• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Nivea diamond gloss saç köpüğü !!!

Aynen kuzum yaa nivea yı seviyorum ben yüz temizleme ürünlerinden duş jellerine eşimin traş jellerinden güneş kremine kadar herşeyimiz nivea bizim :KK48: saç köpüğünüde alıp deniycem diamond gloss yumuşaklık ve parlaklık veriyomuş diamond gloss'u deniycem ben :) haber vericem sanada mutlaka eğerki sertleştirmez ve saçta kalıntı bırakmazsa tamamdır bu iş :KK19:

Fıstığım korur kesinlikle bu köpükler aynı zamanda bakımda yapıyor ben deniycem yaa koydum kafaya :KK15:
Canım aynen bendede çok ürünü var niveanın güzeldir belki ama ben dün avmde gezerken taftın 2 no.suyla nivea arasında kaldım nivea 4 numaraydı neyse bende taftı aldım ne bileyim aşırı sert yapmadı ama yinede sertleştirdi senden haber bekliyorum canım ben artık taftı bitirir eğer niveadan memnun kalırsan onu alırım tatlım

Canım aynen bendede çok ürünü var niveanın güzeldir belki ama ben dün avmde gezerken taftın 2 no.suyla nivea arasında kaldım nivea 4 numaraydı neyse bende taftı aldım ne bileyim aşırı sert yapmadı ama yinede sertleştirdi senden haber bekliyorum canım ben artık taftı bitirir eğer niveadan memnun kalırsan onu alırım tatlım
taftın pembesini benim yengem almış ona sormuştum 3 numara olanı hani.. bana taft almada ne alırsan al dedi :KK43: taft saçı çok sertleştiriyo dedi.. ben nivea ya güvenirim daha almak nasip olmadı ama en kısa sürede alıcam pantene nin köpüğü bilem bitti nerdeyse bize köpük dayanmıyo valla :KK48:

Back