ah bebeğim ben de ünideyken böyleydimMerhabalar. Ben derdimi anlayamıyorum, kendimi iyi hissedemiyorum hiç. Üni.de okuyorum abimle yaşıyoruz ve evde çok sıkılıyorum. Müzik açıyorum, ev işi yapıyorum, burda takılıyorum ama yok çok sıkılıyorum ve kendimi hep bunalımda hissediyorum. Arkadaşlarım var onlarla geziyorum, kendime bakıyorum ama eve gelip tek kalınca sürekli bunalıyorum. Bende uyku hapı içip uyuyorum erkendenhayattan kaçıp uykuya sığınıyorum resmen. Nasıl oluyor da kendinizi iyi, mutlu hissediyosunuz ? Ya da ben ne yapmalıyım ?
dizilerim varzaten inanın 3 diziyi aynı anda izliyorum :) ama işte onu yaparken bile kendimi sanki kapana kısılmış gibi hissediyorum içimde hep sanki dünyanın yükü bendeymiş gibi bi sıkıntı varCok sıkılmıssınız belli.Bir kitaba falan baslasanız? Ya da bir diziye baslasanız evde oldugunuz zamanlar icin
ah ah bende hep diyorum şu okul bitse bi evim bi çocuğum olsa diye :)ah bebeğim ben de ünideyken böyleydim
sen boş vakitten dertlisin benim eski halim gibi
ama şimdi inan dişimi fırçalasam şükrediyorum
bebeğim var.
annem babamla yaşıyoruz. bana çok yardımcı oldukları halde, o kadar yoğunum ki.
tek lüksüm burası.
buraya gelince biraz olsun dünyamdan kopuyorum iyi geliyor.
canımileri de bugünlerini çok arayacaksın.
sana bu yoldan geçmiş bi ablan olarak söylüyorum.
nerde ücretsiz kurs var katıl.
dünyada insanların en çok beğendği filmler hangisiyse otur izle.
yaşadığın şehirde görmediğin bir yer varsa abinle oraya gdin.
bol bol oku.
ilgi alanına giren kitapları bul oku
dergi bul oku
tuvalette deterjan kutularını bile okuyabilirsin
ah canım ya
keşke yerinde olsam.
bak bugünler öyle hızı geçecek ki başın dönecek
okul bitecek
iş arayacaksın
bulacaksın
çalışacaksın
evleneceksin
çocuk olacak
ve sen de bir gün benim gibi birine böyle tavsiyeler de bulunacaksın.
ah ah her anın kıymetini bil canım.
ah bebeğim ben de ünideyken böyleydim
sen boş vakitten dertlisin benim eski halim gibi
ama şimdi inan dişimi fırçalasam şükrediyorum
bebeğim var.
annem babamla yaşıyoruz. bana çok yardımcı oldukları halde, o kadar yoğunum ki.
tek lüksüm burası.
buraya gelince biraz olsun dünyamdan kopuyorum iyi geliyor.
canımileri de bugünlerini çok arayacaksın.
sana bu yoldan geçmiş bi ablan olarak söylüyorum.
nerde ücretsiz kurs var katıl.
dünyada insanların en çok beğendği filmler hangisiyse otur izle.
yaşadığın şehirde görmediğin bir yer varsa abinle oraya gdin.
bol bol oku.
ilgi alanına giren kitapları bul oku
dergi bul oku
tuvalette deterjan kutularını bile okuyabilirsin
ah canım ya
keşke yerinde olsam.
bak bugünler öyle hızı geçecek ki başın dönecek
okul bitecek
iş arayacaksın
bulacaksın
çalışacaksın
evleneceksin
çocuk olacak
ve sen de bir gün benim gibi birine böyle tavsiyeler de bulunacaksın.
ah ah her anın kıymetini bil canım.
erkek arkadaşım varken bende böyledim kimseye ihtiyaç duymazdım ama artık yok :) arkadaşlarımla iyiyim aslında gayet gezerim eğlenirim onlarlayken bi sorun yok zaten ama tek kalınca sıkıntıdan ölücem sanıyorumSize hitap eden bir arkadas grubunuz yok sanirim beraber planlar yapabileceginiz. Bende universite ogrencisiyim kardesimle yasiyorum. Eskiden daha cok arkadas cevrem vardi fakat hakkimda yaptiklari birkac dedikoduyu duyduktan sonra onlardan uzaklastim. Sevgilim var surekli onunla planlar yapiyoruz o varken kimseye ihtiyac duymuyorum.
kendime anlatamıyorum bunu şunu yap bunu yap diyorum yok olmuyor içimden bişey tutup beni sıkılganlığa o yatağın içine çekiyo sankiBuraya koptum..
Bu arada daha iyisin umarım?
Konu sahibi bu ablana katılıyorum.
Uyku hapı alıp kendini uykuya hapsedene kadar yapacak çok şey bulabilirsin..
Boş vakitler ne güzeldir aslında.. Ahhh ahhhh..
Evde vakit geciremeyen insanlar olur ya siz onlardan misiniz? Ben evde vakit gecirmeyide severim. Kendime bakim yaparim. internette birseyler arastiririm. Kendime disarida kahvalti yada aksam yemegi plani yaparim. Evde kurabiye, borek yapar oyalanirim :) Yasadiginiz sehrin sosyal imkanlarida onemli tabi.erkek arkadaşım varken bende böyledim kimseye ihtiyaç duymazdım ama artık yok :) arkadaşlarımla iyiyim aslında gayet gezerim eğlenirim onlarlayken bi sorun yok zaten ama tek kalınca sıkıntıdan ölücem sanıyorum
kendime anlatamıyorum bunu şunu yap bunu yap diyorum yok olmuyor içimden bişey tutup beni sıkılganlığa o yatağın içine çekiyo sanki
parasız kalana kadar gezebilme imkanım varEvde vakit geciremeyen insanlar olur ya siz onlardan misiniz? Ben evde vakit gecirmeyide severim. Kendime bakim yaparim. internette birseyler arastiririm. Kendime disarida kahvalti yada aksam yemegi plani yaparim. Evde kurabiye, borek yapar oyalanirim :) Yasadiginiz sehrin sosyal imkanlarida onemli tabi.
Buraya koptum..
Bu arada daha iyisin umarım?
Konu sahibi bu ablana katılıyorum.
Uyku hapı alıp kendini uykuya hapsedene kadar yapacak çok şey bulabilirsin..
Boş vakitler ne güzeldir aslında.. Ahhh ahhhh..
okul öncesi okuyorum. Plan yapıyorum aslında ama dediğim gibi onlarlayken sorun yok evde delircek gibi oluyorumBölümün ne?
Arkadaşlarınla plan yapmaz mısın?
bana mı sordun canım daha iyisin diye? :)
yani ayrıldıktan sonra böyle oldum ama o konuyla alakası pek yok çünkü ondan öncede böyle evdeyken hep sıkılır bunalırdımBirşeyden dolayı mutsuzsun, sebebini bulmadan içindeki sıkıntıdan kurtulamazsın. Eğer arkadaşlarınla çıktığında bile hayattan zevk almıyorsan durum kötü. Sevgilim vardı demişsin, ondan ayrıldıktan sonra mı böyle oldun?
okul öncesi okuyorum. Plan yapıyorum aslında ama dediğim gibi onlarlayken sorun yok evde delircek gibi oluyorum
peki ya bu soruyu kendime sorup cevap alamıyorsam ?İyi ama yalnız kaldığın zamanlar mutlaka olacak :)
Kendine tek başına da iyi geçireceğin planlar yapmalısın.
Herkesin bir başına yapmaktan hoşlandığı şeyler vardır.
Ben dizi, film, kitap içinde kaybolurum mesela.
Neler keyif verir sana keşfet ve boşlukları doldur..
O zaman demekki evde kalmak sana iyi gelmiyor, bazı insan sevmez olabilir yani. Ben yazın evde duramam meselayani ayrıldıktan sonra böyle oldum ama o konuyla alakası pek yok çünkü ondan öncede böyle evdeyken hep sıkılır bunalırdım