Nişan NİŞANLISININ DEGISTIGINI DUSUNEN VARMI.....heyecanımız bıttı ..

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
olur canım böyle şeyler üzülmeyin zamana bırak bazı şeyler uzadıkça monotonlaşıyor bizimde bayadır devam ediyor nişanlılık bazen eskisi gibi heyecan kalmadı sanki diyorum ama sonra öyle olmadığını anlıyorum sadece alışılmışlıktan öte geliyor bunlar çünkü en ufak birşeyde ne o bana ne ben ona dayanamıyoruz her nekadar kavga edip küssek sonunda birbirimiz olmadan yapamıyoruz..herşeyin hayırlısı.. olacak olan zaten olur..:)

ınan bılmıyorum ayrılıp ayrılmıycamı ama benım sevgımı haketmıyo kesınlıkle ya ınsallah ben yanlıs dusunuyrmdur guya nısanda olucaktı onlar erteledıler cok uzuldum ..................

söz yada nişan olduktan ne kadar süre sonra başladı kavgalar biz hiç kavga etmedik 2 ay oldu tam,korkuyorumda

yok canım hala sevıyrm ama benım ıcın cabalamıyo ya bı alıskanlıgım onun ıcın heralde kımseyede dıyemıyrm aglayıp aglayıp duruyrm

konuyu görünce yazamadan geçemedim. bizde nişanlanmadan önce öyle iyiydikki. Allaha şükürler ederdim hayatımda olduğu için, beni öyle yüceltir, öyle severdiki.. ne zaman aileler tanıştı, adetler işin içine girmeye başladı ve aileler söz sahibi olmaya başladılar , ozaman o büyü bozuldu sanki. karşımdakini tanıyamaz oldum. ağladım yalvardım nolur eski halimize dönelim özlüyorum o günlerimizi diye. daha hassas ol bana dedim, sanki duygusuz biriyleydim artık. kavga ettikten sonra hep ben arıyordum tamam barışalım diye. çok seviyordum çünkü, şimdi düşünüyorum da fazla alttan almışım. ve sonuç ne kızlar? bana ben ailemi kimse için üzemem , ailem herkesten önce gelir dedi. ailesi beni uygun bulmamışlar, nişandan 2 ay sonra böyle bir karar almışlar. nişanlımda ailesine hayır seviyorum diyemezmiş. sözde beni mutsuz etmemek için bu kararı almış falan filan. nişanı atalı 2,5 ay oldu ve hala içim öyle acıyorki. o hassas insanı öyle özlüyorumki. nedense aklıma hiç yaptığı kötülükler gelmiyor da hep o mutlu günlerimiz geliyor.. ona dair herşeyi unutmak istiyorum artık..

inanır mısın, gözlerim doldu şu an. sen hiç canını sıkma.. yol yakınken dönülmesi daha hayırlı olmuştur. nolursa olsun sevgisinin arkasında durabilmeliydi, bir orta yol aramalıydı. demek ki ailesinin etkisinde kalan, kişiliği daha oturmamış biriymiş. güzel günlerinizin devamı gelmeyecekmiş... o yüzden hiç üzülme emi.

merhaba arkadaşlar inanın burayı okuyunca eski halimi gördüm.. foruma girer genelde dışardan okuyucu olarak gezer gezer giderdim ama yazmadan edemedim.. ben de 6 ay önce nişanlımdan ayrıldım 7 yıl boyunca görüştük ve son 3 senedir de nişanlıydık.. ama zaman geçtikten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmamaya başladı.. önce birbirimizi anlamamaya başladık incir çekirdeğini doldurmayacak şeylerden kavga etmeye küsmeye başladık.. ben a diyosam o z anlıyordu.. söylediğim her şeyin açıklamasını yapmak ve sonradan özür dilemek zorunda hissediyordum kendimi.. ama gördümki o benim için bunları yapmıyordu.. kpss ye girmeden önceki akşam bile tartıştık.. benim için öyle önemli olan bi günde bile beni ağlattı ve yine ben onu aradım.. nişanlım 5 senedir yurt dışında olduğundan senede en fazla 2 kere görüşebiliyorduk.. son sene yarıyılda tr ye geldiğinde beni görmeye bile gelmemişti.. yaz geldi ben yanına gittim.. aslen ikimiz de konyalıyız onların oturduğu yerle mesafemiz bir saat olmasına rağmen 3 ayda yanıma sadece 1 kere geldiler tek başına gelme zahmetine bile katlanmadı yanıma gelmek dışında gezmediği yer kalmadı.. öğlen 2de gelip akşam 8de gittiler.. giderken seni de götürelim dediler çok kırgındım olanlara gelmem dedim açtım ağzımı yumdum gözümü.. içimde ne varsa söledim çünkü o güne kadar bana hep ailen seni bizden kaçırıyo göstermiyo evlenin bi biz de seni göndermiycez derlerdi bencil ve düşüncesizce davranıyolardı ama ağzımı açıp da o güne kadar onları kırıcak üzücek hiçbir şey söylememiştim.. halbuki ben ailemi bile senede 2 ay ancak görebiliyorum ve ne annem ne babam beni bu konuda sıkıştırmaz.. velhasıl bizim anlaşmazlıklarımız yetmez gibi aileler arası sorunlar da doğmuştu bu sürçte.. biz nişanlıydık güya ama sanki liseli sevgililer gibiydik.. artık onu aramak sesini duymak elini tutmak bile istemiyordum.. ve işte yazın geldikleri o 6 saatlik görüşmenin akşamında her şey bitmişti benim için.. bana bu şekilde devam edersem bu ilişkinin yürümeyeceğini söylemişti.. o güne kadar hep ezilen ben bu sefer yürümezse yürümesin demiş ve her şeyi o an silmiştim.. 3 hafta hiç aramadı.. kendimce ona on gün vermiştim çünkü gerçek anlamda seven insan dayanamazdı.. ama o gururunu bencilliğini sevgimizin önüne koymuştu ve benm için böyle bi insanla paylaşılabilecek hiçbir şey olamazdı artık.. sonrasında defalarca özür diledi ilişkimiz esnasında bi kere olsun yapmadığı jestleri yaptı.. ama ailesi bir gün adıyla düzeltmek için araya girmedi.. düzeltmek için bişeyler yapmıştı ama çok geç kalınmıştı yıpranmış ve buz gibi olmuştum yaşananlardan sonra.. ve aileme söylemediğini bırakmamıştı bu aşamada.. kimse ailesine kıyamaz heleki haksız yere suçlanıyolarsa canı daha bi çok acıyo.. hani kendine yapılanı affedebiliyo da canından öte olan ailesine yapılanları unutamıyo.. siz siz olun bişeylerin kopmasına izin vermeyin ama fedakarlık yapan her zaman siz olmayın inanın kıymet bilinmiyo.. ve öğrendiğim bişey daha var.. nişanlılık döneminin uzaması işi laçkalaştırıyo.. kendimi toparlamam uzun sürmedi zaten 1 senedir benim için çok şey bitmişti.. hayatıma yeni bir başlangıç yaptım.. her şeyi geride bıraktım.. 25 yaşındayım evlilik çağı benm için.. arkadaşlarım dostlarım birer birer yuvasını kurdu gönül istiyoki ben de kurayım.. şimdi görüştüğüm biri var yıllarca yaşayamadığım şeyleri yaşatıyor bana gülmeyen yüzümü güldürüyor onun vesilesiyle hayata daha bi başka tutundum.. ve uzatmadan da evlenmeyi düşünüyorum.. hiçbir şey için üzülmemek gerekiyormuş bişeyler bizi üzerek elveda dese de daha güzel fırsatlar sunabiliyo tabi şimdilik öyle görüyorum umarım bunda da hayal kırıklığı yaşamam.. hepinize mutlu huzurlu günler diliyorum sevdiklerinizle..

hakkında böylesi daha hayırlıymış demekki arkadaşım umarım hayatında bundan sonra herşey istediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…