nlisan mezunlar ve nlisanstan atamalar yaplanlar burada toplanalm

Arkadaşlar 2008 kpss ye girdm temmuz atamalarında Ankara'da iyi bir kamu kurumuna yerleştim.Stresinizi çok iyi anlıyorm.Özelden yada buradan kafanıza takılan her tür soruyu sorabiilirsnz elimden geldiğince yardmcı olmaya çalışırm.Rabbim hepinizin gönlüne göre versin...opuyorumnanaktan

sanırım önlisanstan girmek daha mantıklı ankara_ankara sigortadan temmuzda 13 kişi falan aldılar kaydirigubbakcemile3 bu alımdan sonra en az bir alım daha olacak ama bakalım kısmet...:bbo:
_handan_ hayırlı olsun darısı bizim başımıza. :Saruboceq: sen kaç puanla girdin bölümün neydi???

85 puanla Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama bölümünden atandm..
dershane desteği alarak ve aynı zmanda büyük bir hırsla çalştm.çektiklerimede değdi açıkçası umudunuzu hiç yitirmeyin, iyi bir dershaneyide ihmal etmeyn derim.imkanınız olan bütün dershanelern deneme sınavlarına girin konu çalışmaktan çk soru çözün bence..Herkese Başarılar..opuyorumnanaktan

85 puanla ankarayamı atandın nerede çalışıyosn ben 89 küsür puanla aatandım siizn bölüm okadar düştümü yaa.benimde bilgisayarcı arkadaşlarım var 80 aldılar inş bu sefer atanabilirler.

bölümün çok güzel en çok alım olan bölümlerden biri. atanmak için öyle çok yüksek puan almana gerek yok ama yinede beklememek için yüksek puan almalısın.
ben evde çalışmıştım son 3 ay.güvender almıştım ben ondan çalıştım.
günlük konular belirleyip ezber yapıyordum ve her gün günlük tekrar.
son bir ay da hergün deneme çözdüm. istersen yapabilirsin.kaydirigubbakcemile5

ben bankacılık ve sigorta mezunuyum canım bu bölümdeki atamalar nasıl
:nazar:

bende 2006 kpss ile atandım.
şükürler olsun bi işim var Allahım size de kısmet etsin
ama iyi çalışın konudan ziyade bol bol soru çözün zamanla yarışın.
soruyu okuduğunuzda şıkları okumak yerine cevabı arıyosanız kıvama geldiniz demektir
hadi kolaylıklar olsun.

3001 de ne özellik aranıyor arkadaşlar
çünkü bende restorasyon mezunuyum bizim bölümde eleman almıyor.3001 den girme şansım varmı
kaç almam lazım.
ne şartlar gerekiyor 3001 de

kızlar bu sene bende gırmeyı dusunuyorum.nasıl calıscam bılmıyorum.banada bılgı verırmısınız.ben gıda teknıkerıyım.alımlar nasıl acaba bılgınız yada meslektasım olan varmı aranızda.

Arkadaşlar 2008 kpss ye girdm temmuz atamalarında Ankara'da iyi bir kamu kurumuna yerleştim.Stresinizi çok iyi anlıyorm.Özelden yada buradan kafanıza takılan her tür soruyu sorabiilirsnz elimden geldiğince yardmcı olmaya çalışırm.Rabbim hepinizin gönlüne göre versin...opuyorumnanaktan

HANGİ BÖLÜM MEZUNUSUN CANIM BEN ÖNLİSANS BANKA MEZUNUYUM AMA BANKADA ÇALIŞMAK İSTEMİYORUM BENİM BAŞKA BRANŞTAN GİRMEK GİBİ BİR ŞANSIM VARMI..... İL SAĞLIK MÜDÜRLÜKLERİNE FALANa.s.

canım bende tekstil mezunuyum ben evde hazrlandım ve evliyim 90 alıp atandm şimdi hamdolsun çalışıyorum.sakın moralini bozma özellikle matematikten kendini olabildiğince geliştir çünkü çok az kişi yapabildiği için standart sapması yüksek oluyor yani nerdeyse 4 tarih 1 mat sorusuna.kesinlikle yediiklim ihtiyaç ve final emin ol dikattli ve programlı olarak bunlaraın tüm testlerni çöz en az 86 alırsn...başarılar

canım sağol

arkadaslar bende muhasebe ömlisans mezunuyum cok istıyorum biyerlere atanmak sansım nedir kaç puan almak laızm acabaaa yardımcı olurmusunuzemuszemus

ben büro yönetimi ve sekreterlik böl. 2009 mezunuyum bu yıl sınava ne olarak giricem önlisansmı yoksa lisemi cvp yazan olursa sevinirim

arkadaşlar bende çocuk gelişimi önlisan mezunuyum bu bölümde atanan var mı aranızda?

kızlar lütfen bilen biri acil cevap versin dershaneye yazılacağım yarın ama önlisans mezunları bölüm dışında düz memur olarak atanabiliyorlar mı bulamadım. hep bölüm atamaları görüyorum eğer sadece bölümüne göre atama yapılıyorsa hiç gitmeyeceğim dershaneye lütfen yardım edin..eğer bölüme bakılmadan düz memur olarak atabiliyorsak dershaneye yazılıp ciddi ciddi asılacağım boşa kürek çekmek istemiyorum benim bölümüm güzel sanatlar alım yok bölümden çünkü

kızlar lütfen bilen biri acil cevap versin dershaneye yazılacağım yarın ama önlisans mezunları bölüm dışında düz memur olarak atanabiliyorlar mı bulamadım. hep bölüm atamaları görüyorum eğer sadece bölümüne göre atama yapılıyorsa hiç gitmeyeceğim dershaneye lütfen yardım edin..eğer bölüme bakılmadan düz memur olarak atabiliyorsak dershaneye yazılıp ciddi ciddi asılacağım boşa kürek çekmek istemiyorum benim bölümüm güzel sanatlar alım yok bölümden çünkü

bölüm dışı sadece herhangi bir önlisans mezunu olarak atanabilecek yerler var...
kodu 3001 dir ve kadro kitapçıkda belirtilir yanında yazar yani...
ama bunun içinde baya yüksek puan lazım ama olmayacak diye bir şey deneyin derim...
kolay gelsin.

Back