Herkese merhabanişanlımla birlikteliğimizin 3. Yılı bitecek. Ben isimlerimizin baş harfini mendile işledim biraz manevi bi hediye olsun istedim. Ama bunun yanında bir hediye daha vermek istiyorum. Daha önce kazak, mont, cüzdan,gömlek, şık bi yüzük, ismini yazdırdığım dolma kalem vs aldım, hediye kutuları gibi şeyler yaptım, atkı ördüm. Bütçem 350 400₺ civarı. Bi ara tesbihlere meraklıydı güzel bi tesbih mi alsam. Aklıma traş makinesi geldi ama onda olup olmadığını tam hatırlayamadım(arayıp kayınvalideme var mı diye sorsam mı ) bir de spora başladığını kendisine eşofman takımı aldığını söyledi. Sordum pazardan almış şık bi eşofman takımı mı alsam. Bunların haricinde fikirlere açığım. Şimdiden hepinize teşekkür ederim
Benim de bu aklıma geldi spor ayakkabıya kimse hayır demezskechers ya da adidas normalinden spor ayakkabı, az butçeni zorla, 500 e alırsın.
Mendil fikri değişik olmuş birazHerkese merhabanişanlımla birlikteliğimizin 3. Yılı bitecek. Ben isimlerimizin baş harfini mendile işledim biraz manevi bi hediye olsun istedim. Ama bunun yanında bir hediye daha vermek istiyorum. Daha önce kazak, mont, cüzdan,gömlek, şık bi yüzük, ismini yazdırdığım dolma kalem vs aldım, hediye kutuları gibi şeyler yaptım, atkı ördüm. Bütçem 350 400₺ civarı. Bi ara tesbihlere meraklıydı güzel bi tesbih mi alsam. Aklıma traş makinesi geldi ama onda olup olmadığını tam hatırlayamadım(arayıp kayınvalideme var mı diye sorsam mı ) bir de spora başladığını kendisine eşofman takımı aldığını söyledi. Sordum pazardan almış şık bi eşofman takımı mı alsam. Bunların haricinde fikirlere açığım. Şimdiden hepinize teşekkür ederim
hediye çeki ahaha, erkekler odun ya.Benim de bu aklıma geldi spor ayakkabıya kimse hayır demezacaba size ne alacak
Mendil fikri değişik olmuş biraz
Ben oyumu eşofman takımından yana kullanıyorum.
Olsun en güzelihediye çeki ahaha, erkekler odun ya.
Olsun en güzeliçünkü eşim bana hediye aldı aldığına pişman oldum keşke para verseydim ben alırdım
Ben de hediyemi kendim seciyorum,eşimin kredi kartıyla kendim alıyorum, sonra beraber ödüyoruzyok ya hediye çekinde ne istediğini duşunmeyi bile önemsemiyorum altmetni var. hediye alınca en azından benim bunu beğenebileceğimi duşunmuş diyorum.
değiştiriyorum orası ayrı.