• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlıyım Kayınvalidem hakaret etti.. Ne yapacağım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sarp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sarp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2009
357
1
96
58
Denizli
arkadşalar lütfen yorum yazın

yeni nişanlandım nişanlım üniversite mezunu ben lise mezunuyum ama çalıştığım şirkrtte iyi bir koumdayım
nişanlanmadan önceailesiyle tanıştım oda benim ailemle tanıştı onay da verildi nişanlanan kadar geçen sürede arada telefonla aradım ama çok sık değil daha ortada bşi yok benim hakkımda ne kadar hafifi kız demesinler diye düşündüm sonra nişanlıma bizi aramıyor soğuk duruyor demişler ablam da sende daha sık ara demekki yakınlık kurmka istiyor dediler bu arada isimleriyle hiyap ediyorum ve siz diyorum tabi ne demen gerekir ki zaten
ama bu süre zarfnda benimoğlum üniversite mezunu ne zorluklarla okuttuk beni kimse oğlumdan ayırama falan gibi sözler söylüyor

neyse dedik anneler oğlundan kopacağını zanneder seni tanıyınca fikirleri değişir seni tanımalarını sağla dedi ablam onlar başka şehirde oturuyor seni kimden sorcaklar kendini tanıtmak sana adüşüyor falan dediler

nişan günü geldi çok güzel
bir şeklde ağırladık her ince ayrıntııy düşündük ve hazırlığımızı onların mutlu edecek şekilde yaptık
ben işe başladım nişanlım izin günlerydi oda benim yanıma falan geldi iş çıkışı biraz dolaşıp sonra evlerimize gidiyorduk nişanlım ayrı yaşıyor üniversiteden sonra ayrı yaşamaya devam etmiş zaten ailesinin yanındada ona uygun iş imkanı yok ailesi onu evinde kalıyor

bu arada nişanımım üçüncü günü berber nişan videoso seyrediyoruz bana akrabalarım hepsi altın taktı ordan biri ne kadar çok takı takıldı düğünde neler takılr falan dedi kayıvalidemde yok canım ne takıldıki düğünde takmazlar dedi bende hayır dedim düğünded takılır bizim gelenkelrimiz böyel falan dednim işte şunu gelini şöyle falan dedyip başka gelinleri övüyor benim yanım da biraz bozuldum ama belli etmedim

benhala siz diye hitap ediyorum nasıl değiştierim hemen sen diye hitap edemedim anne bab falan da diyemedim memleketlerine gitsinlerde telefonda söylerim yüzlerine söylemeye utandım yani daha üçgün olmuş ya yapamadım işte

kayıvalidem birden yüüksek sesle bizimle neden mesafeli konuşuyorsun diye i çıkıştı bana nişanlım araya irdi bende sizie saygım sebebiyle böye konuşuyorum kötü bişi dmedim demedim

bu defa nşanlıma döndü başkalrında bulamadığın bunda bulduğun nedir salak manyak daha bir sürü hakaret

ben ağlamya başladım bu defa ban acıtasyon yapma sen ne kadar cinsin senin gözlerinden belli zaten falan diye bağırmazmı ben tuvalete kaçtım ama evde bir kavga bunumu buldum ben seni okuutum gel buray sen ablanlarla bir oldun benim oğlum yağlı kapı dimi güzel lokma ay aklıma gelmiyor daha

nişanlım da çıkalımdedi bende bir dakka neler söyick bekle dedim benim hakkımda neler düşünüyomuş duymal istiyorum dedm

sonra beni tanışaydınız bana bunları söylemezdiiz dedim çıkarkende arkamdan terbiyesiz diye bağırıyor benim hiç bir kötü sözüm olmadı oğluyla bağrıştılar hep

telefonumu kappatım sabaha kadar uyku yok tabi telefou açınca sesli mesaj geldi oğluml san a mutluluklar yolun açık ablanlarla tepe tepe kullanın sana oğlumun evine notlar bıraktım demiş
bende hemen eve gitmek istedim ne yazmış benim için diye aayyy evin her yeri not dolu bizim hediye ettiğimiz bohça türü bişi onun üstüne yazmış sen bu kadar ucuzsun işte
benim kart vizitimin üstüne bişiler yazmış sen busun işte falan ben çalıştığım şirkette kısım şefiyim belirteyim

oğlum iyi lokma oğlunada salak geri zekalı dah çok yazmışta utanıyorum yazmaya
ablamlar hiç kötü bişi demedi herkes hayırlısı olsun sen iyisin bilirsin dediler

ablam arayalım konuşalım bu deemk diyor ama nişanlım müsade etmedi ben onları sildim bundan sonra beraberiz dedi
ben senin notlerı görmediğini hepsini topladığımı söyledim babama dedi bekle annem arar özür diler dedi ama özü rdilemesi neyi değiştireckki unutulurmu bunla r

sizce ailem devreye girmelimi yoksa beklemlilermi ablam ısrar ediyo aryıp konuşucam diye nişanlım müsade etmiyor annemi tanıyorum pişman olucak diyor

benim annem babam yok vefat etiiler bunu da belirteyim bu yüzden ablamlar arada

gerçekten zor bir durum ..sanki kayınvaldeniz dolmuş dolmuş en sonunda patlamış gibi size karşı ..

ablalarınız yani aile büyüklerinin devreye girmesi bence daha iyi olur...sahipsiz sanıyordur.

bu durumu hak edicek hiç bişi yapmadım sanıyorum daha tanışalı 2 ay bile olmadı toplam ikinci görüşmemiz ne yapmış olmam lazım ki bu kadar kötü sözü duydum anlamadım sanıyorum oğluyla benim hakkımda çok konuştu oda beni savundu bu yüzden gıcık kaptı ban a oysa ben annemi kaybettiğim için lütfen annene daha yakın ol kaybedince kıymetini alarsın falan diyordum
belki bu yüzden soğuk annesine karşı bana nasıl dedin ki anne seni istemiyor diye

Umarım kayınvaldenden uzak bir yerde yaşarsınız evlenirseniz...

Çok edepsiz bir kadınmış açıkçası..Ne hakkı var ki seni rencide etmeye....:mymeka:

Ben olsam kendimi tutamaz kıyameti kopartırdım..

Oğlum üniversite mezunu beni oğlumdan ayırma da ne demek yaaa? Ruh hastası bence...Çok yakın oturursanız çekeçeğiniz var...Bu kadın oğlunun mutluluğunu istemiyor mu ??? Sizinle çok uğraşacağı kesin....

terbiyesizlik bu baska birsey deil. bu sizin aranizda kuyruk acisi gibi kalir bence. oyle ozurle falan unutulmaz. nisanlinin zoruyla ozur dilerse iice dis biler zaten. siz nisanlinizla mutu olcaksaniz. onlarla mesafeyi koruyabilcekseniz yolunuza devam edin mutlu olmaya bakin ona inat. yok deilse bu kaynanayla bu is olmaz!

gecmis olsun...

Arkadaşların dediği gibi ablalarınız devreye girsin..Sahipsiz görüp canınızı acıtmaya kalkmasın..Haddini bilsin....:dilcikar:

Hanımefendi olmayı öğrenemez bu yaştan sonra ama...En iyisi muattab olmamaya çalışmak onunla...

ayy yine iyi sabirliymisiniz bana birisi bunlari soyleyecek kesinlikle tahmul edemezdim iyi dayanmisiniz valla.ne demek ya baskasinin cocguna hakaret etmek kufur etmek. ay ben bile okurken sinir oldum siz iyi dayanmisiniz..........

ablamlalarımda öyle söylüyor gerçekten semra kaynan varmış dediler büyük ablam teyzemler halamlar dayımlar herkes arasın onun tarında konuşalım diyorlar ama sonra nasıl yüzyüze gelrizdedim bırakın o yaptığından utansın diye düşünüyorum utanacak kişi bunları söylermi bilmem tabi

ay ağzım açık kaldı doğrusu :1shok: arkadaşın dediği gibi sanırım bu bir birikimin patlaması :1shok:
kayınpederiniz ne yaptı peki bu durumda CADIARZU nişanlınız sizi savunmuş iyi güzel ama sonuçta ayrı yaşıyor bile olsalar annesi. eğer aranız düzelmezse ileride de çok sorunlar çıkartır fisfisfis
siz sessizliğinizi koruyun derim ben onlar anne oğul halletsinler derdi ne ise kayınvalidenizin.. Allah yardımcınız olsun :Saruboceq:

Kayınvaldeniz oğlunun tahsili ile övünüyor ama lise mezunu diye sizi küçümsemeye kalkıyor...:bbo: Kendi mezuniyeti ,tahsili nedir acaba ? Bu davranışları yapan biri herhangi bir eğitim almış olamaz bence......

canım yaşadığın olay çok can sıkıcı bi olayy .. geçmiş olsunn diorum yanii.. ama sen gusel tarafını duşun senn ii niyetini nişanlın görmuş ve seni seçmiş.. boşveerrr gerisinii.. maalesef bu gibi insanlar luzumsuz insanlar oluo ama heryerde varlarr.. çook ayıp etmiş.. çocuk gibi davranmış.. ayrıca annesi babası olmayan bi kıza da böle davrandığı için kınıorum onuu ...

aslında ablankar araya fazla girmesin tamam seni savunsunlar arkanda dursunlar ama daha sonra ilerleyen zamanlarda herşey düzelir yoluna girer ama ablanların söylediği en küçük laf ortaya konur sonra tekrar huzursuz olursunuz en iyisi sen ve nişanlın bu konuyu halledin sende arana mesafe koyarsın oda yaptığından utanır daha şimdiden böyleyse ilerde işin var bu kadınla allah yardımcın olsun

Offff güzelim...sen tam yerine cattin....:1no2:

Is ciddiye binince kadin kustu zehirini demekki...iliskinizin boyutunun buraya kadar gelmesini tahmin etmememisti muhtemelen...cok zor ve kötü bir durum:çok üzgünüm:

Bu kadin seni kabullenemez gibime geliyor...henüz 3 günlük nisanli müstakbel gelinine simdiden böyle davraniyorsa gelecek icin hic iyi düsünemiyorum canim.....

Nisanlinla simdi iyisin hossun ve insallahda böyle kalir fakat evlendikten sonra anneleri aileleri pek bir kiymetleniyor....atese körükle gitmek istemem fakat hicbirseyi kesinlikle acele falan getirme bence...:kahve:

Su an sessiz kalin bence...biraz sakinlesin...hem daha cok yüz göz olmakta var...
Bekle ve izle...lakin sana yine herhangi bir hakarette bulunursa ver agzinin payini buna hakki yok cünkü...:1closedeyes:

ya arkadasim valla durup dururken bu kadar lafi sayicak noldu ben anlamadim yani viyo izlerken bu kadin birden sana hakaretlermi etmeye basladiki?enteresan bi kadinmis dogrusu kücükte olsa bi sebebi olsaydi bari..

Sakın taviz verme canım.. ablan mutlaka konuşsun haddinin bildirilmesi gerekir..
daha bismillah evli bile değilsiniz şimdiden tepene çıkmaya çalışmış..
başında büyüklerin yok diye bu tavrı ama bunun yanlış olduğunu birilerinin hatırlatması lazım..
nişanlının senden yana olması iyi olmuş, bazı erkekler haklı veya haksız annelerini tutarlar..
üzme canını.. ona inat nişanlınla mutlu olmana bak, konusu bile açılmasın bu konu kapandıktan sonra..

aslında ablankar araya fazla girmesin tamam seni savunsunlar arkanda dursunlar ama daha sonra ilerleyen zamanlarda herşey düzelir yoluna girer ama ablanların söylediği en küçük laf ortaya konur sonra tekrar huzursuz olursunuz en iyisi sen ve nişanlın bu konuyu halledin sende arana mesafe koyarsın oda yaptığından utanır daha şimdiden böyleyse ilerde işin var bu kadınla allah yardımcın olsun

Ablalarının söylediği en küçük laf dokunur ve unutulmaz da kayınvaldenin söylediği hakaretler sineye mi çekilir ????

Bence ablalar devreye girmeli......Yani kadın hakaret etme cesaretini bulamamalı...ılla onun gibi hakeret etmeye gerek yok....

ayyy çok üzüldüm gerçekten okurken bence ablanlar arasın konuşsun neden bööle davranmış kadın amaann bi atasözü var işte cahille sohbet etme küstürün camla...falan filan

Bence kimse araya girmesin o sizin çin bu kadar kötü konuşuyor neden hala arayacaksınız ne deseniz o sizin onlara yaranmak istediğinizi sanacak ve ilerde sana dnecek bu durum ailen az aramadı beni diye boşver bence zamana bırak bu kadar olaydan sonra zaten asla düzelmez özür dilesede ömrün boyunca anne kız olamayacaksınız.
Bekle zamana bırak o ararsa konuş ama alttan da alma nişanlın senin yanında asla ezdirme kendini asla mesafeni hep koru bu gün hiçbirşey yokken bunları diyen yarın emin ol neler der mesafeli olmazsan hep kendine yontar hareketlerini kendinide üzme aileler çok önemli ama seviyorsan nişanlınla güzel bir hayat kur.

Back