Merhaba. 1 yıldır nişanlıyım. Maddi durumlardan nişanlılık süremiz uzadı. Yani karşı taraf maddi durumunu iyi gösterdi ama maalesef öyle değilmiş. Mahkeme işleri falan var. Bekliyoruz. Ve ikimizde nişanlılığın bu kadar uzamasında hayır olmadığını biliyoruz. Ana sorun şu ki, onun beni sevdiği kadar sevmiyorum. Görücü usülü nişanlandık. Ahlaklı. Namazında niyazında işinde gücünde. Ama uzadıkça bazı şeyler kafamı kurcalıyor ve soğuyorum. Evlilikte güzel ahlak gerekli ama sadece o yetmiyor. Bazı huylarıda hoşuma gidiyor sayılmaz. Ne yapmam gerekir? Daha 22 yaşındayım ve karşıma daha iyi biri çıkar mı yoksa daha kötüsü mü çıkar? Allah bilir tabi. Ama sizinde fikirlerinize çok ihtiyacım var :-(
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nişanlıyım ama evlenecek kadar sevmiyorum
- Konu Sahibi Sln34
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Haziran 2015
- 3.879
- 39.211
- 508
- 1 Haziran 2012
- 6.733
- 22.389
- 598
Haklısınız ama onu bırakınca sanki daha kötüsü çıkcak karşıma diye düşünüp duruyorum. Yok yere ayrılcakmışım gibi hissediyorum. :-( Mantık düşünüyorum hep
Daha iyisi de çıkabilir ?
Böyle tahminlerle evlenilmez.Daha kötüsü çıkarsa onu da reddedersiniz,dünyaya evlenmek için gelmediniz,bu kadar şartlamayın kendinizi.
- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.315
- 198
- 10 Eylül 2008
- 2.118
- 1.686
- 683
- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.315
- 198
Sadece sevilmek yetmez ki, sende seveceksin ki olsun....Mecbur hissediyorum ve o üzülünce üzülüyorum. Bi kere ayrılmayı denedim ve o üzüntüsünü görünce beni ondan daha iyi sevicek biri karşıma çıkmaz diye düşündüm
- 1 Haziran 2012
- 6.733
- 22.389
- 598
Mecbur hissediyorum ve o üzülünce üzülüyorum. Bi kere ayrılmayı denedim ve o üzüntüsünü görünce beni ondan daha iyi sevicek biri karşıma çıkmaz diye düşündüm
Ha o seviyor diye evleniyorsunuz yani ?
Yarın bir gün sevmeyi bırakırsa kendinizi ne ile avutacaksınız peki ?
Sevdiğinle değil seni sevenle ol derler ya ondanHa o seviyor diye evleniyorsunuz yani ?
Yarın bir gün sevmeyi bırakırsa kendinizi ne ile avutacaksınız peki ?
- 1 Haziran 2012
- 6.733
- 22.389
- 598
Sevdiğinle değil seni sevenle ol derler ya ondan
Kimsenin ölene kadar seveceğinin garantisi yok.Üstelik seviyorum diyen her ağlayan da sevmiş olmuyor,burada örneklerini çok okuyoruz.
- 28 Temmuz 2011
- 19.706
- 7.488
- 448
Haklısınız ama onu bırakınca sanki daha kötüsü çıkcak karşıma diye düşünüp duruyorum. Yok yere ayrılcakmışım gibi hissediyorum. :-( Mantık düşünüyorum hep
Alışmışsınız ve net sebepleriniz yok.
Ama evlilik yaklaştıkça bu düşünceleriniz iyice artıp sizi rahatsız edecek, çekilme isteğiniz artacaktır zaten.
Evliyken birine aşık olma ihtimaliniz yüksek oluyor bu düşüncelerinize bakarsak, ben mantık evliliğinde bundan çok korkarım.
Böyle evlenip bir ömür aşka gerek duymayan da var ama şuan bu hislere sahipseniz ya bir şeyler size uymuyor ya da yoğun bir sevgi olmadan yapamayacağınızı anladınız.
- 24 Şubat 2015
- 786
- 1.528
- 63
- 28 Temmuz 2011
- 19.706
- 7.488
- 448
+ Bir de bunu anlatması, ailelere açıklaması vs işi büyütüyordur tabi. Ama kendinizi yakmanızdan önemli değil.Alışmışsınız ve net sebepleriniz yok.
Ama evlilik yaklaştıkça bu düşünceleriniz iyice artıp sizi rahatsız edecek, çekilme isteğiniz artacaktır zaten.
Evliyken birine aşık olma ihtimaliniz yüksek oluyor bu düşüncelerinize bakarsak, ben mantık evliliğinde bundan çok korkarım.
Böyle evlenip bir ömür aşka gerek duymayan da var ama şuan bu hislere sahipseniz ya bir şeyler size uymuyor ya da yoğun bir sevgi olmadan yapamayacağınızı anladınız.
Aynı o düşüncedeyim bende. Çoluk çocuğa karışırım normal hayatım olur. İyi bir baba iyi bir eş olur eminim ama birşeyler eksik sankiSevemiyorum diyorsunuz ayrilmiyorsunuz
Ayrildim cok üzüldü daha kötüsü mü cikar diyorsunuz
Burdan size kimse yardimci olamaz...
Bence siz bu adamla evlenir sonra çocuk yapar ondan sonrada hayatınıza devam edersiniz...
- 29 Mart 2012
- 437
- 201
- 73
Merhaba. 1 yıldır nişanlıyım. Maddi durumlardan nişanlılık süremiz uzadı. Yani karşı taraf maddi durumunu iyi gösterdi ama maalesef öyle değilmiş. Mahkeme işleri falan var. Bekliyoruz. Ve ikimizde nişanlılığın bu kadar uzamasında hayır olmadığını biliyoruz. Ana sorun şu ki, onun beni sevdiği kadar sevmiyorum. Görücü usülü nişanlandık. Ahlaklı. Namazında niyazında işinde gücünde. Ama uzadıkça bazı şeyler kafamı kurcalıyor ve soğuyorum. Evlilikte güzel ahlak gerekli ama sadece o yetmiyor. Bazı huylarıda hoşuma gidiyor sayılmaz. Ne yapmam gerekir? Daha 22 yaşındayım ve karşıma daha iyi biri çıkar mı yoksa daha kötüsü mü çıkar? Allah bilir tabi. Ama sizinde fikirlerinize çok ihtiyacım var :-(
Sevmediğin biriyle aynı yatağa girmek?
Ne bileyim tuhaf
Bir de şöyle birşey var. Ayrı şehirlerdeyiz. Ayda bir falan görüşüyoruz. Acaba bu yüzden mi soğukluk oluyor, evlenince herşey yoluna girer mi diye düşünüyorumSevmediğin biriyle aynı yatağa girmek?
Ne bileyim tuhaf
- 29 Mart 2012
- 437
- 201
- 73
Bir de şöyle birşey var. Ayrı şehirlerdeyiz. Ayda bir falan görüşüyoruz. Acaba bu yüzden mi soğukluk oluyor, evlenince herşey yoluna girer mi diye düşünüyorum
İşte onu da bir araya gelmeden bilemezsin ki.. Yanındayken kendini bir sorgulasan mutlu muyum onunla diye. Çünkü bazı insanlar görerek, dokunarak sever.