niye böyle oldun be adammm

efnann

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
119
30
29
evet söz konusu olan kişi eşim daha iki yıllk evliyiz.
bir evladmz var, ama birbirimize.okadar uzagz.ki geceleri uyurken bile sarlmaz ben isterim omzunda uyuyim o rahat edemez hiç sarlp uyudugmuzu bilmem artk sadece sev...smek istediginde bana yaklaşyo ve buna tahammül edemiyorum.
kendimi cinsel.obje gibi hissettim ozaman bile onadar uzak okadar soguk geliyoki nerde benim.o aşk.oldugum adam nerde benim.için dünyayı karşısına alan İnsan NERDE NERDEE.OFF ŞUAN OKADAR DOLUYUM Kİ anlatamam size :KK43: :KK43:

Vallahi uzuldum.

Bizim isyerinde de boyle bir herif var, her gun aksam 10a kadar calisiyor. Neden bu saate kadar calisiyorsun dedim bir gun, bana eve gidip napicam dedi. Ben de ne guzel esin var, git onunla ol, elindekilerin, guzel evliliginin kiymetini bil dedim. O da phufffffff gibi bir ses cikardi yanit olarak.

Kimbilir ne askla sevgiyle evlendiniz, siz de , bu cift de ama insanlar gercekten ellerindekinin kiymetini bilmiyor. Diyecek bir seyim yok, bence konusun, benim ilgiye sevgiye ihtiyacim var diyin.

E uyurken dokunulmasi dogru bi davranis degil sagliksiz bi uyku olur bilimsel acidan adam hakli omzunda uyumak yanlis yani

Vallahi uzuldum.

Bizim isyerinde de boyle bir herif var, her gun aksam 10a kadar calisiyor. Neden bu saate kadar calisiyorsun dedim bir gun, bana eve gidip napicam dedi. Ben de ne guzel esin var, git onunla ol, elindekilerin, guzel evliliginin kiymetini bil dedim. O da phufffffff gibi bir ses cikardi yanit olarak.

Kimbilir ne askla sevgiyle evlendiniz, siz de , bu cift de ama insanlar gercekten ellerindekinin kiymetini bilmiyor. Diyecek bir seyim yok, bence konusun, benim ilgiye sevgiye ihtiyacim var diyin.
söylüyorum oldu yapış yapış mı yaşayalm diyo nisanlyken elimi tutmak için fırsat kollayan adam diyo bunları evlilikye bir sure sonra aşk bitiyo sanrm :KK43: :KK43: :KK43:

söylüyorum oldu yapış yapış mı yaşayalm diyo nisanlyken elimi tutmak için fırsat kollayan adam diyo bunları evlilikye bir sure sonra aşk bitiyo sanrm :KK43: :KK43: :KK43:

Ben sevmedigini zannetmiyorum , lakin evlenmissiniz, artik el altindasiniz yani , o yuzden rahat davraniyor bence.

Bir soyleyin bakalim, bana niye sarilmiyorsun, ben ilgi, sevgi istiyorum diyin :)

Vallahi uzuldum.

geberik herifler sinirim bozuldu :KK11:

Ya canım ama bende hiç sevmem birinin bana dokunmasını uyurken... Onun dışında hiç sevgisini belli etmiyor mu peki? Sözle hareketlerle falan.

E uyurken dokunulmasi dogru bi davranis degil sagliksiz bi uyku olur bilimsel acidan adam hakli omzunda uyumak yanlis yani

asude bazen senin demirden falan yaratıldığını düşünüyorum ..Yani kadın bütün gece 8 koldan sarılsın dememiş ki insan azcık dokunulmak ,sevilmek ,okşanmak istemez mi yahu :KK59:

geberik herifler sinirim bozuldu :KK11:

Cok tatlisiniz dostum :KK70::KK70::KK70:

Yani ben bekarim; evim, ailem, aksam konusacagim biri olsaydi evime kosa kosa giderdim. Hayat bazi insanlara daha kibar davraniyor, bu herif de benim gibi uzun sure sevgisiz kalsaydi elindekilerin kiymetini daha iyi bilirdi. Hayatin bazi seyleri comertce verdigi insanlar kiymet bilmiyor diyelim, esiniz de onlardan biri.

Rahat bırakın adamları yahu , ilgi ilgi ilgi , az biraz meşgale bulun kendinize o kadar merkez yapıyoruz ki istediğimizi alamayınca bir ton kavga.
Cicim ayları geçince böyle oluyor , okuyan bayanlar bilin siz de öyle sevgili zamanlarında ki gibi olmuyor.
Değişti böyle değildi falan değil mesele .

Boyle bir durumda gidip sen sarılmaya vs calisip sozlu olarak ilgi bekledigini vs surekli belirtiyormusun eger bunları yapıyorsan yapma artık hicbisekilde beklentin oldugunu gormesin tavırların "umrumda degilsin" olsun illa ki dikkatini cekecektir bu halin "çekmeli" .. haa zaten ustune dusmuyorsan ve adam hala seni umursamiyorsa üzgünüm ama bırak aşk ,heyecan ölmeyi sevgi bile ölmüstür en iyi ihtimalle can çekisiyordur evlilik tamamen sevgili ,flört gibi olmaz bencede o heyecanlar ayrıdır ama bu kadarda bitmez .. birbirine sadece cinsellik icin yaklasan iki cift .. hoş degil normalde degil

Ben bir gariplik göremedim durumunuzda. Biz de öyleyiz ama ben hiç rahatsız değilim bu durumdan. Yani normal yaşam devam ediyor, her dakka dipdibe olunmuyor. E şimdi eşim yattı ben odadayım, biraz önce tam tersiydi o uyanıktı ben uyuyordum :) oluyor yani..takmayın bu kadar..

asude bazen senin demirden falan yaratıldığını düşünüyorum ..Yani kadın bütün gece 8 koldan sarılsın dememiş ki insan azcık dokunulmak ,sevilmek ,okşanmak istemez mi yahu :KK59:
Kocasina kildan tuyden sebeplerle kirilmasin aralari iyi olsun diye yaziyorum. Adam kotu niyetli olsa sevismez de kadinla. Kocam benimle sevismiyo diye aglayan hatunlar da var omuzda yatmak biraz lukse giriyor

Rahat bırakın adamları yahu , ilgi ilgi ilgi , az biraz meşgale bulun kendinize o kadar merkez yapıyoruz ki istediğimizi alamayınca bir ton kavga.
Cicim ayları geçince böyle oluyor , okuyan bayanlar bilin siz de öyle sevgili zamanlarında ki gibi olmuyor.
Değişti böyle değildi falan değil mesele .

evli misiniz bilimoyorum ama siz öyle yaparsınız ..Meşgalesi olmayanlar ilgi bekler tezi de komik bence ..Ben ilgi göremeyeceksem ,asker arkadaşı gibi takılacaksam ,ya da sadece cinsel birleşmeden önce yanaşılacaksam bu evlilik bitmiştir ..Bunun rahat bırakmakla falan alakası yok ..Konu sahibi yanlış bir şeyler var diyor ..Keşke her okuduğumuz anlasak ..O zaman cicim ayı geçenler boşansın ne kadar saçma ..

Kocasina kildan tuyden sebeplerle kirilmasin aralari iyi olsun diye yaziyorum. Adam kotu niyetli olsa sevismez de kadinla. Kocam benimle sevismiyo diye aglayan hatunlar da var omuzda yatmak biraz lukse giriyor

yani arada sevdiğini ,ilgisi belli etse diye anladım ben biraz .Sadece cinsel ilişki öncesi yanaşıyor diyor ..Kötü bir durum ya ..Kadın farklı işte ,kedi gibi sırnaşmak,oynaşmak,sevilmek ,dokunulmak istiyor ..Lüks mü değil ki ,olması gereken bana kalırsa :KK43:

X