herkese günaydın benım yenı yenı selülit sorunum ortaya çıkamay başlamıştı dün nıvea nın selülit kremını aldım 2 haftada etkisini gösterıyormuş dün başladım bakalım sonuç ne olacak tabıı günde 2 litre su içmeye dikkat edıyom akşamları jimlestik yapıyom sonuçu olumlu olur inşallah kremın bı faydası görürsem yazarım
ben kullanıodum niveanın kremini kollagen yapımını arttırdığı için hem çatlaklara hem selülite ii gelir die düşünmüştüm ben düzenli spor yapıp duş alıodum ardından kremimi sürüodum baya etki gördm tawsie ederm arkadaşım 1 hafta kadar düzenli yapabildim ancak bunu sınawlarımdan dolayı ama yine de selülit görünümünü baya düzeltti tabi spor şart!
ben kullanıodum niveanın kremini kollagen yapımını arttırdığı için hem çatlaklara hem selülite ii gelir die düşünmüştüm ben düzenli spor yapıp duş alıodum ardından kremimi sürüodum baya etki gördm tawsie ederm arkadaşım 1 hafta kadar düzenli yapabildim ancak bunu sınawlarımdan dolayı ama yine de selülit görünümünü baya düzeltti tabi spor şart!
spordan kastın ne canım?
yani düz yürüyüş mü, özel egzersizler mi...?
masaj yapıo muydun peki?
bi de diyetle beraber mi uyguladın?
çok sordum kusura bakma, ama cevaplarsan çok sevinirima.s.
tekrar geri geliyomu onu merak ediyorum aslında ben?
eğer tekrar oluşacaksa bıraktığım gibi,yaza doğru yapmak daha mantılı görünüyo çünkü
teşekkürler cevabın içina.s.diyet hiç yapmadım aslında tam tersine çok yiyorum :) ama dietle uygularsanız eminim daha etkili olur.
aslında ne yapabiliosam onu yaptım cnm mesela bi gün çok yürüdüysem alışveriş fln yaptıysam o gün halim kalmadığından başka bişi yapamıodum ama onun dışında yaptığım fix hareketler war bisiklete bindim çok 2 günde bir yarım saat binmeye çlştm en az bi de akşamları plates yaptım bacaklarım ve kalçam için, çok düzenli yapamadım ama yine de baya etki etti derslerimden ve gün içindeki yorgunluğumdan çok düzenli yapamadım ama siz yaparsanız kesin çok ii etki eder. masaj da kremi sürerken yapıodum emmesi için iice genelde duştan sonra kremi sürdüm ki daa ii emilsin die
bu arada çok su içmeyi unutmayın:)
bi de selülit ve çatlaklar için içerden besleyen bi beslenme programı oluşturmaya çalışıorum kendime. tıp öğrencisi olduğum için dışarıdan beslemek yetmicek die düşünüorm. henüz araştırma halindeym tam bişeyler çıkınca ortaya hbr werirm size de isterseniz
bu arada msjını baya geç gördm cnm kusura bakma
kızlar ben de avonun kremini kullanmıştım.2 ay kadar,evet işe yaradı ve selülitlerim gitmişti.ama maalesef sigara içtiğim için geri geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?