yok ama yinede beklememek için yüksek puan almalısın.
ben evde çalışmıştım son 3 ay.güvender almıştım ben ondan çalıştım.
günlük konular belirleyip ezber yapıyordum ve her gün günlük tekrar.
son bir ay da hergün deneme çözdüm. istersen yapabilirsin.kaydirigubbakcemile5
Arkadaşlar 2008 kpss ye girdm temmuz atamalarında Ankara'da iyi bir kamu kurumuna yerleştim.Stresinizi çok iyi anlıyorm.Özelden yada buradan kafanıza takılan her tür soruyu sorabiilirsnz elimden geldiğince yardmcı olmaya çalışırm.Rabbim hepinizin gönlüne göre versin...opuyorumnanaktan
canım bende tekstil mezunuyum ben evde hazrlandım ve evliyim 90 alıp atandm şimdi hamdolsun çalışıyorum.sakın moralini bozma özellikle matematikten kendini olabildiğince geliştir çünkü çok az kişi yapabildiği için standart sapması yüksek oluyor yani nerdeyse 4 tarih 1 mat sorusuna.kesinlikle yediiklim ihtiyaç ve final emin ol dikattli ve programlı olarak bunlaraın tüm testlerni çöz en az 86 alırsn...başarılar
ben büro yönetimi ve sekreterlik böl. 2009 mezunuyum bu yıl sınava ne olarak giricem önlisansmı yoksa lisemi cvp yazan olursa sevinirim
kızlar lütfen bilen biri acil cevap versin dershaneye yazılacağım yarın ama önlisans mezunları bölüm dışında düz memur olarak atanabiliyorlar mı bulamadım. hep bölüm atamaları görüyorum eğer sadece bölümüne göre atama yapılıyorsa hiç gitmeyeceğim dershaneye lütfen yardım edin..eğer bölüme bakılmadan düz memur olarak atabiliyorsak dershaneye yazılıp ciddi ciddi asılacağım boşa kürek çekmek istemiyorum benim bölümüm güzel sanatlar alım yok bölümden çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?