Niyet ettim ‘Evet’e: Propaganda tepki alınca imam ‘şehadet’e sığındı

nameaver

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
11.339
49.002
598
Niyet ettim ‘Evet’e: Propaganda tepki alınca imam ‘şehadet’e sığındı

06/02/2017 14:59

PrintPocketPinterestGoogle+TumblrWhatsAppTwitterTelegramFacebook1,510

Ümraniye’deki bir camide cuma vaazı vermesi gereken imamın, ‘partili cumhurbaşkanlığı’ adıyla referanduma götürülecek başkanlık sistemi için ‘Evet’kampanyası yapınca cemaatin tepkisiyle karşılaştığı öne sürüldü.

Odatv’nin paylaştığı bir ses kaydında Ümraniye’deki Modoko Camii imamı olduğu ileri sürülen Hüseyin Güleç, cuma vaazında başkanlık sistemine ‘Hayır’ diyenleri gafillikle suçluyor.

3 Şubat 2017 tarihinde Ümraniye İmes Sanayi Camii’nde alındığı belirtilen kayıtta, AKP’nin ‘mega projeler’ini bir bir sayan imam, siyasi ve ekonomik gelişmelere muhalif olanlara da demediğini bırakmıyor.

“Kötüye gidiyor işler diye esnafın moralini bozmaya çalışıyorlar. İşler kötüye gitmiyor, iyiye gidiyor, ‘Kötüye gidiyor diyenler, kötüye gidiyor’diyenlere bakacaksınız” diyen imam, yarı vaaz yarı propaganda konuşmasına,“Dolayısıyla mücadeleye devam edeceğiz. Çok değerli kardeşlerim cumanız mübarek olsun” diye devam ediyor.

‘Gözleriniz dizlerinize aksın’
Her siyasi görüşten inananların ibadet için gittiği camide ‘Evet’propagandasına devam eden imam, “Bugünkü Hayırcılar… Kimdir bunlar? Dünyanın en büyük havalimanını istemeyenler. Yavuz Selim Sultan Köprüsü’nü hazmedemeyenler. Gözünüze dizinize dursun dedi ya başbakan, durmasın gözleriniz dizlerinize aksın. Utanmadan gezsin onlar. İşte bunlara karşı çıkanlar, Marmaray, Avrasya ve Esenler istemeyen Hayırcılar bunlar işte” diyor.

“15 Temmuz’da bu milletin iradesiyle, bu milletin istikrarıyla oynayan katiller bunlar. Faturayı ödesinler o faturayı” sözüyse cemaatin sabrının taşmasına neden oluyor. Bir yurttaşın, imama, “Hocam hepimiz camideyiz. ‘Hayır’ diye düşünenler de var. Camii burası” demesinin ardından alkışlarla imam protesto ediliyor.

Tepki gelince vakit kaybetme: ‘Eşhedü en laaaa’
Vaazi bırakıp siyasete soyunan imamın bunun üzerine bir anda şehadet getirmeye başlaması dikkat çekiyor. Ardından da“Biz Hayırcılara da saygılıyız Evetçilere de saygılıyız. Herkes hürdür iradesini söyler, fikrini söyler. Size bir şey dediğimiz yok” deyip cemaati namaza davet ediyor.

İmam, gerginliğin üzerine cemaatten bir de bağış talep ediyor: “Değerli kardeşlerim, namazdan sonra 57 tane cami için yardım toplanacak Allah yardımlarını kabul eylesin.”

http://www.diken.com.tr/niyet-ettim-evete-propaganda-tepki-alinca-imam-sehadete-sigindi

Burada magduruz uhuhu bizi asagiliyorlar diye aglasanlar bunlari gormezler. Islerine gelmez cunku zerre samimiyetleri yok.

Bu imam da Akpnin imami iste ne bekleyeceksin? Dertleri memleketin selameti degil bir kisinin selametidir. O ne derse bir sey biliyordur. Hiçbir bilgileri olmamalarına ragmen utanmadan fikir beyan edip komik duruma düşerler. Acinasi durumdalar.

şuna bak asıl senin gözün dizine aksın böylesi bedduayı da ilk defa duydum bu arada.tövbe etsin helallik alsın samimi bir inanansa.Allah bozguncuları sevmez bozgunculuk yapasın diye o görevde değilsin topluma nifak sokanlar hele de Allah'ın evinde bunu yapanlar kendilerine dindarım demesin.insanları dinden soğutuyorlar resmen biri gider hacda evet videosu çeker öteki şeytan hayır demişti der beriki hayır diyecekleri hain ilan eder.ne bu ya hocaysanız hocalığınızı hakkıyla yapın.dilinizden şer değil güzel şeyler çıksın.

Bu beddua alışkanlığını da nerden aldığınız belli. Yediğiniz içtiğiniz ayrı geçmediği vakitler kapmışsınız birşeyler.

Çok cahilce,çok yalakaca çok ezbere sarfedilmiş sözcükler.
Cami gibi kutsal bir mekanda bölücülük yapmak nasıl bir hainliktir aklım almıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…