• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selülit Nivea Selülit Kremi Kullananların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

flztanir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2007
37
0
86
43
Ankara
herkese günaydın benım yenı yenı selülit sorunum ortaya çıkamay başlamıştı dün nıvea nın selülit kremını aldım 2 haftada etkisini gösterıyormuş dün başladım bakalım sonuç ne olacak tabıı günde 2 litre su içmeye dikkat edıyom akşamları jimlestik yapıyom sonuçu olumlu olur inşallah kremın bı faydası görürsem yazarım

herkese günaydın benım yenı yenı selülit sorunum ortaya çıkamay başlamıştı dün nıvea nın selülit kremını aldım 2 haftada etkisini gösterıyormuş dün başladım bakalım sonuç ne olacak tabıı günde 2 litre su içmeye dikkat edıyom akşamları jimlestik yapıyom sonuçu olumlu olur inşallah kremın bı faydası görürsem yazarım

herhalde bir faydasını görmedin yazmadığına göre :sm_confused:

goodbay selülit aldım ben de ama bacaklarım için değil. sanki bel bölgemde biraz selülit olmaya başladı.

ben de goodbay kremi aldım ve de her gün hareket yapıp bol bol su içiyorum

gerçekten düzenli hareket spor yapınca ve de düzenli beslenme olunca azalıyor

ben kullanıodum niveanın kremini kollagen yapımını arttırdığı için hem çatlaklara hem selülite ii gelir die düşünmüştüm ben düzenli spor yapıp duş alıodum ardından kremimi sürüodum baya etki gördm tawsie ederm arkadaşım 1 hafta kadar düzenli yapabildim ancak bunu sınawlarımdan dolayı ama yine de selülit görünümünü baya düzeltti tabi spor şart!

ben kullanıodum niveanın kremini kollagen yapımını arttırdığı için hem çatlaklara hem selülite ii gelir die düşünmüştüm ben düzenli spor yapıp duş alıodum ardından kremimi sürüodum baya etki gördm tawsie ederm arkadaşım 1 hafta kadar düzenli yapabildim ancak bunu sınawlarımdan dolayı ama yine de selülit görünümünü baya düzeltti tabi spor şart!

spordan kastın ne canım?
yani düz yürüyüş mü, özel egzersizler mi...?
masaj yapıo muydun peki?
bi de diyetle beraber mi uyguladın?
çok sordum kusura bakma, ama cevaplarsan çok sevinirima.s.

tekrar geri geliyomu onu merak ediyorum aslında ben?

eğer tekrar oluşacaksa bıraktığım gibi,yaza doğru yapmak daha mantılı görünüyo çünkü

spordan kastın ne canım?
yani düz yürüyüş mü, özel egzersizler mi...?
masaj yapıo muydun peki?
bi de diyetle beraber mi uyguladın?
çok sordum kusura bakma, ama cevaplarsan çok sevinirima.s.

diyet hiç yapmadım aslında tam tersine çok yiyorum :) ama dietle uygularsanız eminim daha etkili olur.
aslında ne yapabiliosam onu yaptım cnm mesela bi gün çok yürüdüysem alışveriş fln yaptıysam o gün halim kalmadığından başka bişi yapamıodum ama onun dışında yaptığım fix hareketler war bisiklete bindim çok 2 günde bir yarım saat binmeye çlştm en az bi de akşamları plates yaptım bacaklarım ve kalçam için, çok düzenli yapamadım ama yine de baya etki etti derslerimden ve gün içindeki yorgunluğumdan çok düzenli yapamadım ama siz yaparsanız kesin çok ii etki eder. masaj da kremi sürerken yapıodum emmesi için iice genelde duştan sonra kremi sürdüm ki daa ii emilsin die
bu arada çok su içmeyi unutmayın:)
bi de selülit ve çatlaklar için içerden besleyen bi beslenme programı oluşturmaya çalışıorum kendime. tıp öğrencisi olduğum için dışarıdan beslemek yetmicek die düşünüorm. henüz araştırma halindeym tam bişeyler çıkınca ortaya hbr werirm size de isterseniz
bu arada msjını baya geç gördm cnm kusura bakma

tekrar geri geliyomu onu merak ediyorum aslında ben?

eğer tekrar oluşacaksa bıraktığım gibi,yaza doğru yapmak daha mantılı görünüyo çünkü

cnm şimdi bende ergenlikten kalma çatlaklar war we selülit son 1 yılda oluştu. hangisini sorduğunu anlamadığım için ikisine de cwp weriorum:
bu kremi ben baharda kullanmıştım yazın pek kullanamadım
-ince çatlaklarımın bi kısmını yok ettiğini düşünüorm ama daha ii anlamam için bronzluğumun brz gitmesini bekliorm hani bronzluk kapatıo ya bi nevi. kalın kısımlarında derinliğinin azaldığını hissediorum daha yumuşak yapıo bi kere krem orası kesin. kısa süreli etkisi olarak elinize çatlak yerler gelmio teninize değdiğinizde bu güzel bi his bence :)
-selülitler açısından da yazın kremi sürmesem de çok yüzdüğüm ve haraketli olduğum için (tabi bi de annişimin sağlıklı yemekleri saolsun:)) artış olmadı ama selülitler biliosunuz ki dikkat etmediiniz anda geri dönüolar ne yaptırırsanız yaptırın

umarım yardımcı olbldm kızlar;)

diyet hiç yapmadım aslında tam tersine çok yiyorum :) ama dietle uygularsanız eminim daha etkili olur.
aslında ne yapabiliosam onu yaptım cnm mesela bi gün çok yürüdüysem alışveriş fln yaptıysam o gün halim kalmadığından başka bişi yapamıodum ama onun dışında yaptığım fix hareketler war bisiklete bindim çok 2 günde bir yarım saat binmeye çlştm en az bi de akşamları plates yaptım bacaklarım ve kalçam için, çok düzenli yapamadım ama yine de baya etki etti derslerimden ve gün içindeki yorgunluğumdan çok düzenli yapamadım ama siz yaparsanız kesin çok ii etki eder. masaj da kremi sürerken yapıodum emmesi için iice genelde duştan sonra kremi sürdüm ki daa ii emilsin die
bu arada çok su içmeyi unutmayın:)
bi de selülit ve çatlaklar için içerden besleyen bi beslenme programı oluşturmaya çalışıorum kendime. tıp öğrencisi olduğum için dışarıdan beslemek yetmicek die düşünüorm. henüz araştırma halindeym tam bişeyler çıkınca ortaya hbr werirm size de isterseniz
bu arada msjını baya geç gördm cnm kusura bakma
teşekkürler cevabın içina.s.
araştırmalarının sonucunu da sabırsızlıkla bekliyorumyerimseniben

kızlar ben de avonun kremini kullanmıştım.2 ay kadar,evet işe yaradı ve selülitlerim gitmişti.ama maalesef sigara içtiğim için geri geldi.

kızlar ben de avonun kremini kullanmıştım.2 ay kadar,evet işe yaradı ve selülitlerim gitmişti.ama maalesef sigara içtiğim için geri geldi.

canım sen sadece kremmi kullandın, yoksa spor yada beslenmeyle de destekleyerekmi selülitler gitti, sadece krem kullansak ve gitse ne güzel olur fisfisfis

ya ben bu niveayı iki kutu kullandım ama pek bi etki görmedim düzenli kullanmadığım için mi acaba pek bi değişim olmadı yanii akannehir

Kızlar bende iki sene önce niveanın ürününden kullanmıştım işe yaramıştı, selülitlerimin görünümünde epey düzelme olmuştu. Acaba yine mi alsam diye düşünüyorum. fisfisfis

Nivea nın good bye cellulite ürününü annem kullanıyor yaklaşık 2 yıldır.Nedense hep gider gider aynısını alır =) Banyodan/duştan çıkınca ve sabah günlük kıyafetlerini giymeden önce sürer hep basen popo bölgesine.
48 yaşında kadın ama inanmazsınız o yaşa göre çok çok az selüliti var.

Sonuçta bu kremler selülitin oluşmasını yavaşlatır,olanı biraz geçirir filan ama yaşam tarzınızı tamamen değiştirmeden de sonsuza kadar sürücek bi etki beklemeyin derim ben.

surdukce etkisini ben de gordum ne yalan soyleyeyim, spor ve masajla azaldi da.. Devamli yapmak lazim, bir yastan sonra kendiliginden olmuyor bazi seyler : )

ben niveanın kavanozda olan q10 reshaping creamini kullanıyorumm.düzenli bacak hareketleriyle birlikte çok işe yarıyor

Ben de diyet yapacağım ramazandan sonra yeniden. 15-20 kilo vermek için kapsamlı bir diyetle birlikte bu kremi uygulamayı düşünüyorum. İşe yaradığını söylemiş bir çok kişi, deneyeceğim ben de :)

Back