nlisan mezunlar ve nlisanstan atamalar yaplanlar burada toplanalm

semos427

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
1.472
235
688
İstanbul
Böyle bir başlık varmış yalnız konu kilitlenmiş her nedense.bence kitlenmemeliydi. o zaman burada toplanalım arkadaşlar.

2009 da sınavımız ben başlıcam bu hafta çalışmaya inşallah hayırlsıyla.2010 da olacak sınav diye henüz başlamamıştım.ama artık başlıcam.

önlisans restorasyon mezunuyum. kaç puan almalıyım ve nereleri yazabilirim.yaş sınırı varmı hala.bilgisi olanlar bilgilerinizi yazın

önlisanstan atananlar lütfen yardımcı olun arkadaşlar.
ben şimdi kendi bölümüm eleman almıyor.hangi bölümlerden tercih edebilirim ve kaç almam gerekir atanmam lazım.özel sektör çok yıpratıcı olmuyor.

NEDEN kimse yazmıyor.önlisans mezunları neredesiniz.hadi bu sınav bizim için yapılıyor.kaç puan aldınız.atandınızmı bunları paylaşalım buyrun

bende önlisans mezunuyum 84 aldım sınavdan kasımda atama var onu bekliyorum.
atanırım diye umutluyum sınav gitgide zorlaşıyor. girenlerin sayısı artıyor onun için çok yüksek puan almak lazım çok çalışmak lazım arkadaşlar...

büro yönetimi ve sekreterlik mezunuyum canım
bende 2010 da giricem ama çalışamaya başlamadım
hatta çalşıamıyorum içimden gelmiyor hiç ne yapmalıyım tavsiyelerini söyler misin?

bölümün çok güzel en çok alım olan bölümlerden biri. atanmak için öyle çok yüksek puan almana gerek yok ama yinede beklememek için yüksek puan almalısın.
ben evde çalışmıştım son 3 ay.güvender almıştım ben ondan çalıştım.
günlük konular belirleyip ezber yapıyordum ve her gün günlük tekrar.
son bir ay da hergün deneme çözdüm. istersen yapabilirsin.kaydirigubbakcemile5

:) erken değil yavaş yavaş başla istersen ezberlemen gereken çook konu var. artık bilgi ağırlıklı sorular soruyorlar hemde katılım çok olduğu için puanlarda yükseliyor. birde alım sayısı çok düştü. şimdiden başla istersen. mesela konuların tasnifiyle işe başlayabilirsin

bende tekstil mezunuyum 2008 de 63 puan aldım 2010 tekrar girmek istiyorum ama çok zor benim için temelim yok hangi kitabı önerirsiniz

açıköğretim iktisat mezunlarının atanma şansı ne kadar bu konu da bir fikriniz var mı ve sizce aöf önlisans iktisat olarak mı yoksa lise mezunu olarak mı atanma şansım yüksek?

arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.kps konusunda bir sürü başlık açılmıştı kafam karışıyordu.çalışmaya başlayan arkadaşlar sadece okuyup sorumu çözüyorsunuz özette çıkartıyormusunuz.bana bir fikir verirseniz sevinirim.ben önlisans yöneticilik mezunuyum.

bende tekstil mezunuyum 2008 de 63 puan aldım 2010 tekrar girmek istiyorum ama çok zor benim için temelim yok hangi kitabı önerirsiniz

canım bende tekstil mezunuyum ben evde hazrlandım ve evliyim 90 alıp atandm şimdi hamdolsun çalışıyorum.sakın moralini bozma özellikle matematikten kendini olabildiğince geliştir çünkü çok az kişi yapabildiği için standart sapması yüksek oluyor yani nerdeyse 4 tarih 1 mat sorusuna.kesinlikle yediiklim ihtiyaç ve final emin ol dikattli ve programlı olarak bunlaraın tüm testlerni çöz en az 86 alırsn...başarılar

yediiklim ihtiyaç ve final konu anlatımlı mı yoksa soru bankası falan mı bide nasıl bir program yaptınn paylaşırsan sevinirim tşkler

merhaba arkadaşlar bende 2008 kpssden 84 puan aldım. önlisans sigorta bölümü mezunuyum. ne yapacağıma bi türlü karar veremedim halk bankasının sınavına gireceğim bu hafta bir yandan f klavye çalışıyorum bir yandan merkez bankasının sonucunu bekliyorum bir yandan çarşamba günü çıkacak klavuzu bekliyorum ve biliyorum ki hiç biri olmayacak tekrar hazırlanmayı düşünüyorum ama kararsızım aöf dede 4. sınıftayım sizce 2010 kpss ye lisans olarak mı gireyim yoksa ön lisans mı???
senağlamadelikafadulden

3001 denmi tercih yapıcaksın bölümünden alım varmı?eğer bölümünden alım olursa girebilirsin ama 3001 zor gibi gözüküyo.2010 da da şöyle bişey yapabilirsin en kolay dersinin 1tanesine büte bırak haziran temmuzda 1 atama daha olur diye düşünüyorum senede 2 defa yapıldığına göre, birdaha şansını dene derim lisanslı olarak girmek zor tabi A için diyorum B den giriceksen o ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…