Niye ayni anda bi kac kizla flört eder bu erkekler :(

teQuiero

ℓιкє α вє&
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
41
0
Kizlar, görüstügüm biri var, takip edenler bilir: Italyan.
Her gün mesaj yazar, yani her gün olmasada iki günde bir kesinlikle.
Ilgi deseniz var yani.
Bu Cumartesi tanisali bir ay olacak, bu bir ay icerisinde, sadece bir defa yarim saatligine bulustuk.
Yanliz degildik, arkadaslarla birlikte. Aramizda araba ile 2 saatlik yol var. Tekrar bulusmak icin sordu, bende olur dedim, ama o konu bi daha gündeme gelmedi.
Facebook listemde var kendisi, takip ederim ordan, baska kizlarlada görüsüyormu diye,
iste orda baska kizlar buna hep sulaniyor, yani profiline mesaj birakiyorlar, napiyorsun, bayadir görüsemedik falan filan, (sanirim bu kizlarda cep numarasi yok, cünkü sen facedeyken ben yokum,ben varken sen yoksun falan gibi seyler yaziyo kizlar).
Bu kizlar kendisinden baya bi uzakta, baktim cünkü oturduklari sehirlere, en az 4-5 saat var aralarinda.
Iste buda cevap yaziyor, özledinmi beni, yok bilmem evet bayadir görüsemedik falan, kizin biri yazmiski, spor yapmaya gidicem birazdan, buda yazmis, ben ögle vakti sporumu yaptim, bi daha ki sefere gel beraber yapalim, kizda ben seni kondisyon konusunda gecerim ama demis, veeee en sinir oldugum yer, cevap olarak kiza söyle yazmis: yinede kazanan taraf ben olurum cünkü seninle en az 3 saat gecirmis olurum :KK66: :KK53: ayni böyle göz kirpma smileyleri falan yaziyo tam gicik oluyorum :63:
Yani böyle baska kizlara ilgi gösterince kafayi yiyorum, isin asli kizlar buna yazip duruyo, ama buda karsilik veriyo yani.
Benim halim vasat kizlar :KK59:
Aklimdan cikmiyor, cep telefonumda resimleriyle gezip duruyorum, gözümü telefondan alamiyorum, ondan her an birsey gelir diye. Yani artik banyoya bile giderken, telefon yanimda, iyice kafayi yemis durumdayim kizlar :2:
Baska kizlarla böyle oldugunu görünce, ben bi sinirle numarasini sildim, bütün mesajlarida sildim,
yani silmeye ne gerek vardi ki, bugün yarin yine mesaj atar, numarasi yine elime gecmis olur :KK1:
Bi daha görüsmek istemiyorum, kendimi uzak tutmaliyim niyetiyle silmistim.
Bana bi yol gösterin, günden güne kendimi dahada kaptiriyorum, uzak mi durmaliyim, yoksa duygularimi aciklayayim mi, yani düsünün 1 ay oldu artik, yeter :26:
Soguk mu davranayim, yoksa ilgimi arttirayim mi, ilgi konusunu abartmak istemiyorum, cünkü gördüm kü, kizlar buna bol bol ilgi veriyor, yani o konuda eksigi fazla yok.
Taktik falan mi uygulasam n'apsam :KK43:
Yada ona mesaj ile, benimle neden görüsüyorsun diye mi sorsam, zaten suan elimde öyle bi imkan yok, dedigim gibi numarayi sildim, o bana kesin yazar bugün veya yarin, iste o zaman niye benimle görüsüyorsun diye sorsam, yada baska ne denilebilir ki ?
Yoksa siz tanisma asamasinda, baska kizlarada ilgi göstermesini normal buluyor musunuz ? Yani sonucta henüz bi iliskimiz yok.
Ama baska kizlarada ilgi göstermesi, benim özel olmadigimi gösterir, yani her kiza ayni muamele :KK43:
Gerci kizlar buna yaziyor, onlar sulaniyor ama buda pas veriyor ...
Bana ise genellikle o mesaj atar, günaydin iyi geceler mesajlari da dahil.
Ama her gün mesaj atmalar ..

Son düzenleme:
kizlaarrrrrrrrr az önce facebook'da yazdi, cikmaliyim ise gidicem simdi, beni ararmisin diye, onda kontör kalmamis, sap gibi kaldim, numara'yi da silmistim :KK70: kirk takla attim, ne uydurayim diye, kazara sildim numarani yazacaktim, ama o an cikti facebook'tan, neyse özel mesaj yazdim, telefonun ayarlariyla oynadim, bütün numaralar silindi, istersen bi ara numarani yazabilirsin yazdim :KK53:

Son düzenleme:
canım bence normaldir, yabancılar öyle işte biliyorsun. bence buluşmak için send avet et bu sefer ve duygularını açıkla, hiçbir şey kaybetmezsin, en azından böyle oturup düşünmezsin :)

Konu içeriği nedeniyle "Aşk Hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşınmıştır.

Bana da çok garip gelmedi şöyle diyim yabancıların yaşam kültürünü sen daha iyi bilirsin bizlere göre anormal ama onlara göre normal olabilir. Senin kendine sorman gereken şey ben böyle bir adamla yapabilir miyim. İlgilenmiyormuş gibi davran ki o senin üstüne daha çok düşsün.
Bence böyle bir adamla ilişkinin pek bir sonu olmaz gibi geliyor hayatınının merkezine onu oturtma herşey yeniyken ondan biraz olsun uzaklaşmaya çalış. Onu unutturacak aklına getirmeyecek uğraşlar bul.

Son düzenleme:
Bir de şu var siz şuan sevgili misiniz? Eğer öyleyse ben bu şekilde mesajlaşmasına izin vermezdim.

Bir de şu var siz şuan sevgili misiniz? Eğer öyleyse ben bu şekilde mesajlaşmasına izin vermezdim.

yok sevgili degiliz, o yüzden sordum zaten, tanisma asamasinda normal mi, baska kizlarlada flörtlesmesi, yoksa ilgi odagi sadece ben mi olmaliyim diye ?

Eğer henüz sevgili değilseniz onun bu şekilde davranması normal, sizin onun bu flörtöz hallerine rağmen onun resimlerine, ilgi göstermesine hayran olmanız garip... Zira bu ilgiyi salt size göstermiyor, "mavi boncuk distribütörü"...Üstelik gördüğünüz sanal ortamın bir kısmı, görmediğiniz kısım ve reelinde neler yaşadığını tam olarak bilemezsiniz... Telefon numaralarının olmadığı çıkarımında bulunmuşsunuz da onların yoktur, başkalarının vardır, nereden bileceksiniz? Bu, sizdeki beğeni ve ilişki beklentisinin onda olmadığını gösterir... Öyle ya, sizden etkilense aleni bir şekilde neden kur yapsın diğer kızlara?

"Gerçi kızlar buna yazıyor ama" demişsiniz de o kızlar da karşılık göreceklerini bildikleri için yazıyorlar nitekim görüyorlar da... Yani onun için sizinle o kızlar arasında fark yok... Sizin için de onunla diğer erkekler arasında fark olmasın... Sokaktaki herhangi bir sevgili, eş adayıyla aynı uzaklıkta size... Üstelik sokakta daha sakin, artık birine bağlanmak isteyen daha doğrusu ne istediğini bilen birini bulmanız daha olası... Bu yazdıklarım adamı "tü kaka" yapmaz, o da gerçek bir ilişki yaşayana kadar "alabildiğince bal" almak istiyor demek "çiçeklerden"... (Bunu kültür farkıyla açıklamak da doğru gelmiyor bana, ruhunda "hovardalık" olur kimisinin...) Henüz o ilişkiyi yaşayacağı kadını bulamamış ki arayışı devam ediyor... :KK68:

Bu da son sorunuzu cevaplar: "Tanışma döneminde ilgi odağı elbette siz olmalısınız"... Hangi erkek beraber olmaya niyetlendiği, sevdiği kızın önünde (sanal-reel) başka kızlarla cilveleşir ki? Sadece siz değil, henüz kimseyle ciddi düşünmüyor demek ki... Zamana bırakın, henüz bir "ışık" göremedim ben... :KK51:

Ha bir de "erkekler" aynı anda birkaç kızla flört etmiyor konu başlığınızdaki gibi... Biz onlara "zampara" diyoruz ve genellemiyoruz... Aksi halde "hepimiz yedek kadrosundaki yerimizi alalım"... :KK34:

ciddi bir ilişki istemediği için, veya buna hazır olmadığı için aynı anda bi kaç kızla flört ederler

Valla şöyle söyliyim bu adamla bi ilişkiye başlamış olsanız bile kız arkadaşlarıyla olan samimiyeti asla son bulmayacaktır.. Bi kere seni özel bulsa gerçekten tanımaya değer biri olarak görse diğer kızlarla bukadar yakından ilgilenmez! Baksana bi tanesine '' yinede kazanan taraf ben olurum cünkü seninle en az 3 saat gecirmis olurum '' yazmış bu nedemek oluyo ki resmen o kızada sulantı olmuş.. İngiliz erkeği bu sanırım..Bunlar çok rahat olurlar canım sadece benimle ilgilensin benden başkasını gözü görmesin beni deliler gibi sevsin gibi bişiler bekleme derim :KK34: Çok çapkın belli ki Allah sana kolaylık versin akıllıca bi seçim yap fazla canın yanmasın daha çok az bi zaman olmuş 1 ay nedir ki ayrıca yarım saatlik kısa bir görüşme, unutur gidersin:100:

Kültür farklılığının sonucu işte bu. Siz fazla duygusal düşünüyorsunuz, adam ise fazla rahat. Türk erkeği olsa en azından başka kızlarla görüştüğünü saklardı. Bu adam yabancı olunca saklama gereği bile duymuyor. :KK1::KK1:

ja banada bi ay icinde asik olmayi yada ne bilim birinden hoslanmayi ögretin :)
gercekten alkisliyorum..
yanlis anlama ama senin italyan daha olgunlasmamis.. olgun biri olsa kizlarla bu sohbetleri herkeze acik olan bi yerde ettirmez... ve sanirim seninle de ciddi düsünmüyor, bu cok dogal tabiki, yasi kac basi kac. erkekler kadinlardan nede olsa biraz daha gec olgunlasiyor.. her durumun böyle olmama sartiyla.
sende kendini cok fazla ona odaklama.. nasibinde kismetinde varsa öyle yada böyle olcaktir, simdi degilse bi kac sene sonra. bu sirada baskalariyla arkadaslik kurmayi dene, kendini ugrastircak birseyler bul.

X