:asigim:
canim biz henüz sözlü bile degiliz.. ama zaman zaman bende bakiyorum sevgilime diyorum sen benden sogudunmu sevmiyormusun artik diyorum 3 cü dünya savasi cikiyor cok cabik asiri sinir krizine giriyor öyle deyince sempatiksalakcinni , yani aslina hic öyle birsey yok , biz kadinlar kizlar azicik ilgi veya bir güzel bisey görmeyince bu hisse kapiliyoruz.. mesala sevgilim ise gidiyor hadi öpt seni cok seviyorum diyor bende diyorumki niye askim maskim demiyon , aceleden unutmusum diyor , bende diyorum degistin sen
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
hahaha , yani canim sen üzme kendini , seni cok sevmese niye nisanlansin niye evlenmek istesin.. erkekler kadinlar gibi degil onlar sevgilerini asklarini bizim gibi gösteremiyorlar fazla duygusal olamiyorlar bizim gibi ..=) hic üzülme tamami canim ,mesala kücük süprizler hazirla sen nisanlina mesala en sevdigi bir tatli yap , veya siirler yaz msj olarak at.. yani onu cok sevdini anlat =) bak nasil yumusuyorlar =) benimki öyle :) ozaman oda karsiligini veriyor askim benim yaa cok seviyorumm