nisanliyken kıyafet alma

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.696
4.441
103
31
Merhaba sizin orada adetler nasıl bizde Nisan'da bayramda evlenirken geline kıyafet alınır kız tarafı da az buçuk erkek tarafı kadar olmasa da alır bana Nisan'da sadece abiye alındı erkek tarafına gömlek mendil aldık bayramda kayınvalidem kıyafet gönderdi biri yaşı buyuk bayan göre digerini beğenmedim ama söylemedim hatır gönül olsun diye giydim pantolon bir hafta giymeden yırtıldı nişanlıma tekrar hediye aldım ona anne ve kardeşlerine nikah elbisemin parasını istedim ayakkabı çanta hediye gelmedi bunu belirttim nişanlıma nişanlım nisanlanmadzn önce doğum günümde bana sevgililer gününde kıyafet aldı acaba çok mu istiyorum hani nasıl desem Nisan'da ne biliyim takimelbise olsun yahut elbise herhangi bir tiosrt bile hediye gelmedi

Nişanlı olmak donunuza kadar k.v yada nisanliniz alacak diye birşey yok kimse kimseye almak zorunda da değil zaten siz de yok ayakkabı, yok çanta yok takım hep bir talep ve istek arzusu içerisine girmişsiniz

Boyle adetler cok banel kaldi artik. Pesine dusmeyin.

Oho siz daha şimdiden don çorap derdine düştüyseniz, bu iş alacak verecek kavgasına döner. Nişanda onu almadılar, eşyaları ben x marka istedim onlar y aldılar. Düğünde az altın taktılar, bizimkiler daha çok taktı. Çocuğuma benimkiler tam altın taktılar, onlar çeyrek getirmiş. Böyle uzaaaar gider. İlerisi daha sıkıntılı bilin istedim.

Bence takılmayın bu tür şeylere gelip geçici şeyler ömür boyu o kıyafeti giyecek değilsiniz ya. Alacakları iki parça kıyafete mi kaldınız

Adama bir şey almayın da adamdan dinlenmeyin de. Adama hediye alacak paranız varsa hediye almayın kendinize kıyafet alin olsun bitsin. Ne zorlastiriyorsunuz hayatı kendinize

Sen bayram çocuğu musun da kıyafetlerini birilerinden bekliyorsun?
Gene başkaları adına utandık. Adet falan değil, görgüsüzlük bunlar.

Hem aldıklarını da zaten beğenmemişsin. Ne avam muhabbetler, of uykularım kaçıyor.

Evet haklısınız tabi ama sey bayramda sarmasını tatilisini yapmak önce onlara ziyarete gitmek yeme içme bir olması da adettir derlerse ne yapacaksınız?
Yok öyle hep bana hep bana )

İyi yönünden bakın madem hala bu adetler var sizin orada, onlar yapmıyorsa vakti gelince siz de onların istediği adetleri yapmasınız ne güzel. Kafanız rahat olur takılmayın bunlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…