• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Nıvea mı garnırer mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

generous

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
109
-1
0
Hatay
Kızlar yardımcı olursanız çok sevinirim. Jel, peeling, nemlendirici, tonik olarak hangi markayı önerirsiniz? Nivea mı Garnier mi? Garnierin bb kreminden çok memnunum ama diğer ürünlerinin yorumlarını yetersiz buldum. Nivea da kimisi tüylenme yaptığını söylüyor. Çok araştırdım ama karar veremedim. Aslında fiyatları biraz daha uygun olsaydı dermokilden vazgeçmek istemezdim.. Şimdiden teşekkürler.. :kkk:

Kızlar yardımcı olursanız çok sevinirim. Jel, peeling, nemlendirici, tonik olarak hangi markayı önerirsiniz? Nivea mı Garnier mi? Garnierin bb kreminden çok memnunum ama diğer ürünlerinin yorumlarını yetersiz buldum. Nivea da kimisi tüylenme yaptığını söylüyor. Çok araştırdım ama karar veremedim. Aslında fiyatları biraz daha uygun olsaydı dermokilden vazgeçmek istemezdim.. Şimdiden teşekkürler.. :kkk:

canım bence cildin için kaliteli ne varsa onu kullan, ben de bazen pahalı diye ucuzu seçiyorum düzeltmek için daha çok para döküyorum :)) ama en ucuzu evde doğal bakım :))
peeling olarak yoğurt+limon+şeker maskesi ,aktardan kilo ile kil alıp ondanda maske yapabilirsin,ben bazen şeker yerine karbonat bile katıyorum,
nemlendirici olarak kuru/normal bir cildin var ise acıbadem sütü ya da buğday yapı ama az sür, yağlı bir cildin var ise yağsız nemlendirici al ama dermokozmetik bir ürün olsun,
tonik olarak favorim sabah maden suyu+gül suyu, akşam maden suyu+gül suyu haftada bir iki de içine elma sirkesi ya da limon katarım :) yüzdeki mikropları bakterileri öldürsün diye,
15 günde bir de yaş/kuru fark etmeksizin maya maskesi :))

Ama bir cilt analizi yaptır derim artık her yerde ücretsiz ürünlerini ona göre alırsın,
haydi afiyet olsun :)))

ben niveadan hiç memnun kalmadım :19: garnier kullanmadım ama niveadan iyidir gibi geliyor

bu arada ben profesyonel cilt bakımına başladım, siyah noktalarım ürün kullanarak çıkacak gibi değil di, limon suyu,maden suyu, gül suyu ya da sirke günlük bakım için çok iyi, ancak derinlerde fazla olduğu için bunlar benim yüzümü günlük aydınlatıyordu, 2 gün yapmasam suratım yine bozuluyor, stresten cildim fazla sebum salgılıyor, gitim kadın tüm noktaları sıktı, 4 seans daha gideceğim, gözle görülür burnum temizlendi,bide dermokozmetik olduğu için la roche posay temizleme ürünlerini, güneş kremini aldım. sivilcelerim azaldı, yüzüm daha temiz görünüyor :)) suratım tamamen düzelene kadar evde bakıma geçmeyeceğim, düzelince ve dengesini oturtunca evde doğal bakıma devam :))

Back
X