- 15 Nisan 2010
- 794
- 15
- Konu Sahibi selmaizmirli
ama nesa olr bn yenı aldım 10 qun fln oluo gayet guzel nemlendırıo cok da ii..! eczaneden almıstım her cesıdı de wadı..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki kızlar siz hala nivea alabiliyor musunuz ?Ben gittiğim kozmetikçilerde fabrika üretimi durdurdu diyorlar.
bende bulamıyorum uzun zamandır gidip salak gibi Flormar Lip Care cherry aldım .. yapıs yapıs parlak süremiyorum ölesine duruyo dolabımda
Arkadaslar nivea nın mat olanlarından bulan alan varsa yazsın lütfen :S
bende eski serisindeki vişnelisinden istiyorum tekrar üretime başlasalar keşke rengi müthişti
ankarada moda çarşısının içinde bi kozmetikçide var niveanın mat lipstickleri. yeni aldım ama eskisi gibi doğal bi kırmızılık vermiyo bi tuhaf böle direk ruj gibi kırmızı yapıyo. eskiden dudakta bişi sürülü olduğu belli bile olmazdı hafif sağlıklı bir renk verirdi. şimdi aldığım öyle değil mat ama çok yoğun renk veriyor. bir de eskiden tadı vardı meyve gibi ama şimdi o tat da koku da yok. dışarda yığılı bir şekilde vardı oradan aldım. acaba bozuktu filan mı anlamadım???