2012 özür grubu atamaları

1.12'den tercih yaptık bugün bakalım ne olacak hayırlısı hakkımızda olmazsa eş durumu için uğraşıcam artık.

Biliyorsunuz ki il emri kaldırıldı ama bakanlık il emri yerine 41. seçeneği koymuş.İl dışı özür grubunda ne olursa oldun 41. seçeneği işaretlemeniz şart.40 okul açılmazsa diye bir şey yok. Size yakın olacak 40 okulu yazdıktan sonra 41. seçenek aktif olacaktır..

Eşinizin vergi dairesi nereye bağlı ise oraya isteyebilirsiniz. Ama bunun dışında illa o semt olmak zorunda değil. O semtte yakın olan yerleri de yazabilirsiniz.

Ben de bu maddeden tam olarak bunu anladım, Anadolu yakasında; Ataşehir, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Ümraniye, Üsküdar, bir bütün, avrupa için yazılan ilçeler bir başka bütün, bunun dışındaki ilçeler ise tek tek değerlendirilecek gibi geldi bana,
Yani eşimiz beşiktaşa bağlı çalışıyorsa bize avrupadaki bütün ilçeler açılacak. Sanırım. :26:
Bugün açılması lazım değil mi, kurumlarını görebilen var mı?

özür gurubu butonlarını eklemişler ama kurumları açmaya kalkınca hata veriyor bende. :5:

arkadaşlar 41.maddeyi ne yaptınız/yapacaksınız?
benim tercih edebileceğim okul sayısı 40tan az,147'yi aradaım 41.maddenin benim açımdan işlevsiz olduğunu söylediler..işaretlemek istiyordum,açıkta kalmak istemiyorum çünkü..ama nette araştırırken birşeye rastladım,40tan az tercih hakkı olup 41.i işaretleyenler başvurunun reddiyle karşılaşacakmış..bilgisi olan var mı?

arkadaşlar 41.maddeyi ne yaptınız/yapacaksınız?
benim tercih edebileceğim okul sayısı 40tan az,147'yi aradaım 41.maddenin benim açımdan işlevsiz olduğunu söylediler..işaretlemek istiyordum,açıkta kalmak istemiyorum çünkü..ama nette araştırırken birşeye rastladım,40tan az tercih hakkı olup 41.i işaretleyenler başvurunun reddiyle karşılaşacakmış..bilgisi olan var mı?

Evet 41. tercihi seçebilmek için 40 tercih yapmak gerekli diye biliyorum ben de :34:

ücretsiz izinde iken ücretli öğretmenlik yapılabilir mi vekaleten

anlamıyorum şunu.

zaten senin atanamama sebebin "ücretli öğretmenlik" , ne diye ekmeye yağ sürüyorsun. bir sonraki yılda atanama diye mi ücretli çalışacaksın.

ücretsiz izinde iken o şekilde çalışamazsın. pazarcılığı falan dene.

ücretsiz izinde iken ücretli öğretmenlik yapılabilir mi vekaleten

anlamıyorum şunu.

zaten senin atanamama sebebin "ücretli öğretmenlik" , ne diye ekmeye yağ sürüyorsun. bir sonraki yılda ataman olmasın diye mi ücretli çalışacaksın.

ücretsiz izinde iken o şekilde çalışamazsın. pazarcılığı falan dene.

Son düzenleme:
Back