• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlıyken aldatıldım..yazık oldu herşeye

uskudar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
117
3
68
İstanbul
benim hikayem 2.5 yıllık bir hikaye;(biraz uzun kusura bakmayın)

bundan 2.5 yıl önce görücü usulü olarak tanışmıştık,ben okurken beni istemeye gelmişlerdi..aslında ben yanaşmam böyle tanışmalara ama nasip kısmet dedik tanıştık..ben o zaman 3.sınıfta üniversitede öğrenciydim.okulum bittikten sonra sözlenicek ve 1 yıl içindede evlenicektik.planlarımız böyleydi.1.5 yıl boyunca ikimizde isteyerek ve severek çok güzel günler yaşadık.çok istiyordu benimle evlenmeyi.o kadar çok seviyorduki beni,bunu görüyordum onda.herşey rüya gibi tadında devam ediyordu..herkes beni gelinleri olarak kabullenmişti.biri bana bişey dese asla toz kondurmazdı.tek sorunumuz onun işsiz olmasıydı ve benim okulum bitmesine 1 ay kala iş buldu.ben mezun olduktan sonra hergün beni sıkıştırıp ne zaman söz yapıcaz deyip duruyordu..1 temmuzda sözlendik..herkes bizi çok kıskanırdı..ama sözlendikten 2-3 ay sonra o çok değişti.eskisi gibi ilgisi yoktu.arayıp sormazdı o kadar ,çağırsam gelmek istemez kendince bahaneler uydururdu.bende arayıp sormasam araya bu sefer mesafe girerdi bende arardım.Neden böylesin ne oldu sana diye? sorsam bişey yok sadece çok yoğun çalışıyoruz,başka iş bulsam çıkıcam derdi.hem ona hemde kendime iş arardım evde dururken.bu şekilde ilgisiz hareketleri birkaç ay sürdü artık dayanamadım ayrılmak istiyorum dedim kabul etmedi,ayrılmadı..herşeyi yoluna koyucağına eskisi gibi olacağına dair sözler verdi ve sanki sözünü tutmuş gibiydi !! mart ayında nişan yapmayı düşünüyordum,ona sordum,istermisin nişanlanmayı nediyorsun dedim,kafanı karıştıran bişeyler varsa şimdiden söyle yol yakınken bitsin dedim.öyle bişey olmadığını,nişan hazırlıklarına başlamamı söyledi...ve ben nişanı yaptım.o kadar güzel bir nişan olduki 600 kişilik salonu ağzına kadar doldurduk.kaç şehirden misafirlerimiz geldi.düğün gibi bir nişandı.hatta nişandan sonra ben iş buldum onada başka güzel bir iş bulduk..önümüzde engel kalmamıştı artık..ama nişandan 1 ay sonra o yine değişti..ve bu sefer bana karşı konuşmaları hakaret boyutuna ulaştı.çok değişmişti,onu tanımak,anlamak çok zordu.bişey sorsam bağırıp çağırır,bişey yok deyip kestirip atardı..artık günlerce aramazdı..ne oluyor bize neden bu hale geldik derdim.sabahlara kadar ağladım sinirimden.en ufak şeyden kavga eder,bu kavga daha sonra büyür giderdi..benimle iyi geçindiği zamanlar çok azdı.bize geldiklerinde en sevdiği yemeklerden yapar,etrafında pervane olurdum.onun için güzel giyinirdim ama pek takmazdı.bugün iyise yarın kötü olur,dengesiz davranırdı.bana karşı o kadar vicdansızdıki,ağladığım zaman bile umursamazdı.nişanlılık nedir bilmedim,hep başkalarına özendim.nerde o evlenmek için can atan adam nerde şimdiki acımasız adam.düğüne 2 ay kalmıştı ve ben çok kararsız kalmıştım.hergece Allaha dua ediyordum bişey varsa bana evlenmeden göster diye..eve mutfak dolabı istemiştim sonuçta çeyiz sericektim..bunun yüzünden yine haksız yere hakaretler işittim,bir dövmediği kalmıştı.bunca yaşadığım,duyduğum şeyler içinde özür falan duymadım ve artık dayanamdım,gururum yeterince incinmişti..gücümde kalmamıştı.ayrılmak istedim oda kabul etti.ondan sonra araya aileler girdi,çevremiz girdi ama olmadı,düzelmedik.daha sonra teyzesi aradı beni gerçekleri anlattı.eski çalıştığı yerde bir kızla tanışmış uzun zamandırda onla görüşüyormuş ve kız beni biliyormuş.bir ara kızdan ayrılmak istemiş,kızda beni bırakırsan nişanlına herşeyi anlatırım ve sonrada intihar ederim diyerek tehdit etmiş onu.zamanında sadece teyzesine anlatmış bunu.teyzeside nişanlını bir başkası için terketme değmez demiş.bunca emek,çapa boşa gitmesin..2.5 yıl bekledi,sevdi seni demiş.duyunca şok oldum ne diceğimi bilemedim.demek ki bunca çektiğim çile bir başkası yüzündenmiş..düşündüğüm zaman kimse ona baskıda yapmadı evlen diye..en çok o ailesine baskı yapardı söz yapalım artık diye.benim gibi herkesin güveni bitti ona karşı..herkesi o kadar çok kırdı ve üzdüki..resmen 180 derece dönmüştü.ama işte Allaha şükrediyorum evlenmeden gerçek yüzünü gördüm..umarım benim yaşadıklarım kimsenin başına gelmez..

geçmiş olsun kendini toparladıktan sonra yeni aşklara yelken açarsın ama bu sefer kaptan sen ol

hayır aramadı hiç..en son kuzeninden duyduğum şey onun yüzüne bakmaya yüzüm yok.. bu saatten sonrada olmaz artık demiş..

canim cok üzüldüm gecmis olsun.
evlenmeden kurtulmussun iste üzme kendini hic olan sana olur.
ya evlendiginde ögrenseydin,evlendigin zaman sana bu ihaneti yapsaydi o zaman senin icin daha zor olurduboshayallersmile
sen yoluna devam et artik allah gönlüne göre birini cikarir karsina.

nerden dönsen kardır. yine Allahın sevgili kuluymuşsun daha kötü şeyler de olabilirdi.inşallah en kısa zamanda atlatırsın. hiiiiiiç bile sıkma canını.

kurtulmuşsun canım Allah'ın sevdiği kuluymuşsun valla ....etrafımda büyüklerim hep der bir erkek kadınına hiçbir şey yokken kötü davranmaya başlarsa muhakkak başka bir kadın vardır der....gördüklerimin sonunda da hep başka kadın çıkmıştır arkadaşlarımda yazık bu emeklere...

inanın onun için üzülmüyorum aklıma geldikçe sadece nefret ediyorum..tek üzüldüğüm şey emeklerimin çapalarımın boşa gitmesi..2,5 yılıma üzülürüm..

Valla canım yol yakınken bitmesi en iyisi olmuş senin için peki sen teyzesinden bunları duyduktan sonra naptın konuştunmu ona sordun mu o ne dedi ??

2.5 yil insan hayatina kiyasla cok onemsiz canim, ustelik evlenmeden gercek yuzunu gordugun icin kayiptan ziyade kazanc olmus senin icin. uzerinden 2.5 sene gecsin bak hicbir seyin kalmayacak. cok mutlu olursun insallah...

cnm benim yaa..seni o kadar iyi anlıyorumkii..bir defa nişanlılık yaşadım kabusla bitti..şimdi yine nişanlıyım ve aramasından değiştiğinden yakınıyorum konu açıp sürekli fikir istiyorum herkesten..hangi duygular içinde olduğunu biliyorum..onun içinde sana asla üzülme diyemem çünkü bunun faydası olmaz bunu biliyorum..rabbimm yardımcın olsun..şu an benimde içim içimi yiyor ama,olacakların önüne geçememki..olan oluyor ne kadar mücadele etsende

okurken kendimi senin yerin koydum
feci bi durum
o insan çok pişman olacak bence

şanslıymışsın ki evlenmeden önce bunlar olmuş

Son düzenleme:
cnm benim yaa..seni o kadar iyi anlıyorumkii..bir defa nişanlılık yaşadım kabusla bitti..şimdi yine nişanlıyım ve aramasından değiştiğinden yakınıyorum konu açıp sürekli fikir istiyorum herkesten..hangi duygular içinde olduğunu biliyorum..onun içinde sana asla üzülme diyemem çünkü bunun faydası olmaz bunu biliyorum..rabbimm yardımcın olsun..şu an benimde içim içimi yiyor ama,olacakların önüne geçememki..olan oluyor ne kadar mücadele etsende

işallah benim başıma gelenler şeyler senin başına gelmez...ve en yakın zamanda düğün tarihinizi alın..eğer şüphelendiğin bişeyler varsa al karşına konuş , asla seni üzmesine izin verme..böyle şeyler uzadıkça suyu çıkıyor

2,5 yıl boşa falan gitmemiş bence, tecrübe yenilen kazıkların toplamıymış.. bundan sonra hiçbi ilişkinde o kadar azar yemez, kendini o kadar ezdirmezsin. tabi yaşananlar çok kötü, etkisini hayatına başkası girse de kaybedeceğini sanmıyorum.azalır, üstü kapatılır ama unutulmaz.. Allah sabır versin, karşına sana layık unutturacak birini hazır olduğun zaman çıkarsın inşallah

bi de rahatlatır mı bilmiyorum ama bu tip ayrılıklarda sebep olan "köpek gibi" pişman oluyo merak etme ;)

o değil de teyzesi bi acaipmiş. 2.5 yılını başkası için heba etme demiş, sanki oğlanın kabahati yok. kurtulduğuna sevin bacım ya evleneydin... geçmiş olsun.

ALLAH ın sevdiği kuluymuşsunuz . Evlenmeden önce gerçekleri öğrenmişsiniz . Eğer bunlardan , ewlendikten sonra haberinizolsaydı , sizin için çok yıkıcı bir durum olurdu .

İşinize odaklanın we önünüze bakın . Hayat herşeye rağmen dewam ediyor . Yolunuz açık olsun ...

Back