• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Niye hamile kalamadım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nurade

Bekliyorduuuu🙄
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2020
415
471
53
24
Merhaba arkadaşlar bundan önce iki kere hamile kaldım ve tek ilişkiyle ikisi de adetimin on dördüncü günü oldu. Malasef bende kan pıhtılaşması varmış bunu sonradan öğrendim ve düşük yaptım biri kürtaj diğeri ise kimyasal oldu bu ay da letü ve çatlama iğnesi kullandım doktorum şansın varsa kalırsın bi problem yok dedi ve adetin on dördüncü ve on altıncı günü değerlendir dedi bende on dördüncü günü tek değerlendirdim fakat gebe kalamadım Dün adet oldum ve çok pıhtılı bi adet geçiriyorum acaba yumurtlamam on altıncı gününde oldu diye mi kalamadım çok üzgünüm nolur şu an bile bi umut hamile olabileceğimi düşünüyorum kafayı yedim galiba kendimi berbat hissediyorum

Canım çok üzüldüm 😔 ama tek sefer denememelisin ne kadar çok denersen şansın o kadar artar,inşallah hamilesindir ama değilsen de bir sonraki ay daha çok günü değerlendir bence 🌷

Merhaba arkadaşlar bundan önce iki kere hamile kaldım ve tek ilişkiyle ikisi de adetimin on dördüncü günü oldu. Malasef bende kan pıhtılaşması varmış bunu sonradan öğrendim ve düşük yaptım biri kürtaj diğeri ise kimyasal oldu bu ay da letü ve çatlama iğnesi kullandım doktorum şansın varsa kalırsın bi problem yok dedi ve adetin on dördüncü ve on altıncı günü değerlendir dedi bende on dördüncü günü tek değerlendirdim fakat gebe kalamadım Dün adet oldum ve çok pıhtılı bi adet geçiriyorum acaba yumurtlamam on altıncı gününde oldu diye mi kalamadım çok üzgünüm nolur şu an bile bi umut hamile olabileceğimi düşünüyorum kafayı yedim galiba kendimi berbat hissediyorum
Stres yapma ondan da olmaz

Canim benim kafana bu kadar taktigin icin kalamamis olabilirsin.1 ay denemede olmadi diye kendini boyle yipratmak ne diye dur bakalim.Rabbimden hayirlisini iste vermediyse zamanini bekle... Ben senelerce hamile kalamadim.Ne zaman kafamdan attim hamile kaldim.Hic tedavisiz.Bu hallerini cok iyi anliyorum mesgale bul ylksa uzulur durursun

İki gebeliğimde tek seferde kaldım diye yine öyle sandım çok üzgünüm

Üzülmeyin daha önce hamile kalmışsınız bir daha kalırsınız hem kan pıhtılaşmanız varmış öğrenmiş oldunuz bir daha ki gebeliğinizde hemen önlemini alırsınız 💕

Back